Κορωνοϊός: Ο πιο σωστός τρόπος για να απολυμάνεις στο 100% τη μάσκα σου

Κορωνοϊός: Ο πιο σωστός τρόπος για να απολυμάνεις στο 100% τη μάσκα σου

17 Ιανουαρίου 2021

Είναι πολύ σημαντικό να αποθηκεύεις σωστά τη μάσκα σου και φυσικά να την πλένεις τακτικά για να τη διατηρήσεις καθαρή. Ιδανικά φρόντισε να έχεις 2-3 μάσκες τις οποίες θα εναλλάσσεις και θα είναι πάντα πλυμένες. Επιπλέον θυμίσου να αφαιρείς σωστά τη μάσκα και να πλένεις τα χέρια σου με αντισηπτικό όταν αγγίζεις μια χρησιμοποιημένη μάσκα.

Ιδού η σωστή διαδικασία καθαρισμού και αποθήκευσης ώστε να είσαι απόλυτα ασφαλής.


* Εάν η μάσκα σου είναι υγρή ή βρώμικη από ιδρώτα, σάλιο, μακιγιάζ ή άλλα υγρά τοποθέτησέ την σε σφραγισμένη πλαστική σακούλα μέχρι να την πλύνεις. Φρόντισε να πλυθεί άμεσα για να αποφύγεις την πιθανότητα μούχλας.

* Εάν βγάζεις τη μάσκα σου για να φας ή να πιεις μπορείς άνετα να την τοποθετήσεις στην τσέπη, το πορτοφόλι ή σε μία ειδική θήκη.
* Βεβαιώσου ότι απολύμανες καλά τα χέρια σου πριν φορέσεις ξανά τη μάσκα σου.

* Πλύνε την υφασμάτινη μάσκα σου κάθε φορά που βρωμίζει ή ιδανικά σε καθημερινή βάση. Μπορείς να την τοποθετήσεις στο πλυντήριο ρούχων άφοβα. Χρησιμοποίησε κανονικό απορρυπαντικό ρούχων και τις κατάλληλες ρυθμίσεις σύμφωνα με την ετικέτα του υφάσματος. Διαφορετικά μπορείς να την πλύνεις στο χέρι. Στέγνωσέ την με το πιστολάκι μαλλιών ή άφησέ την στην απλώστρα μέχρι να είναι τελείως στεγνή.

Πηγή: queen.gr

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<