Νέο «θερμό» περιστατικό σε σχολείο της Κρήτης – Προπηλάκισαν καθηγητή

Νέο «θερμό» περιστατικό σε σχολείο της Κρήτης – Προπηλάκισαν καθηγητή

26 Φεβρουαρίου 2020

Ένα ακόμη περιστατικό, έρχεται στο φως της δημοσιότητας, έχοντας λάβει χώρα σε ένα Γυμνάσιο της Μεσαράς.
Συμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το επεισόδιο, το οποίο σημειώθηκε πρόσφατα, είχε θύτη έναν γονέα και θύμα το Διευθυντή του σχολείου, ο οποίος και προπηλακίστηκε.

Ολα ξεκίνησαν όταν δύο μαθήτριες του σχολείου, είχαν μια διένεξη, η οποία φαίνεται ότι «ξέφυγε» κάποια στιγμή. Αν και επήλθε η ηρεμία, το συμβάν δεν ξεχάστηκε. Ετσι ο πατέρας της μιας κοπέλας, πήγε στο σχολείο λίγες μέρες αργότερα, ζητώντας να μιλήσει με το Γυμνασιάρχη. Μια συζήτηση όμως που φαίνεται πως δεν έμεινε στα όρια του καθωσπρεπισμού, αφού ο καθηγητής είδε το γονέα να ασκεί βία σε βάρος του.

Συμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες για το θέμα ενημερώθηκε – με καθυστέρηση- και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης.

Και όλα αυτά τη στιγμή που στη συγκεκριμένη περιοχή όπου καταγράφηκε το συμβάν, υπαρχει το τελευταίο διάστημα μεγάλη κινητοποίηση για την λήψη μέτρων απεναντι στην εγκληματικότητα και την παραβατικότητα, με επιστολές αλλά και μια έκτακτη γενική συνέλευση η οποία είχε γινει παρουσία Βουλευτών, τοπικών φορέων, εμπλεκόμενων Αρχών, αλλά και πολλών πολιτών…

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<