voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    Χειρότερη τουριστική σεζόν αναμένουν για φέτος οι μισοί επιχειρηματίες στη Χαλκιδική

    Αίτημα ένταξης της Χαλκιδικής στο Πρόγραμμα Μετεγκατάστασης του υπ. Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

    προκήρυξη-προσληψεις-εοδυ-κομυ

    ΕΟΔΥ: Επτά θάνατοι από COVID-19 και 9 από γρίπη την τελευταία εβδομάδα

    Καιρός: Τι είναι ο «Ωμέγα Εμποδιστής» που φέρνει ψύχρα και βοριάδες, αλλά όχι βροχές

    Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και ενισχυμένους ανέμους

    Προσωρινή μη διαθεσιμότητα των ηλεκτρονικών υπηρεσιών και του ιστότοπου του e-ΕΦΚΑ

  • Εκπαίδευση

    Σχολεία: Αυτό είναι το νέο ωράριο στα ολοήμερα – Τι ώρα θα σχολάνε τα παιδιά

    Σαντορίνη: Αντίδραση Τσελέντη για το άνοιγμα των σχολείων

    Δάσιος για Εθνικό Απολυτήριο: Το αδιάβλητο των εξετάσεων θα πρέπει να το διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού

    ΥΠΑΙΘΑ: Ανακοινώθηκαν 304 προσλήψεις αναπληρωτών

    Κατάληψη στο Γυμνάσιο και το Λύκειο στα Σφακιά με αίτημα προσλήψεις εκπαιδευτικών

    Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία αύριο

  • Θέσεις εργασίας
    Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Πέμπτη

    Δίπλωμα λεωφορείου εντελώς δωρεάν: Η διάταξη του νομοσχεδίου που φέρνει εκατοντάδες προσλήψεις

    Από 17 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για 2.206 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

    “Φωνές” από ΟΕΝΓΕ για τις άδειες των υγειονομικών ενόψει εκλογών – Στηρίζει το ΚΚΕ

    ΠΟΕΔΗΝ: «Ζήτημα ημερών» η ανανέωση των προγραμμάτων της ΔΥΠΑ για τους υγειονομικούς

    ΚΕΠΑ: Αντίστροφη μέτρηση για 700 προσλήψεις γιατρών – «Κλείδωσαν» οι 620 θέσεις, ζητούνται νευρολόγοι και ψυχίατροι

    Θεμιστοκλέους: Προχωράμε άμεσα σε νέες προσλήψεις στο ΕΣΥ

  • Οικονομία
    Διευκρινίσεις για τα οικονομικά κριτήρια της υπηρεσίας «Μεταφορά καταβολών από το ΤΕΚΑ στον e-ΕΦΚΑ»

    Έρχεται μοντέλο ΕΦΚΑ στις συναλλαγές με το Δημόσιο – Τέλος στις καθυστερήσεις

    Έρχεται το πρόγραμμα «Ανακαινίζω-Ενοικιάζω» – Μέχρι 40% επιδότηση δαπανών ανακαίνισης ακινήτων

    “Ανακαινίζω”: Ποιοι οι δικαιούχοι – Ποια τα ποσά της επιδότησης

    Μέχρι τις 26 Ιουλίου η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

    Φορολογικές δηλώσεις 2026: Πώς διασφαλίζεται η έκπτωση 4%

    ΑΑΔΕ: Θέλει να ελέγχει κάθε συναλλαγή με πρόσβαση στις τράπεζες

  • Εργασιακά

    ΟΠΕΚΑ: To επίδομα των 391 ευρώ και ποιοι το δικαιούνται

    Ν. Κεραμέως: Ψηφίζεται την ερχόμενη εβδομάδα το ν/σ για τις Συλλογικές Συμβάσεις, ανοίγει ο δρόμος για αυξήσεις μισθών και παροχών

    Συντάξεις Μαρτίου 2026: Ο λόγος που θα γίνουν νωρίτερα οι πληρωμές

    Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Μαρτίου

    Τι αλλάζει στο επίδομα ασθένειας: Ποιοι το δικαιούνται

  • VOUCHER
    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκίνησε η διαδικτυακή εκπαίδευση των υποψήφιων

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκινά η πανελλαδική εφαρμογή με voucher έως 500 ευρώ μηνιαίως

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα για επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν ανέργους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

    Μόνο για Εργαζόμενους το νέο Voucher Κατάρτισης της ΔΥΠΑ – 150 ώρες – 750€ – Μόνο Ασύγχρονη Εκπαίδευση

    Ρεπορτάζ: Μόνο για Εργαζόμενους το νέο Voucher Κατάρτισης της ΔΥΠΑ – 150 ώρες – 750€ – Μόνο Ασύγχρονη Εκπαίδευση – Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

