Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Κρήτης ισχυρίζεται ότι είναι κοντά στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού!

Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Κρήτης ισχυρίζεται ότι είναι κοντά στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού!

29 Μαρτίου 2020

Αίσθηση έχει προκαλέσει το περιεχόμενο της επιστολής της κ. Ειρήνης Αθανασάκη, καθηγήτριας Ανοσολογίας στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου, σύμφωνα με το οποίο η πανεπιστημιακός και η ερευνητική της ομάδα βρίσκονται κοντά στην ανάπτυξη εμβολίου ενάντια στον κορωνοϊό.

Η επιστολή της κ. Αθανασάκη έχει αποδέκτη τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, από τον οποίο ζητείται η ανάληψη πρωτοβουλίας και χρηματοδότηση για την εξεύρεση της χρηματοδότησης που θα επιτρέψει την τελειοποίηση της επιστημονικής ανακάλυψης.

Το cretalive επικοινώνησε με τον κ. Αρναουτάκη, ο οποίος επισήμανε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει την επιστολή της καθηγήτριας, ωστόσο σημείωσε πως μόλις αυτό θα γίνει θα εξεταστεί από όλους τους αρμόδιους φορείς το αίτημα που διατυπώνει η καθηγήτρια Ανοσολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Ένα ακόμη στοιχείο που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι το περιεχόμενο της επιστολής αναρτήθηκε στα social media από συγγενικό της πρόσωπο πριν ακόμη φτάσει στον αποδέκτη της.

ΠΗΓΗ: cretalive-parakritika

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<