voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκίνησε η διαδικτυακή εκπαίδευση των υποψήφιων

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκινά η πανελλαδική εφαρμογή με voucher έως 500 ευρώ μηνιαίως

    Χειρότερη τουριστική σεζόν αναμένουν για φέτος οι μισοί επιχειρηματίες στη Χαλκιδική

    Αίτημα ένταξης της Χαλκιδικής στο Πρόγραμμα Μετεγκατάστασης του υπ. Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

    προκήρυξη-προσληψεις-εοδυ-κομυ

    ΕΟΔΥ: Επτά θάνατοι από COVID-19 και 9 από γρίπη την τελευταία εβδομάδα

    Καιρός: Τι είναι ο «Ωμέγα Εμποδιστής» που φέρνει ψύχρα και βοριάδες, αλλά όχι βροχές

    Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και ενισχυμένους ανέμους

  • Εκπαίδευση

    Σοφία Ζαχαράκη: Χωρίς προειλημμένες αποφάσεις ο διάλογος για νέο Λύκειο και Εθνικό Απολυτήριο

    ΕΣΠΑ: Νέα προγράμματα κατάρτισης με επίδομα και πιστοποίηση για 2.420 ανέργους

    Ομοσπονδία ΚΔΒΜ: «Η μόνη αξιόπιστη διαδικασία για τα προγράμματα κατάρτισης είναι τα voucher»

    ΥΠΑΙΘΑ: Υπεγράφη σύμβαση για την αξιοποίηση ακινήτων του Πολυτεχνείου Κρήτης

    ΥΠΑΙΘΑ: Υπεγράφη σύμβαση για την αξιοποίηση ακινήτων του Πολυτεχνείου Κρήτης

    ΔΥΠΑ: Παράταση αιτήσεων στις 50 Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας

    Απλήρωτη από τον Νοέμβριο η μαθητεία στις σχολές της ΔΥΠΑ – Οργή στους σπουδαστές

  • Θέσεις εργασίας
    Χατζηδάκης: Το φθινόπωρο τα πρώτα 300 εκατ. ευρώ για την κατάρτιση – Τι είπε για ΟΑΕΔ, ΛΑΕΚ, ΙΕΚ, ΕΠΑΛ

    Το νέο πλαίσιο στην αγορά εργασίας: Όλες οι αλλαγές σε ωράρια, προσλήψεις και άδειες

    Στις 18/06 η έναρξη των συνεντεύξεων για το μητρώο εκπαιδευτικών της ΔΥΠΑ

    ΔΥΠΑ: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν ανέργους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

    ΑΣΕΠ 5Κ/2021 : Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων από επιλαχόντες στο Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος

    ΑΣΕΠ 1Κ/2026: Έκδοση ΦΕΚ προκήρυξης για 510 μόνιμες προσλήψεις σε νοσοκομεία

    ΕΣΔΙ: Εκπνέει την Τετάρτη η προθεσμία για μόνιμες προσλήψεις σε δικαστήρια

  • Οικονομία

    ΥΠΕΝ: Παράταση στο «Εξοικονομώ – Επιχειρώ» έως 13 Φεβρουαρίου

    Εφορία: Νέα ρύθμιση για παλιά χρέη με έως 48 δόσεις – Ποιοι μπαίνουν και ποιοι μένουν εκτός

    Αλλαγές στα ενοίκια από 1η Απριλίου – Όσα πρέπει να ξέρετε

    Φορολογικές δηλώσεις: Έρχεται αυτόματη υποβολή και για επαγγελματίες

    Ποιοι νέοι υποχρεούνται σε αυτόνομη φορολογική δήλωση

  • Εργασιακά
    Νίκη Κεραμέως: «Η επιτάχυνση του χρόνου απονομής συντάξεων βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα του υπουργείου»

    Διευκρινίσεις Παπαθανάση και Κεραμέως για τα προγράμματα κατάρτισης

    Τι ισχύει για την εργασία των συνταξιούχων

    Διοικητής ΕΦΚΑ για νόμο περί απασχόλησης των συνταξιούχων: Μπορούν να εργάζονται, χωρίς να περικόπτεται η σύνταξή τους

