Λειτουργούσε κανονικά το ουζερί του, ακούγοντας την συχνότητα της αστυνομίας!

Λειτουργούσε κανονικά το ουζερί του, ακούγοντας την συχνότητα της αστυνομίας!

18 Μαΐου 2020

Με πρόστιμο 5.000 ευρώ τιμωρήθηκε… ευρηματικός επαγγελματίας στο Αγρίνιο, καθώς είχε βρει τρόπο να λειτουργεί την επιχείρησή του εν μέσω απαγόρευσης λόγω κορωνοϊού.

Χθες το απόγευμα λοιπόν, αστυνομικοί πήγαν στο ουζερί του επαγγελματία και τον «συνέλαβαν» να εξυπηρετεί δύο πελάτες του. Κατόπιν ήλθε και η άλλη σύλληψη, η… κανονική, καθώς παραβίαζε την απαγόρευση λειτουργίας καταστημάτων για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας.

Φαίνεται δεν μπορούσε να περιμένει για μία εβδομάδα, μέχρι τις 25, οπότε και θα μπορούσε να λειτουργεί νόμιμα.

Το αξιοπερίεργο στην όλη ιστορία είναι πως ο εν λόγω επαγγελματίας αισθανόταν ασφάλεια στο να λειτουργεί το μαγαζί του, αφού σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο ουζερί του δράστη, βρήκαν και κατέσχεσαν ένα φορητό ασύρματο πομποδέκτη, ο οποίος ήταν συντονισμένος στην συχνότητα της Ελληνικής Αστυνομίας!..

Έτσι, άκουγε προφανώς και περιόριζε τις πιθανότητες κινδύνου «επίσκεψης» για έλεγχο. Ωστόσο τη φορά αυτή δεν τα κατάφερε και του βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<