    Μόνο για Εργαζόμενους το νέο Voucher Κατάρτισης της ΔΥΠΑ – 150 ώρες – 750€ – Μόνο Ασύγχρονη Εκπαίδευση

    Μόνο για Εργαζόμενους το νέο Voucher Κατάρτισης της ΔΥΠΑ – 150 ώρες – 750€ – Μόνο Ασύγχρονη Εκπαίδευση

  • Πολιτική
    Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Πέμπτη

    Δίπλωμα λεωφορείου εντελώς δωρεάν: Η διάταξη του νομοσχεδίου που φέρνει εκατοντάδες προσλήψεις

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκίνησε η διαδικτυακή εκπαίδευση των υποψήφιων

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκινά η πανελλαδική εφαρμογή με voucher έως 500 ευρώ μηνιαίως

    Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας: Υπέρ του νομοσχέδιου τάχθηκαν οι φορείς που κλήθηκαν να εκφέρουν γνώμη

    Κωστής Χατζηδάκης: Πρόσθετο πακέτο 160 εκατομμυρίων για στήριξη κτηνοτρόφων, βαμβακοπαραγωγών και σιτοπαραγωγών

    Κωστής Χατζηδάκης: Οι 14 παρεμβάσεις της κυβέρνησης για ένα κράτος πιο φιλικό στους πολίτες

  • Εκλογές
    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Υπουργείο Εσωτερικών: Ξεκίνησε η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων

    Μεγάλες αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές ετοιμάζει η κυβέρνηση – Καταργείται ο Β’ γύρος, εισάγεται ηλεκτρονική ψηφοφορία

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Web TV

Κυρ. Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις στο μέτρο που επιτρέπει ο κρατικός προϋπολογισμός (βίντεο)

από Αντώνης Σαριδάκης
01/09/2022
σε Web TV, Επικαιρότητα, Πολιτική

100
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Η ελληνική οικονομία έγινε περισσότερο εξωστρεφής από ό,τι ήταν πριν τρία χρόνια

“Δεν θα κουραστώ να λέω ότι δεν υπάρχει επιτυχημένη επιχείρηση η οποία δεν έχει ικανοποιημένους εργαζόμενους και αυτό είναι κάτι στο οποίο θα στεκόμαστε πάρα πολύ ως κυβέρνηση”, δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στους εργαζόμενους της εταιρείας κατασκευής γραφείων “Δρομέας” στις Σέρρες την οποία επισκέφθηκε σήμερα το πρωί.

Ο κ. Μητσοτάκης διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση του θα στέκεται πάντα δίπλα στην υγιή επιχειρηματικότητα και σημείωσε ότι η ελληνική οικονομία είναι σήμερα περισσότερο εξωστρεφής από ότι ήταν πριν 3 χρόνια και σε αυτό το χρονικό διάστημα η κυβέρνηση κατάφερε σε μεγάλο βαθμό να μειώσει την ανεργία και να δημιουργήσει καλά πληρωμένες θέσεις εργασίας.

“Δεν θα κουραστώ να λέω ότι δεν υπάρχει επιτυχημένη επιχείρηση η οποία δεν έχει ικανοποιημένους εργαζόμενους και αυτό είναι κάτι στο οποίο θα στεκόμαστε πάρα πολύ ως κυβέρνηση, όχι μόνο με μέτρα όπως η αύξηση του κατώτατου μισθού και η μείωση της φορολογίας, αλλά και με διαρκή κίνητρα στις επιχειρήσεις να στηρίζουν το προσωπικό τους, να το επιμορφώνουν, να μπορούν συνέχεια επιχειρήσεις και εργαζόμενοι να προχωράνε μαζί χέρι-χέρι”, είπε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε: “Πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι το οποίο το έχετε κάνει πράξη και σας ενθαρρύνω να συνεχίσετε με ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό και με ακόμη μεγαλύτερη ορμή σε αυτή την κατεύθυνση. Η κυβέρνησή μας θα στέκεται πάντα δίπλα στην υγιή επιχειρηματικότητα. Ο πρώτος μας σκοπός όταν ήρθαμε στα πράγματα πριν από τρία χρόνια ήταν να μειώσουμε την ανεργία και να δημιουργήσουμε καλά πληρωμένες θέσεις εργασίας. Το έχουμε πετύχει σε μεγάλο βαθμό. Χρειάζεται να γίνουν ακόμη πολλά περισσότερα, αλλά θέσεις εργασίας δεν δημιουργούνται χωρίς τον ιδιωτικό τομέα. Και εάν δεν υπάρχει ένα κατάλληλο πλαίσιο το οποίο να ενθαρρύνει τους επιχειρηματίες να επενδύουν, να μπορούμε να μειώσουμε τη φορολογία τους, να τους διευκολύνουμε με θέματα όπως το κόστος ρεύματος, να απλοποιήσουμε τις αδειοδοτήσεις, τότε επιχειρηματική άνθηση δεν θα υπάρξει. Αυτό είναι κάτι το οποίο το έχουμε πετύχει σε μεγάλο βαθμό για αυτό και σήμερα η ελληνική οικονομία είναι πολύ πιο εξωστρεφής από ότι ήταν πριν από 3 χρόνια. Δεν οφείλεται μόνο στον τουρισμό οφείλεται και σε πολλές άλλες επιχειρήσεις, όπως η δική σας που τόλμησαν και τώρα δρέπουν τους καρπούς του επιχειρηματικού ρίσκου που ανέλαβαν”.

