Με τον υποψήφιο Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης και τους υποψήφιους Αντιπρυτάνεις συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Με τον υποψήφιο Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης και τους υποψήφιους Αντιπρυτάνεις συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου

9 Ιουλίου 2020

Με τον υποψήφιο πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Γιώργο Κοντάκη και τους υποψήφιους αντιπρυτάνεις κ. κ. Δημήτρη Μυλωνάκη, Γιώργο Κοσιώρη, Μιχάλη Παυλίδη και Κωνσταντίνο Σπανουδάκη, συναντήθηκε στο γραφείο του στη Λότζια, σήμερα Πέμπτη 9 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε ενόψει των πρυτανικών εκλογών που θα διεξαχθούν στις 20 Ιουλίου, έγινε αναφορά στο πρόγραμμα και τις θέσεις του υποψήφιου πρυτανικού σχήματος. Ο Δήμαρχος Ηρακλείου υπογράμμισε ότι «ο Δήμος βρίσκεται στο πλευρό του Πανεπιστημίου Κρήτης και σε κάθε προσπάθεια που συμβάλει στην εξωστρέφεια και ενδυνάμωση των δράσεων που έχουν ως στόχο την ενίσχυση της κοινωνίας», χαρακτηρίζοντας το έργο του εκπαιδευτικού ιδρύματος «πρωτοπόρο και καινοτόμο».
Ο κ. Κοντάκης επεσήμανε ότι «η σημερινή επίσκεψη σηματοδοτεί την βούληση του υποψήφιου πρυτανικού σχήματος να διαδραματίσει το Πανεπιστήμιο Κρήτης ενεργότερο ρόλο στα θέματα που απασχολούν την κοινωνία της Κρήτης αλλά και σε παγκόσμια ζητήματα όπως η υγεία, το περιβάλλον και η κλιματική αλλαγή, το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα».
Και οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι θα ενδυναμώσουν την συνεργασία τους με στόχο την αντιμετώπιση των ζητημάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<