voucherergasia.gr
Unic - Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη

    Σοκ: Πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης

    ΚΤΕΟ: Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμο 400 ευρώ

    Σε εφαρμογή από σήμερα το αναδιαμορφωμένο πρόγραμμα δρομολογίων του τραμ

  • Εκπαίδευση

    ΕΣΠΑ: 14,2 εκατ. ευρώ για βρεφονηπιακούς και ΚΔΑΠ στην Κεντρική Μακεδονία

    Αγιασμός στα σχολεία 2026: Ποιοι γονείς δικαιούνται άδεια

    Θεσσαλονίκη: Κάρτες για δωρεάν μετακίνηση με την αστική συγκοινωνία σε πάνω από 4.000 μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

    Επιστροφή στα θρανία: Οδηγίες του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών για λιγότερη μυοσκελετική επιβάρυνση

  • Θέσεις εργασίας

    ΑΣΕΠ: Υποβολή δικαιολογητικών από 10/9 για την προκήρυξη 6Κ/2026

    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    ΔΥΠΑ: Τα νέα προγράμματα για χιλιάδες θέσεις εργασίας

    Ποιοι κλάδοι σχεδιάζουν προσλήψεις το δ’ τρίμηνο – Πού καταγράφονται οι ισχυρότερες προοπτικές

    Προκηρύξεις για προσλήψεις 328 ατόμων σε Δήμους και Περιφέρειες

  • Οικονομία

    Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι θα πληρωθούν έως τις 25/9

    Επίδομα παιδιού Α21: Κλείνει αυτή την Παρασκευή η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ – Πότε πληρώνεται η 4η δόση

    ΔΥΠΑ: Σήμερα ανοίγει η πλατφόρμα για το ειδικό εποχικό βοήθημα 2026 – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι

    Αρχή για το Ξέπλυμα Χρήματος: Στο «μικροσκόπιο» 46 πρόσωπα για παράνομες επιστροφές φόρων, ύψους 40 εκατ. ευρώ

  • Εργασιακά

    Συντάξεις Οκτωβρίου 2026: Οι ημερομηνίες πληρωμής για κάθε ταμείο

    Αγιασμός στα σχολεία 2026: Ποιοι γονείς δικαιούνται άδεια

    ΔΥΠΑ: Σήμερα ανοίγει η πλατφόρμα για το ειδικό εποχικό βοήθημα 2026 – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι

    Ανοίγουν αύριο οι αιτήσεις για το ειδικό εποχικό βοήθημα έτους 2026 της ΔΥΠΑ

  • VOUCHER

    Στα 200 ευρώ το «Thessaly Pass» του 2026 – Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

    ΟΠΕΚΑ: Ξεκινά, στις 07/09, η αναδιανομή των αδιάθετων δελτίων τουρισμού

    Couple relax on the beach enjoy beautiful sea on the tropical island. Summer beach vacation concept

    Κοινωνικός Τουρισμός: Μέχρι πότε ισχύει το voucher

    ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες για τις επιταγές βιβλίων, συνεχίζονται οι αιτήσεις

  • Πολιτική

    Κυρ. Μητσοτάκης: Αυτά τα οποία οραματιζόμουν για τη χώρα πριν από πολλά χρόνια τώρα γίνονται πράξη

    Πώς θα γίνει η σταδιακή μείωση της λιανικής τιμής ρεύματος κατά 30% έως το 2029

    Γ. Γεραπετρίτης: «Η διαχείριση της μετανάστευσης αποτελεί κοινή ευρωπαϊκή και περιφερειακή πρόκληση, απαιτεί στενή συνεργασία»

    Κυρ. Μητσοτάκης: Υλοποιήσιμο και κοστολογημένο το σχέδιο στήριξης – Ο στόχος της αυτοδυναμίας είναι εφικτός, εκλογές την άνοιξη του 2027

  • Εκλογές

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νερό Ζαρός

voucherergasia-240x110

santorinisport.gr

webinar.edu.gr

Αρχική Επικαιρότητα

Κολωνός: Οργανωμένο κύκλωμα «δείχνουν» οι καταθέσεις της 12χρονης – Λέξη προς λέξη το μαρτύριο του παιδιού

από Σταύρος Καραΐνδρος
14/10/2022
σε Επικαιρότητα

102
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της δυσώδους υπόθεσης στα Σεπόλια τόσο έρχονται στο φως της δημοσιότητας νοσηρές λεπτομέρειες για τον εφιάλτη που βίωνε η 12χρονη στα χέρια του 53χρονου που κατηγορείται ότι τη βίαζε και την εξέδιδε.

Καθώς η μητέρα του κοριτσιού ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ έχουν ήδη κριθεί προφυλακιστέοι ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος Ιωάννης Σοφιανίδης που προκαλούν οργή με τις απολογίες τους, έγιναν γνωστές πληροφορίες για το τι κατέθεσε το παιδί στις αρχές και αυτά παραπέμπουν στην ύπαρξη κυκλώματος παιδεραστίας και μαστροπείας.

