Καταστηματάρχες στο Ηράκλειο: Απάντηση στα λουκέτα με…λουκέτο

Καταστηματάρχες στο Ηράκλειο: Απάντηση στα λουκέτα με…λουκέτο

30 Ιουνίου 2020

Ενα ηχηρό μήνυμα για ελαστικοποίηση των μέτρων και στήριξη των επιχειρήσεων επισιτισμού θέλουν να στείλουν την Πεμπτη τα μέλη του Συνδέσμου του Ηρακλειου

Μετά τα πρόστιμα και τα λουκέτα  οι επιχειρηματίες στον κλάδο της εστίασης σε ένδειξη διαμαρτυρίας, θα βάλουν λουκέτο στις 2 Ιουλίου, στέλνοντας μήνυμα στον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος θα βρίσκεται εκείνη την ημέρα στην πόλη του Ηρακλείου.

Σημειώνεται ότι στη διάρκεια γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε  τα μέλη του Συνδέσμου επισιτισμού και διασκέδασης νομού Ηρακλείου, αποφάσισαν να έχουν κλειστά τα καταστήματα τους την ημέρα της επίσκεψης του Υπουργού στο Ηράκλειο.

Νιώθουν, όπως αναφέρει επιχειρηματίας στο voucherergasia.gr ότι «πνίγονται» και ότι «βάλλονται από παντου».  «Μετά την καραντίνα, είμαστε σε δραματική κατάσταση και προσπαθούμε να σταθούμε στα πόδια μας. Αυτό που ζητάμε δεν είναι η μη εφαρμογή του Νόμου, αλλά η εφαρμογή του μέσα σε λογικά πλαίσια και με κάποια ελαστικότητα. Αν δεν υπαρξει αυτή η αλλαγή στη συμπεριφορά των ελεγκτικων Αρχών, τότε δεν θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε»

Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια ελέγχων που έγιναν τα τελευταία 24ωρα επιβληθηκαν πρόστιμα που έφτασαν τις αρκετες χιλιάδες ευρώ, ενώ έγινε και μια σύλληψη. 

Οι έλεγχοι αυτοί θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα από τα μικτά κλιμάκια της Αστυνομίας, της Αρχής Διαφάνειας και της Δημοτικής Αστυνομίας.

Και όχι μόνο θα συνεχιστούν, αλλά θα ενταθούν με δεδομένο πως ανοίγει και η τουριστική περίοδος, ουσιαστικά, από αύριο, οπότε και θα έχουμε και ξένους επισκέπτες στην Κρήτη.  

Δείτε την επιστολή των καταστηματαρχών του Ηρακλείου:

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<