Οι χειμερινές εκπτώσεις έφυγαν, ήρθαν οι… ενδιάμεσες εκπτώσεις

Οι χειμερινές εκπτώσεις έφυγαν, ήρθαν οι… ενδιάμεσες εκπτώσεις

3 Μαρτίου 2020

Σε περίοδο ενδιάμεσων εκπτώσεων έχει μπει η αγορά του Ηρακλείου, με την κίνηση σε αυτήν να μην είναι η πλέον ικανοποιητική. Η δεδομένη οικονομική δυσπραγία, αλλά και το γεγονός ότι οι εκπτώσεις αυτές ήρθαν μετά από την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οδήγησαν σε μια κινητικότητα στην αγορά που δεν ήταν η επιθυμητή.
Οι έμποροι του Ηρακλείου ελπίζουν πως το 15μερο που έχει ξεκινήσει θα είναι τονωτικό και θα εισρεύσει χρήμα στα ταμεία τους, δίνοντας τους μια οικονομική «ανάσα».
Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις στο Ηράκλειο θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες, από την Κυριακή 1 έως την Κυριακή 15 Μαρτίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα καταστήματα – συμφωνα και με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου – θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 8 Μαρτίου. Οπως αναγράφεται χαρακτηριστικά, επιτρέπεται η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την συγκεκριμένη Κυριακή.

Μέσα από το voucherergasia.gr είχε δοθεί στη δημοσιότητα η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου, με μια σειρά από διευκρινιστικές οδηγίες προς τους καταναλωτές.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<