Οι παραγωγοί της Ιεράπετρας για το Μεταφορικό Ισοδύναμο

Οι παραγωγοί της Ιεράπετρας για το Μεταφορικό Ισοδύναμο

20 Ιανουαρίου 2021

Στην ένταξη του ΚΑΔ για το λιανικό εμπόριο άλλων ειδών παραγωγού – πωλητή σε υπαίθριους πάγκους και αγορές στην ΚΥΑ για το Μεταφορικό Ισοδύναμο του 2021 αναφέρεται σε ανακοίνωσή του Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

«Ενημερώνουμε τους παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής στην Κρήτη, ότι έπειτα από αίτημά μας προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που συμμετέχουν στη Δράση Μεταφορικό Ισοδύναμο στην Κρήτη, είχαμε ΘΕΤΙΚΗ απάντηση για την ένταξη του ΚΑΔ 47.89.10.01 – (Λιανικό εμπόριο άλλων ειδών, παραγωγού-πωλητή, σε υπαίθριους πάγκους και αγορές) στην K.Υ.A. πού αφορά τις επιχειρήσεις που εντάσσονται στο Μετρό, για το έτος 2021 και η οποία βρίσκεται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας και υπογραφής.

Ως Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας, θα θέλαμε να εκφράσουμε την απόλυτη ικανοποίηση μας για την άμεση ανταπόκριση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με την Γεν. Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, του Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε. και του Ε.Δ.Υ.Τ.Ε .,για την θετική έκβαση του αιτήματος μας.

Τέλος , καλούμε όλους τους παραγωγούς – πωλητές, σε υπαίθριους πάγκους και αγορές, να εναρμονιστούν με τον νέο Κ.Α.Δ. που είναι σε ισχύ από την 2/12/2020, ώστε να κάνουν χρήση της επιδότησης μεταφορικών στο Μέτρο Μ.Ι. για τη νήσο Κρήτη».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<