Κρούσμα κορωνοϊού στην Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου

Κρούσμα κορωνοϊού στην Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου

16 Νοεμβρίου 2020

Ενα ακόμη κρούσμα κορωνοϊού εχουμε και σε υπάλληλο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Περιφερειακή Ενότητα του Ρεθύμνου.

Σε όλους τους χώρους του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης και τα υπηρεσιακά οχήματα, έγινε απολύμανση ενώ σήμερα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα λάβει δείγματα από όλους τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας.

Μέχρι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των τεστ κοι εν λόγω Υπηρεσίες θα παραμείνουν κλειστές για 48 ώρες.
Για το θέμα η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, Μαρία Λιονή, δήλωσε τα εξής:

«Δυστυχώς και παρά το γεγονός ότι οι Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης λειτουργούσαν βάσει των πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ, έχουμε επιβεβαιωμένο κρούσμα μεταξύ του προσωπικού της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης. Άμεσα έχουμε προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες και μέχρι αύριο θα έχουμε πλήρη εικόνα της κατάστασης καθώς θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των τεστ, που θα υποβληθούν σήμερα τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας, του Γραφείου μου, αλλά και εμένα προσωπικά. Μέχρι τότε οι εν λόγω Υπηρεσίες θα κλείσουν για 48 ώρες. Χρειάζεται προσοχή, ψυχραιμία και να τηρούμε με ευλάβεια τα μέτρα. Οι πολίτες παρακαλούνται να προσέρχονται στις Υπηρεσίες μας μόνο για επείγουσες περιπτώσεις, που δεν διεκπεραιώνονται ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά, και μόνο κατόπιν ραντεβού».

Ειδικά για τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την τηλεφωνική και ηλεκτρονική εξυπηρέτησή τους στα ακόλουθα τηλεφωνικά νούμερα και e-mail:
Διεύθυνση Διοικητικού Οικονομικού, τηλ: 28313 40722 & 40726, e-mail: agapiap@crete.gov.gr, aggelogiannakis@crete.gov.gr

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<