Κικίλιας: Με AstraZeneca ο εμβολιασμός για τους 30-39 ετών

Κικίλιας: Με AstraZeneca ο εμβολιασμός για τους 30-39 ετών

21 Απριλίου 2021

Την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος της χώρας εξειδίκευσε το απόγευμα της Τετάρτης, μετά και το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Όπως επισήμανε τη Μεγάλη Τρίτη θα ανοίξει η πλατφόρμα εμβολιασμού για τους νεότερους σε ηλικία πολίτες και πιο συγκεκριμένα για τους 30-39 ετών, οι οποίοι θα εμβολιαστούν με τα αποθέματα του εμβολίου της AstraZeneca που διαθέτει η χώρα.

Ακόμη, ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε ότι με νομοθετική διάταξη που θα έρθει στη βουλή το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα ο χρονικός ορίζοντας του εμβολιασμού θα παραταθεί μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες και θα επεκταθεί και τα Σαββατοκύριακα.

«Δίνεται η ευκαιρία μετά και την περίσσεια αποθεμάτων της AstraZeneca να εμβολιαστούν και τα άτομα ηλικίας άνω των 30» είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κικίλιας, σπεύδοντας να διευκρινίσει ότι σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα και αυτή η ηλικιακή ομάδα πολιτών θα μπορεί να εμβολιάζεται με όλα τα εμβόλια.

Μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε ότι εμβολιασμού θα διενεργούνται στο εξής και σε ιδιωτικές κλινικές, πολυιατρεία και διαγνωστικά κέντρα με στόχο, όπως χαρακτηριστικά είπε, να φτάσουμε τα 4 εκατ. εμβολιασμούς τον Ιούνιο.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<