Κορωνοϊός: Οι προτάσεις για τα προνόμια των πλήρως εμβολιασμένων

Κορωνοϊός: Οι προτάσεις για τα προνόμια των πλήρως εμβολιασμένων

16 Ιουνίου 2021

Η χώρας μας ξεπέρασε το φράγμα των 7 εκ. εμβολιασμών και σε συνδυασμό με την αποκλιμάκωση των επιδημιολογικών δεδομένων είναι δεδομένο πως θα έχουμε περαιτέρω χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων που εξακολουθούν να υφίστανται.

Σύμφωνα με τα νέα σχέδια που είναι πάνω στον τραπέζι η κυβέρνηση θα εισηγηθεί να αυξηθεί σε έναν πελάτη ανά 16 τ.μ. η χωρητικότητα μέσα στα καταστήματα του λιανικού εμπορίου. Ως τώρα επιτρεπόταν 1 άτομο ανά 25 τ.μ.

Παράλληλα, η κυβέρνηση θα ζητήσει την έγκριση των επιστημόνων προκειμένου οι ανεμβολίαστοι τουρίστες από τρίτες χώρες και την ΕΕ να εισέρχονται πια με αρνητικό rapid test και όχι αρνητικό μοριακό τεστ, δηλαδή να γίνει ακόμη πιο ελκυστικό το ταξίδι στην χώρα μας ενώ θα εναρμονιστεί η Ελλάδα με κοινοτική σύσταση που εξαιρεί των τεστ τα παιδιά κάτω των 12 ετών που ταξιδεύουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, την επόμενη εβδομάδα, η Κυβέρνηση θα παρουσιάσει δημόσια τις εισηγήσεις της επιτροπής βιοηθικής για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κάποιων ομάδων εργαζομένων και τις διευκολύνσεις των πλήρως εμβολιασμένων.

Όπως εδώ και καιρό έχει μεταδώσει ο ΑΝΤ1, τα επικρατέστερα σενάρια για τα προνόμια στους εμβολιασμένους, είναι η απαλλαγή τους από τα self test και η αύξηση της χωρητικότητας σε κλειστούς χώρους έως το 100% για πλήρως εμβολιασμένους.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<