Μάσκα στο κέντρο της Αθήνας ανακοινώνει η κυβέρνηση

Μάσκα στο κέντρο της Αθήνας ανακοινώνει η κυβέρνηση

21 Οκτωβρίου 2020

Νέα, στοχευμένα μέτρα ακόμη και με χρήση μάσκας παντού (για το ιστορικό κέντρο) αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα η κυβέρνηση, σε μία ακόμα προσπάθεια να αναχαιτίσει την πορεία του κορωνοϊού, η οποία, ωστόσο, παραμένει σχεδόν ανεξέλεγκτη.

Τα νέα μέτρα θα είναι στοχευμένα, με τη χρήση μάσκας να επιβάλλεται τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, με την έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στο Μέγαρο Μαξίμου να δίνει ιδιαίτερο βάρος στην κατάσταση που επικρατεί στην εν λόγω περιοχή της πρωτεύουσας, που όχι μόνο «δίνει» καθημερινά αυξημένα κρούσματα, αλλά, το ακόμη πιο ανησυχητικό, είναι ότι ο μέσος όρος τους είναι 33 ετών και κάτω!

«Όλη η νεολαία της Αθήνας κινείται ανάμεσα σε μερικούς δρόμους. Πρέπει να βρούμε τρόπους αποτροπής του συγχρωτισμού» σχολίασε σχετικά κυβερνητικό στέλεχος.

Στη σύσκεψη έγινε μία αναλυτική ενημέρωση για τα επιδημιολογικά χαρακτηριστικά περιοχών με επιβαρυμένο φορτίο όπως είναι ακόμα η Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, η Καστοριά και δευτερευόντως η Κορινθία και η Εύβοια.

Οι τελικές αποφάσεις για τα επιπλέον μέτρα, τα οποία θα αφορούν, μεταξύ άλλων, στους όρους λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης και στους ελέγχους σε πλατείες και πεζόδρομους, αναμένεται να ληφθούν σήμερα, μετά τη σύσκεψη της Επιτροπής Επιδημιολόγων, οι οποίοι θα εκτιμήσουν τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<