Σύμφωνα με την πρώτη κατάθεση του παιδιού στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, μέρος της οποίας έδωσε στη δημοσιότητα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος τη βίαζε επανειλημμένα στην αποθήκη του καταστήματός του υπό την απειλή όπλων και διαπόμπευσης.

Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ο Ηλίας Μίχος τής έδινε οδηγίες για το πώς θα βρίσκει τα αυτοκίνητα των επίδοξων βιαστών της, ενώ έπαιρνε η ίδια τα χρήματα και του τα έδινε.

ΣχετικάΆρθρα

Κολωνός: Στη φυλακή Μίχος και “Μιχάλης” για τον βιασμό της 12χρονης – Εκτός η μητέρα

01/04/2024

Κολωνός: Ισόβια στον Ηλία Μίχο για τον βιασμό της 12χρονης – Άμεσα απελευθερώνεται η μητέρα της ανήλικης

01/04/2024

Επίσης, η 12χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως ότι η 37χρονη μητέρα της δεν έχει καμία εμπλοκή στη φρίκη που ζούσε.

«Ήταν μια μέρα να πάμε κάτω στην αποθήκη. Άρχισε να με χουφτώνει, μου έπιασε τον… Με απείλησε με μαχαίρια και όπλα και μου είπε άμα το πω θα με σκοτώσει εμένα ή την οικογένειά μου ή θα με κάνει ρεζίλι. Του είπα δεν θέλω και με απείλησε. Ήθελε να κάνουμε σεξ, με απειλούσε ότι αν δεν κάνουμε θα με σκοτώσει. Μια μέρα που κάναμε εγώ δεν ήθελα και μου είπε μόνο από μπ… Αυτός μου είπε ότι ήθελε να κάνουμε και από π… και π… Όλες τις φορές το κάναμε στο μαγαζί του κάτω στην αποθήκη. Μου έλεγε να πάμε δήθεν να μαζέψουμε κάποια πράγματα, κάποια χαρτιά από κάτω και πάνω ήταν άλλος υπάλληλος για να κρατάει το μαγαζί. Αυτός ο υπάλληλος δεν με ενόχλησε ποτέ, δεν κατάλαβε ποτέ, δεν ήξερε τι γινόταν» είπε η 12χρονη, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το Star.

«Mε έβαζε να το κάνω και με άλλους»

«Mε έβαζε να το κάνω και με άλλους. Με έβαζε να κάνω σεξ μαζί τους και να μου δίνουν λεφτά για να του τα δίνω. Μου έλεγε αν δεν το κάνω, μου έδειχνε τα όπλα και τα μαχαίρια. Τους έβρισκε λογικά σε κάποιο site τους άντρες, δεν ήταν φίλοι του. Είχε τον λογαριασμό μου και έστελνε εκ μέρους μου μηνύματα. Έβαζε τον αριθμό μου, μου ερχόταν ένας κωδικός και του τον έδινα. Είχε εγκαταστήσει το viber μου στο κινητό του. Το είχα και εγώ και αυτός» φέρεται να είπε το κορίτσι.

«Με πήγαινε στους πελάτες και με άφηνε στο μετρό»

Η 12χρονη υποστηρίζει πως τον Ηλία Μίχο τον γνώριζε όλη η οικογένειά της και ο μπαμπάς της. Όταν τη ρώτησαν τι γνώμη έχει για τον ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ στα Σεπόλια, το κορίτσι φέρεται αρχικά να τον χαρακτήρισε «καλό».

Στη συνέχεια, όμως, όταν «ξεκλείδωσε» η ψυχούλα της από τους παιδοψυχολόγους, έκλαιγε και ζήτησε την τιμωρία του. «Με πήγαινε στους πελάτες με το αμάξι του εκεί στα Σεπόλια. Με όλους βρισκόμουν εκεί κοντά στο μαγαζί του. Με άφηνε στο μετρό και περίμενα μέχρι να έρθουν» ανέφερε το παιδί και πρόσθεσε: «Με 11 άνδρες έχω βρεθεί. Με άφηναν εκεί που με παίρνανε και μετά πήγαινα στο μαγαζί του Μίχου. Δεν πήγαινα ούτε σε σπίτια, ούτε σε ξενοδοχεία. Μου δίνανε τα χρήματα στο χέρι, γύρω στα 50 ευρώ και τα έδινα στον Μίχο».

Η 12χρονη εξομολογήθηκε στους έμπειρους παιδοψυχολόγους τον φόβο της: «Φοβόμουν και δεν ήθελα να γίνω ρεζίλι, γι’ αυτό δε μίλησα νωρίτερα» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αποκάλυψε ότι όλα τα λεφτά τα έδινε στον 53χρονο. «Μπορεί κάποια στιγμή να κράτησα ένα ευρώ. Δεν έχω συναισθήματα για τον Μιχο, να πάει εκεί που του αξίζει, στη φυλακή» φέρεται να είπε το κορίτσι.