ΣχετικάΆρθρα

No Content Available

Ειδικότερα για τον “Δρομέα” ο πρωθυπουργός είπε ότι “είναι μία επιχείρηση που εκφράζει το απόλυτο όραμα της κυβέρνησης για την Ελληνική επιχειρηματικότητα, η οποία καινοτομεί, παράγει και εξάγει”.

“Ξέρω ότι η εταιρεία σας έχει περάσει από πολλές δυσκολίες, αλλά χαίρομαι που σήμερα και με την όποια βοήθεια της πολιτείας ανθεί, μεγαλώνει, απασχολεί ολοένα και περισσότερους εργαζόμενους και με αυτό τον τρόπο δημιουργεί πλούτο, όχι μόνο για τους μετόχους αλλά και για ολόκληρη την τοπική κοινωνία. Σας συγχαίρω, διότι είναι μία εταιρεία εξωστρεφής η οποία δεν φοβήθηκε τις προκλήσεις του ευρωπαϊκού και του παγκόσμιου ανταγωνισμού και για αυτό και καταφέρατε και διεκδικήσατε και πήρατε σημαντικά συμβόλαια με το γερμανικό στρατό με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Έχετε κάθε λόγο και η διοίκηση της εταιρείας αλλά και οι εργαζόμενοι να είστε πολύ υπερήφανοι”, επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης.

Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις στο μέτρο που επιτρέπει ο κρατικός προϋπολογισμός

Η κυβέρνηση στηρίζει τον πρωτογενή τομέα με μία σειρά από μέτρα δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στη γαλακτοβιομηχανία “Κορυφή” στις Σέρρες.

Όπως είπε ο πρωθυπουργός, το πιο σημαντικό από τα μέτρα ήταν η διασφάλιση της ποιότητας του εμβληματικού εθνικού προϊόντος, της φέτας και η προστασία της έναντι διεκδικήσεων άλλων χωρών, αλλά και η εξασφάλιση ότι η πραγματική φέτα θα παίρνει επιτέλους την τιμή που της αξίζει, έτσι ώστε οι κτηνοτρόφοι που τροφοδοτούν την εν λόγω μονάδα με 15 τόνους γάλα την ημέρα να γνωρίζουν ότι μπορούν και αυτοί να πάρουν μία αξιοπρεπή τιμή η οποία θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν τη δουλειά την οποία κάνουν.

Χαρακτήρισε την “Κορυφή” δυναμική και εξαγωγική επιχείρηση λέγοντας ότι τα προϊόντα της κατακτούν αγορές του εξωτερικού.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην πρωτοφανή ενεργειακή κρίση και τόνισε πως η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις, στο μέτρο που επιτρέπει ο κρατικός προϋπολογισμός, ώστε να μπορέσουν να την αντιμετωπίσουν.

Τον πρωθυπουργό στην επίσκεψή του στις Σέρρες συνοδεύουν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και βουλευτής Σερρών Κ.Αχ. Καραμανλής και καθώς και άλλοι τρεις βουλευτές της ΝΔ στο νομό, Φωτεινή Αραμπατζή, Τάσος Χατζηβασιλείου και Θεόφιλος Λεονταρίδης.

Το νέο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου στο Νέο Σούλι που ολοκληρώθηκε φέτος επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης

Το Νέο Σούλι, ένα μεγάλο χωριό περίπου 2.500 κατοίκων, σε απόσταση δέκα χιλιομέτρων από την πόλη των Σερρών, επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για να δει το νέο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου που η κατασκευή του άρχισε το 2020 και ολοκληρώθηκε το 2022.

Στην πλατεία του χωριού τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Εμμανουήλ Παπά, Δημήτρης Νότας, και κάτοικοι που είχαν συγκεντρωθεί, ανάμεσα τους και αρκετοί μαθητές.

