«Κραυγή αγωνίας» από την ΠΟΕΔΗΝ για τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία

«Κραυγή αγωνίας» από την ΠΟΕΔΗΝ για τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία

18 Μαρτίου 2020

Κραυγή αγωνίας από την ΠΟΕΔΗΝ, που κάνει λόγο για αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού σε εργαζόμενους στα νοσοκομεία. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, τρεις εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» βρέθηκαν θετικοί στο κορονοϊό. Πρόκειται για έναν γιατρό μονάδος, μια νοσηλεύτρια και έναν διοικητικό υπάλληλο. Λόγω των κρουσμάτων πάνω από 10 εργαζόμενοι του νοσοκομείου θα μπουν σε καραντίνα.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ αυτή τη στιγμή υπάρχουν, δεκάδες κρούσματα στο νοσηλευτικό προσωπικό και συγκεκριμένα: 2 στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, 5 στον Άγιο Σάββα, 9 στο Γεννηματάς, 1 στο ΕΚΑΒ, 3 στο Λαϊκό, 1 στο Ιπποκράτειο, 2 στο Νίμιτς, 1 στο Αττικό, 3 στο Αγία Όλγα, 1 στον Ερυθρό Σταυρό, ενώ στην επαρχία έχουμε 9 στο νοσοκομείο Καστοριάς, 1 στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων, 2 στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, 1 στο νοσοκομείο του Πύργου, 1 στην Αμαλιάδα, 1 στην Άρτα και 1 κρούσμα νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου στο Ρίο. Ενώ υπάρχουν και 4 άτομα από το νοσηλευτικό προσωπικό στο Δρομοκαΐτειο τα οποία έχουν συμπτώματα.

Όπως αναφέρει, αυτή τη στιγμή νοσούν συνολικά 48 εργαζόμενοι σε νοσοκομεία και 300 βρίσκονται σε καραντίνα. Είναι χαρακτηριστικό πως εξαιτίας των κρουσμάτων έκλεισε η διοίκηση του «Γεννηματάς», σημειώνει. «Αποδεκατιζόμαστε», σχολιάζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος και απευθύνει έκκληση για άμεση λήψη μέτρων προστασίας

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<