Προκλητικοί οι κατηγορούμενοι!

Ισχυρισμούς περί συναίνεσης, υπόνοιες για τη μητέρα, αλλά και επίρριψη ευθυνών στην ίδια την ανήλικη περιλαμβάνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι απολογίες των δύο προφυλακισθέντων.

Ο Ηλίας Μίχος υποστήριξε ενώπιον της 33ης ανακρίτριας ότι το κορίτσι είχε.. συναινέσει στην επαφή και φέρεται να ανέφερε «ό,τι γινόταν ήταν με την συναίνεση του κοριτσιού».

Προέβαλε ακόμη τον ισχυρισμό ότι η μητέρα της γνώριζε τι συνέβαινε με την 12χρονη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είπε «πιστεύω ότι η μητέρα γνώριζε τι συνέβαινε… Όταν είχα ρωτήσει τη μικρή τί της έλεγε η μητέρα της που την έβλεπε να γυρίζει αργά στο σπίτι με 50ευρα, μου είχε απαντήσει «Της έχω πει ότι φροντίζω μία γιαγιά»».

Προκλητικός, όμως, ήταν και ο 42χρονος στην απολογία του, ο οποίος επιχείρησε να πετάξει τις ευθύνες πάνω στην ίδια την 12χρονη. Ο Ιωάννης Σοφιανίδης είπε στην ανακρίτρια «η 12χρονη με προκαλούσε, είχαμε βρεθεί πίσω από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού. Δεν έχω καμία σχέση με τον συγκατηγορούμενο μου. Το παιδί με πίεζε να βρισκόμαστε. Έχω βρεθεί μαζί της λίγες φορές».

Αναζητούν κι άλλα τυχόν θύματα

Στο μεταξύ η πλευρά της μητέρας κάνει λόγο για ύπαρξη καταγγελιών και από άλλα εν δυνάμει θύματα του Ηλία Μίχου και του Ιωάννη Σοφιανίδη, καθώς και για την ύπαρξη «κυκλώματος».

«Ήδη έχω δεχτεί τηλεφωνήματα, υπάρχουν άλλες δύο κοπέλες που καταγγέλλουν. Αυτή τη στιγμή είναι 18 χρόνων, άλλα όταν τα έπαθαν ήταν ανήλικα. Φαίνεται ότι προσπαθούσαν να προσεγγίσουν και άλλα παιδιά για να τα ωθήσουν στην πορνεία» ανέφερε ο συνήγορος της μητέρας, Απόστολος Λύτρας, δείχνοντας την ύπαρξη οργανωμένου κυκλώματος.

Αναφερόμενος στην 37χρονη εντολέα του είπε τα εξής: «Εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες. Πήρε προθεσμία για τις 13.00 τη Δευτέρα. Ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτά που κατηγορείται. Όλα αυτά θα φανούν στην ανάκριση. Πρόλαβα να δω κάποια στοιχεία από τη δικογραφία […] οι κατηγορούμενοι δεν αναφέρουν πουθενά ότι η μητέρα γνώριζε κάτι […] Μοναδικό στοιχείο, κάποιο έμβασμα που το γνωρίζουμε ότι υπάρχει, δεν γνωρίζουμε καν αν είναι από τον 53χρονο. Η ίδια το εξηγεί από το ότι εργαζόταν μαζί του».

Πηγή: in.gr

Ετικέτες: 12χρονη53χρονοςΚολωνός

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη

    9 Σεπ 2026

  • Σοκ: Πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης

    9 Σεπ 2026

  • ΚΤΕΟ: Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμο 400 ευρώ

    9 Σεπ 2026

  • Σε εφαρμογή από σήμερα το αναδιαμορφωμένο πρόγραμμα δρομολογίων του τραμ

    7 Σεπ 2026

  • Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς τη Δευτέρα σε Αττική και πολλές περιοχές της χώρας

    6 Σεπ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Oι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 7 Σεπτεμβρίου έως 11 Σεπτεμβρίου

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • Προκηρύξεις για προσλήψεις 328 ατόμων σε Δήμους και Περιφέρειες

    5 shares
    Share 2 Tweet 1
  • Διευκρινήσεις ΑΑΔΕ για ακατάσχετο και συμψηφισμό των αγροτικών ενισχύσεων

    5 shares
    Share 2 Tweet 1
  • Ένωση Παιδιάτρων Αττικής: Οδηγός για το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή – Τι πρέπει να γνωρίζουν γονείς και εκπαιδευτικοί

    5 shares
    Share 2 Tweet 1
  • Έως τις 11/09 οι αιτήσεις για προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα

    5 shares
    Share 2 Tweet 1

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.