    ΔΥΠΑ: Παράταση αιτήσεων στις 50 Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας

    Απλήρωτη από τον Νοέμβριο η μαθητεία στις σχολές της ΔΥΠΑ – Οργή στους σπουδαστές

    Πρεμιέρα για τη σύμπραξη πιστοποιημένων νομικών και λογιστών για την απονομή συντάξεων

    Συντάξεις: Πότε θα καταβληθούν στους δικαιούχους – Τι αλλάζει

  • VOUCHER
    ΕΣΠΑ: Νέα προγράμματα κατάρτισης με επίδομα και πιστοποίηση για 2.420 ανέργους

    Ομοσπονδία ΚΔΒΜ: «Η μόνη αξιόπιστη διαδικασία για τα προγράμματα κατάρτισης είναι τα voucher»

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκίνησε η διαδικτυακή εκπαίδευση των υποψήφιων

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκινά η πανελλαδική εφαρμογή με voucher έως 500 ευρώ μηνιαίως

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα για επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν ανέργους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

    Μόνο για Εργαζόμενους το νέο Voucher Κατάρτισης της ΔΥΠΑ – 150 ώρες – 750€ – Μόνο Ασύγχρονη Εκπαίδευση

    Ρεπορτάζ: Μόνο για Εργαζόμενους το νέο Voucher Κατάρτισης της ΔΥΠΑ – 150 ώρες – 750€ – Μόνο Ασύγχρονη Εκπαίδευση – Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

  • Πολιτική
    Μητσοτάκης: Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η στήριξη της κτηνοτροφίας – Στόχος η εκρίζωση της ευλογιάς

    Μητσοτάκης: Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η στήριξη της κτηνοτροφίας – Στόχος η εκρίζωση της ευλογιάς

    Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Πέμπτη

    Δίπλωμα λεωφορείου εντελώς δωρεάν: Η διάταξη του νομοσχεδίου που φέρνει εκατοντάδες προσλήψεις

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκίνησε η διαδικτυακή εκπαίδευση των υποψήφιων

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκινά η πανελλαδική εφαρμογή με voucher έως 500 ευρώ μηνιαίως

    Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας: Υπέρ του νομοσχέδιου τάχθηκαν οι φορείς που κλήθηκαν να εκφέρουν γνώμη

  • Εκλογές
    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Υπουργείο Εσωτερικών: Ξεκίνησε η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων

    Μεγάλες αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές ετοιμάζει η κυβέρνηση – Καταργείται ο Β’ γύρος, εισάγεται ηλεκτρονική ψηφοφορία

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Επικαιρότητα

Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Αργεντινή!

από Σταύρος Καραΐνδρος
18/12/2022
σε Επικαιρότητα

100
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Τριάντα έξι χρόνια μετά (1986) τον θρίαμβο στο Μεξικό και ύστερα από δύο χαμένους τελικούς (1990 και 2014) η Αργεντινή στην 6η της παρουσία σε καταληκτικό αγώνα Μουντιάλ αποκαθήλωσε τη μέχρι σήμερα κάτοχο του τροπαίου, Γαλλία, με 4-2 στα πέναλτι (2-2 κ.αγ. και 3-3 παρ.) και για τρίτη φορά στην Ιστορία της κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο.

Ένας τελικός που θα μείνει αξέχαστος σε όλο τον κόσμο που τον παρακολούθησε, με τη συγκλονιστική του εξέλιξη. Για 80 λεπτά η ομάδα του Σκαλόνι έκανε «πάρτι» απέναντι στους «τρικολόρ» και με το 2-0 (23΄ Μέσι, 36΄ Ντι Μαρία) μέχρι το 80΄ έδειχνε πως θα έφτανε άνετα στη νίκη, ωστόσο, ο Κιλιάν Μπαπέ είχε διαφορετική άποψη και μέσα σε ένα λεπτό έφερε τον καταληκτικό αγώνα στα ίσια (80΄πεν., 81′). Στην παράταση η Αργεντινή προηγήθηκε ξανά με τον Μέσι στο 108΄, αλλά και πάλι ο Μπαπέ με το δεύτερο πέναλτι που εκτέλεσε (118΄) έστειλε τον αγώνα στη «ρώσικη ρουλέτα».

