Κορωνοϊός – lockdown: Μπλόκα της τροχαίας και αυστηροί έλεγχοι

Κορωνοϊός – lockdown: Μπλόκα της τροχαίας και αυστηροί έλεγχοι

7 Μαρτίου 2021

Μπορεί ο πρώτος στόχος των νέων σκληρών μέτρων κατά του κορωνοιού που ανακοινώθηκαν την Τετάρτη να επιτεύχθηκε ως ένα σημείο, καθώς εξαιτίας των αλλαγών στις μετακινήσεις με τον κωδικό 6, εν τέλει ο κόσμος δεν κατέκλεισε τις παραλίες, ωστόσο το μεγάλο στοίχημα είναι τώρα.

Οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ αναμένεται να αυστηροποιηθούν μετά τις 19:00 καθώς από τότε ξεκινά η απαγόρευση κυκλοφορίας στην πρωτεύουσα.

Στόχος είναι η πόλη να νεκρώσει εντελώς και να μην κυκλοφορεί κανένας έξω, καθώς το προηγούμενο διάστημα είχε παρατηρηθεί μία σχετική χαλάρωση από τους πολίτες.

Για τον λόγο αυτό θα στηθούν μπλόκα σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας από την τροχαία, ενώ στόχος είναι μάλιστα να ελέγχονται όλοι πολίτες. Που περνούν από εκεί.

Ισχυρά μπλόκα θα υπάρχουν στην Πλατεία Συντάγματος και Ερμού, Μεσογείων και Κατεχάκη, Αλεξάνδρας και Πάνορμου και στο ξενοδοχείο Χίλτον.

Σε κάθε περίπτωση η σημερινή και η αυριανή ημέρα αποτελούν το πρώτο crash test για την κυβέρνηση και τους ειδικούς, καθώς σκοπός των νέων σκληρών μέτρων είναι να αποφευχθεί ο συνωστισμός σε παραλίες και βουνά τα Σαββατοκύριακα.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<