Κικίλιας: Στο 90% η κάλυψη των ΜΕΘ-COVID στην Αττική (VIDEO)

Κικίλιας: Στο 90% η κάλυψη των ΜΕΘ-COVID στην Αττική (VIDEO)

24 Φεβρουαρίου 2021

Έντονη ανησυχία για την επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζει η Αττική, εξέφρασε ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. «Η Αττική έχει αυτήν την εποχή το μεγαλύτερο επιδημιολογικό φορτίο», είπε και υπογράμμισε πως η κάλυψη των ΜΕΘ-COVID στο Λεκανοπέδιο ανέρχεται στο 90%!

Παρακολουθώ με αγωνία, συνέχισε ο κ. Κικίλιας, την πορεία της υγείας του βρέφος 24 ημερών, που νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο “Αγλαΐα Κυριακού”. Εκφράζοντας την ευχή και την ελπίδα να τα καταφέρει σε αυτήν τη “μάχη”, ζήτησε «να σκεφτούμε όλοι αυτήν την εικόνα και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ξεπεράσουμε αυτήν τη δυσκολία».

«Τώρα, είναι πιο ορατό από ποτέ!», επεσήμανε, δίνοντας μία αχτίδα ελπίδας, επικαλούμενος τα στοιχεία για τους εμβολιασμούς και ειδικότερα τον αριθμό των επιβεβαιωμένων ραντεβού που είναι 1.480.479. Χαρακτήρισε «παράδειγμα προς μίμηση» την επονομαζόμενη “Επιχείρηση Ελευθερία”.

Ο Υπουργός Υγείας ζήτησε από όλους να κάνουν λίγο υπομονή. Ο συνδυασμός του εμβολιασμού με την τήρηση των μέτρων, θα οδηγήσει σε μείωση θνητότητας, αποσυμπίεση ΕΣΥ και επαναφορά στην κανονικότητα, τόνισε.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<