Εκεί, όπου ο Εμιλιάνο Μαρτίνες νίκησε τον Κομάν, ο Τσουαμενί αστόχησε και η ομάδα της Νότιας Αμερικής πήρε αυτό που δικαιούτο με βάση τη συνολική εικόνα της αναμέτρησης με 4-2.

Μπροστά σε 90.000 φιλάθλους, που κατέκλυσαν το «Λουσαΐλ Αϊκόνικ Στάντιουμ», εκ των οποίων περίπου 50.000 ήταν φίλοι της Αργεντινής και περίπου 7.000 των Γάλλων, ο Λιονέλ Μέσι πρόσθεσε στην πλούσια συλλογή του το Κύπελλο που τόσο πολύ του έλλειπε και για το οποίο πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, πραγματοποιώντας μία συγκλονιστική εμφάνιση.

ΣχετικάΆρθρα

No Content Available

Στα 35 του χρόνια, ως αρχηγός της «αλμπισελέστε», στο τελευταίο του Παγκόσμιο Κύπελλο, έγραψε με «χρυσά γράμματα» το όνομά του στην Ιστορία των διοργανώσεων, όντας ο δεύτερος σκόρερ του τουρνουά (7 γκολ), ο ρέκορντμαν συμμετοχών σε Μουντιάλ (26), ρέκορντμαν σε συνολικά λεπτά συμμετοχής (άφησε πίσω τον Πάολο Μαλντίνι), κορυφαίος σκόρερ της Εθνικής σε Παγκόσμια Κύπελλα (13) και, πλέον, δεν θα πρέπει ν΄ αμφιβάλλει κανείς για το ποιος είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που ανέδειξε ποτέ το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Πριν από 1.617 ημέρες η Γαλλία στέφθηκε πρωταθλήτρια κόσμου για 2η φορά στην ιστορία της στον τελικό της διοργάνωσης της Ρωσίας, μετά το 4-2 επί της Κροατίας. Απόψε, η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν, ήταν… απούσα για μεγάλο χρονικό διάστημα, στην προσπάθειά της για το back to back.

Παρ΄ όλα αυτά κατάφερε να φέρει προς στιγμή τα πάνω κάτω με τον κορυφαίο παίκτη της, Κιλιάν Μπαπέ. Ο 24χρονος άσος της Παρί έκανε ότι περνούσε από το χέρι του, αλλά δεν ήταν… γραφτό για να οδηγήσει την ομάδα του στο back to back. Με τα 11 γκολ που έχει σημειώσει στα δύο Μουντιάλ (πρώτος σκόρερ στο Κατάρ με 8) που έλαβε μέρος έγινε ο νεαρότερος παίκτης στα χρονικά των διοργανώσεων που πετυχαίνει αυτό τον αριθμό τερμάτων και σαφώς στο μέλλον θα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει πολλά τρόπαια.

Το πρώτο σουτ του τελικού έγινε στο 5ο λεπτό από τον Μακ Αλιστερ, χωρίς ν΄ ανησυχήσει καθόλου ο Λιορίς που μπλόκαρε εύκολα. Απείλησε ξανά η Αργεντινή στο 8΄, με το σουτ του Ντε Πολ να βρίσκει στο πόδι του Βαράν και να φεύγει κόρνερ.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα χάθηκε στο 17΄ για την Αργεντινή, με τους παίκτες του Σκαλόνι να κλέβουν τη μπάλα έξω από την περιοχή των Γάλλων, ο Μέσι έδωσε δεξιά στον Άλβαρες και μετά το γύρισμα του τελευταίου ο Ντι Μαρία αστόχησε απελπιστικά με το… κακό του πόδι (δεξί).

