Π.Ε.Δ Κρήτης: Στο επίκεντρο η κινητικότητα των δημοτικών υπαλλήλων

Π.Ε.Δ Κρήτης: Στο επίκεντρο η κινητικότητα των δημοτικών υπαλλήλων

18 Ιανουαρίου 2021

 

Με τρέχοντα σοβαρά θέματα που απασχολούν την Αυτοδιοίκηση ασχολήθηκαν το Διοικητικό Συμβούλιο και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΕΔ Κρήτης που συνεδρίασαν την εβδομάδα που πέρασε.

 

Ένα από τα θέματα αυτά ήταν η εφαρμογή της κινητικότητας που αποδυναμώνει το προσωπικό των ΟΤΑ. Γι’ αυτό και απεστάλη έγγραφο του Δ.Σ. της ΠΕΔ προς την νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, με το οποίο ζητείται «να ανασταλεί για ένα έτος η εφαρμογή του μέτρου της κινητικότητας στους ΟΤΑ και τις δημοτικές επιχειρήσεις, προκειμένου να μπορέσουν οι Δήμοι της χώρας να ανταποκριθούν στις εξαιρετικά κρίσιμες συνθήκες που βιώνουμε και ακολούθως σε συνεννόηση με την Κ.Ε.Δ.Ε. να καθοριστεί το πλαίσιο εφαρμογής».

 

Επίσης, το Δ.Σ. όρισε εκπροσώπους της ΠΕΔ Κρήτης με τους αναπληρωτές τους για τη συγκρότηση των Επιτροπών Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών που αφορούν διάφορα σημαντικά έργα των Δήμων της νήσου και της Περιφέρειας.

 

Τέλος, προχώρησε σε Διοικητική Αναδιάταξη και κατανομή του προσωπικού της ΠΕΔ, με στόχο να αναπτυχθούν στο έπακρον οι δυνατότητες του Φορέα, προς όφελος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της κοινωνίας της Κρήτης.

Προετοιμάζεται η συνάντηση για τον ΒΟΑΚ στην Αθήνα

Ιδιαίτερη σημασία αποδίδει το Δ.Σ. της ΠΕΔ στην επικείμενη συνάντηση που θα γίνει στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με θέμα το Νέο Οδικό Άξονα της Κρήτης, προκειμένου να ενημερωθεί λεπτομερώς η Αντιπροσωπεία της ΠΕΔ Κρήτης για την πορεία υλοποίησης του σημαντικού αυτού αναπτυξιακού έργου.

Γι’ αυτό το λόγο, με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΠΕΔ Κρήτης Γιάννη Κουράκη, θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή για να προετοιμάσει τις λεπτομέρειες των θέσεων και των επιχειρημάτων που θα προβάλουν στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<