Ο πρωθυπουργός περπάτησε, έκανε χειραψίες, φωτογραφήθηκε μαζί τους και απευθυνόμενος σε μαθητές, την ώρα που έπαιζαν, τους ρώτησε αν είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στα θρανία. Συνομίλησε με κατοίκους και η Αποστολία, 31 χρονών, δασκάλα και μητέρα τριών παιδιών, απευθύνθηκε στον πρωθυπουργό, λέγοντας: “Σας ευχαριστούμε που μας κάνετε να νιώθουμε ασφαλείς”. Όπως εξήγησε η ίδια, το 2012 έφυγε στη Βρετανία για σπουδές και εργασία και το 2014 επέστρεψε στο Νέο Σούλι και δουλεύει ως δασκάλα, διότι αισθάνεται πιο ασφαλής στην Ελλάδα, ως προς τις εργασιακές συνθήκες και την ποιότητα ζωής.

Αμέσως μετά ο πρωθυπουργός μετέβη στο Δημοτικό Σχολείο, ξεναγήθηκε στους χώρους του νέου κτιρίου και ευχήθηκε “καλή χρονιά στους μαθητές.

Επίσκεψη Κυρ. Μητσοτάκη στις Σέρρες – Κ. Αχ. Καραμανλής: Είμαστε μία γροθιά μαζί σας για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε με ομοψυχία και ενότητα τα μεγάλα προβλήματα του τόπου

“Κύριε πρόεδρε, καλώς ήρθατε στην πόλη των Σερρών, καλώς ήρθατε στη γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή και θέλω να γνωρίζετε ότι όλοι οι νεοδημοκράτες είμαστε μία γροθιά μαζί σας, για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε, με ομοψυχία κυρίως και με ενότητα, τα μεγάλα προβλήματα του τόπου, αλλά και όλοι οι Έλληνες”.

Με αυτά τα λόγια υποδέχτηκε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχιλλέα Καραμανλής στον κεντρικό πεζόδρομο των Σερρών, όπου εξελίχθηκε μια μίνι συγκέντρωση.

Στον Κωνσταντίνο Καραμανλή αναφέρθηκε, αμέσως μετά ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος παίρνοντας τον λόγο ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν και σημείωσε: “Καθώς ερχόμουν με τα πόδια από τον δρόμο που φέρνει το όνομα του Εθνάρχη και ιδρυτή της παράταξής μας, του Κωνσταντίνου Καραμανλή, με υποδέχθηκε ο δήμαρχος (Αλέξανδρος Χρυσάφης), ο οποίος είχε την καλοσύνη να μου χαρίσει μία φωτογραφία από τα μέσα της δεκαετίας του 1970 όπου ένα μικρό αγόρι με μία ωραία φορεσιά χαιρετάει τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Ήμουν 8 χρονών και η φωτογραφία αυτή θα βρει τη θέση της στο γραφείο μου, για να τιμήσουμε με αυτόν τον τρόπο έναν σπουδαίο, έναν μεγάλο πολιτικό, ο οποίος άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην ιστορία της πατρίδας μας. Του οποίου οι μεγάλες εθνικές επιλογές, με σημαντικότερη την ένταξη της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια, σήμερα δικαιώνονται περισσότερο παρά ποτέ”.

Ετικέτες: ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΣΕΡΡΕΣ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Δίπλωμα λεωφορείου εντελώς δωρεάν: Η διάταξη του νομοσχεδίου που φέρνει εκατοντάδες προσλήψεις

    7 Φεβ 2026

  • «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκινά η πανελλαδική εφαρμογή με voucher έως 500 ευρώ μηνιαίως

    7 Φεβ 2026

  • Αίτημα ένταξης της Χαλκιδικής στο Πρόγραμμα Μετεγκατάστασης του υπ. Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

    6 Φεβ 2026

  • προκήρυξη-προσληψεις-εοδυ-κομυΕΟΔΥ: Επτά θάνατοι από COVID-19 και 9 από γρίπη την τελευταία εβδομάδα

    5 Φεβ 2026

  • Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας: Υπέρ του νομοσχέδιου τάχθηκαν οι φορείς που κλήθηκαν να εκφέρουν γνώμη

    5 Φεβ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Πέμπτη

    Δίπλωμα λεωφορείου εντελώς δωρεάν: Η διάταξη του νομοσχεδίου που φέρνει εκατοντάδες προσλήψεις

    174 shares
    Share 70 Tweet 44
  • Από 17 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για 2.206 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

    157 shares
    Share 63 Tweet 39
  • Τέλη κυκλοφορίας: Νέα ψηφιακή εφαρμογή για ΑμεΑ από την ΑΑΔΕ για απαλλαγή από αυτά

    108 shares
    Share 43 Tweet 27
  • Έρχονται 279 μόνιμες προσλήψεις σε ΟΠΕΚΑ, e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ

    94 shares
    Share 38 Tweet 24
  • Προσλήψεις στην Περιφέρεια Κρήτης

    49 shares
    Share 20 Tweet 12

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.