Η καλύτερη ομάδα στο ξεκίνημα του τελικού ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 23΄. Ο Ντι Μαρία μπήκε στην περιοχή στο 21΄, σπρώχτηκε από τον Ντεμπελέ και ο Μαρτσίνιακ υπέδειξε το πέναλτι, με το οποίο… συμφώνησε και το VAR. Ο Μέσι έστειλε στην άλλη γωνία τον Λιορίς και με το έκτο του γκολ στο Μουντιάλ η Αργεντινή πήρε το προβάδισμα (1-0).

Η κυριαρχία των παικτών της «αλμπισελέστε» ήταν ολοκληρωτική στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι στην κάτοχο του τροπαίου που ήταν πραγματικά (και κατ΄ ανεξήτητο τρόπο)«αόρατη». Οι ποδοσφαιριστές του Σκαλόνι παίζοντας πολύ ψύχραιμα, έκαναν ό,τι ήθελαν στη μεσαία γραμμή με τους Ντε Πολ και Μακ Άλιστερ, ο Μέσι «τάιζε» τον Ντι Μαρία από την αριστερή πτέρυγα κι έτσι όπως κυλούσε το ματς ήταν θέμα χρόνου να έρθει και το δεύτερο γκολ.

Και δεν άργησε να συμβεί αυτό, καθώς στο 36΄ σε μία σεμιναριακού τύπου αντεπίθεση των Αργεντινών και την μπάλα να περνά από τον Μέσι στον Άλβαρες, στη συνέχεια στον Μακ Άλιστερ κι ο τελευταίος με ασίστ… μισό γκολ έδωσε την ευκαιρία στον Ντι Μαρία να «γράψει» το 2-0 και να δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του.

Βλέποντας την ομάδα του να μην έχει ζωντάνια, ο Ντεσάν έκανε δύο αλλαγές πριν κλείσει το πρώτο μέρος (41΄), με τους Τιράμ και Κόλο Μουανί να παίρνουν τις θέσεις των Ζιρού (σε ηλικία 36 ετών και δύο μηνών έγινε ο τρίτος γηραιότερος μη τερματοφύλακας σε τελικό, πίσω από το Σουηδό επιθετικό, Γκούναρ Γκρεν (37 ετών και 7 μηνών) και τον Βραζιλιάνο μπακ, Νίλτον Σάντος (37 ετών και ενός μήνα) και Ντεμπελέ.

Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε καθόλου ούτε στο β΄ μέρος. Κι ενώ θα περίμενε κανείς από τη Γαλλία να μπει με δύναμη για να μειώσει και να ξαναμπεί στο ματς, στα πρώτα 15 λεπτά της επανάληψης, η Αργεντινή ήταν εκείνη που απειλούσε. Τα σουτ των Άλβαρες και Ντι Μαρία εξουδετέρωσε ο Λιορίς, ενώ στολ 60΄ από μπάσιμο του Ντι Μαρία και ασίστ στον Μέσι, το σουτ του τελευταίου με το δεξί έφυγε άουτ.

Στο 63΄ ο Λιορίς βγήκε έγκαιρα και πρόλαβε τον Μακ Άλιστερ πριν πλασάρει, ενώ στη μοναδική στιγμή που η Γαλλία έκανε αισθητή την παρουσία της ήταν στο 70ό λεπτό με το σουτ του Μπαπέ από τη γραμμή της περιοχής να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο τελικός «πήρε φωτιά» στο 80΄ με την Γαλλία να μειώνει σε 2-1… από το πουθενά. Ο Κόλο Μουανί μπήκε στην περιοχή, όπου ανατράπηκε από τον Οταμέντι κι ο Μαρτσίνιακ υπέδειξε το καθαρό πέναλτι. Ο «άφαντος» μέχρι τότε, Κιλιάν Μπαπέ, ήταν ψύχραιμος και νίκησε τον Εμιλιάνο Μαρτίνες, που έπεσε στη σωστή γωνία αλλά δεν μπόρεσε ν΄ αποτρέψει το γκολ.

Ένα λεπτό μετά, ο Μέσι έχασε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή από τον Κομάν, εκείνος έδωσε στον Τιράμ, που με πάσα ακριβείας βρήκε τον Μπαπέ στην περιοχή κι ο τελευταίος με βολέ ισοφάρισε, 2-2 (ο άσος της Παρί ΣΖ έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που φτάνει τα 10 γκολ σε Μουντιάλ).

