Κορωνοϊός: Mega Εμβολιαστικό Κέντρο θα δημιουργηθεί στο Ελληνικό

Κορωνοϊός: Mega Εμβολιαστικό Κέντρο θα δημιουργηθεί στο Ελληνικό

8 Μαρτίου 2021

Το μεγαλύτερο Εμβολιαστικό Κέντρο πρόκειται να δημιουργηθεί στο Ελληνικό και συγκεκριμένα στο κτίριο της Ξιφασκίας. Το Κέντρο θα εξυπηρετεί όλα τα νότια προάστια. Συνεργεία το Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης έχουν ξεκινήσει να καθαρίζουν τον περιβάλλοντα χώρο, ώστε να προχωρήσει το έργο.

Η δήλωση του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου:

“MEGA εμβολιαστικό Κέντρο στο Ελληνικό!
Διαπιστώνοντας την ταλαιπωρία χιλιάδων συμπολιτών μας αναφορικά με την μετακίνηση τους σε εμβολιαστικά κέντρα σε όλη την Αττική και ζητώντας να έχουμε και εμείς το δικό μας εμβολιαστικό χώρο, χαιρετίζουμε την απόφαση του Υπουργείου Υγείας να δημιουργήσει εμβολιαστικό κέντρο στο κτίριο της Ξιφασκίας στο Ελληνικό που θα είναι και το μεγαλύτερο της Ελλάδας και θα εξυπηρετεί όλα τα Νότια Προάστια.
Ήδη συνεργεία του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης καθαρίζουν τον περιβάλλοντα χώρο και συνδράμουν στην γρήγορη αποπεράτωση του έργου.
Ο Δήμος μας θα υποστηρίζει το κέντρο στον τομέα της καθαριότητας καθ’ όλη την διάρκεια της λειτουργίας του.
Ευχαριστούμε τον υπουργό Υγείας κ. Κικίλια και τον Γ.Γ. του Υπουργείου κ. Θεμιστοκλέους για την ανταπόκριση τους στο αίτημά μας”.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<