Όπως έγινε και με την Ολλανδία, έτσι κι απόψε η Αργεντινή «αυτοκτόνησε» στο φινάλε κι έχασε προβάδισμα δύο τερμάτων μέσα σε λίγα λεπτά… Η Γαλλία «πετούσε» μετά την ισοφάριση και στις καθυστερήσεις λίγο έλλειψε να φέρει τα πάνω κάτω, με τον Τιράμ να πιάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και τον Μαρτίνες να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.

Στο 90΄+7 ο Λιορίς έκανε τεράστια απόκρουση στην βολίδα του Μέσι, με τον τελικό να οδηγείται στην παράταση.

Με δύο τεράστιες ευκαιρίες για την Αργεντινή έκλεισε το πρώτο μέρος της παράτασης. «Μοιραίος» για την «αλμπισελέστε» και στις δύο περιπτώσεις ήταν ο Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος αρχικά πλάσαρε τον Λιορίς, αλλά πρόλαβε ο Ουπαμεκανό να βάλει την προβολή και δευτερόλεπτα μετά ενώ βγήκε τετ-α-τετ με τον Γάλλο γκολκίπερ πλάσαρε άουτ.

Η Αργεντινή ήταν σαφώς ανώτερη στο επιπλέον μισάωρο και στο 109΄ αξιοποίησε την υπεροχή της. Ο Λιορίς απέκρουσε το βολέ του Λαουτάρο Μαρτίνες από πλάγια θέση στην περιοχή και ο Μέσι που καραδοκούσε πήρε το «ριμπάουντ» κι έγραψε το 3-2.

Κι όμως, η Γαλλία αποδείχθηκε «εφτάψυχη». Στο 117΄ από το σουτ του Μπαπέ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μοντιέλ κι ο Μαρτσίνιακ υπέδειξε το νέο πέναλτι. Ο σταρ της Παρί ήταν και πάλι εύστοχος και με χατ τρικ ισοφάρισε ξανά σε 3-3.

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων της παράτασης ο Μαρτίνες έκανε την απόκρουση του αγώνα σε σουτ του Κόλο Μουανί, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Λαουτάρο Μαρτίνες βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Λιορίς, αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε ήταν απελπιστικά άστοχη.

Ετικέτες: Μουντιάλ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκινά η πανελλαδική εφαρμογή με voucher έως 500 ευρώ μηνιαίως

    9 Φεβ 2026

  • Αίτημα ένταξης της Χαλκιδικής στο Πρόγραμμα Μετεγκατάστασης του υπ. Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

    6 Φεβ 2026

  • προκήρυξη-προσληψεις-εοδυ-κομυΕΟΔΥ: Επτά θάνατοι από COVID-19 και 9 από γρίπη την τελευταία εβδομάδα

    5 Φεβ 2026

  • Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και ενισχυμένους ανέμους

    5 Φεβ 2026

  • Προσωρινή μη διαθεσιμότητα των ηλεκτρονικών υπηρεσιών και του ιστότοπου του e-ΕΦΚΑ

    4 Φεβ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Πέμπτη

    Δίπλωμα λεωφορείου εντελώς δωρεάν: Η διάταξη του νομοσχεδίου που φέρνει εκατοντάδες προσλήψεις

    187 shares
    Share 75 Tweet 47
  • Από 17 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για 2.206 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

    165 shares
    Share 66 Tweet 41
  • Τέλη κυκλοφορίας: Νέα ψηφιακή εφαρμογή για ΑμεΑ από την ΑΑΔΕ για απαλλαγή από αυτά

    108 shares
    Share 43 Tweet 27
  • Έρχονται 279 μόνιμες προσλήψεις σε ΟΠΕΚΑ, e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ

    94 shares
    Share 38 Tweet 24
  • ΔΥΠΑ: Έρχεται πρόγραμμα επιδότησης έως 17.500 ευρώ για νέες επιχειρήσεις

    94 shares
    Share 38 Tweet 24

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.