voucherergasia.gr
Unic - Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Πέθανε η ηθοποιός Ελένη Προκοπίου

    Πρόστιμα 400 ευρώ για οχήματα χωρίς ΚΤΕΟ

    Αλλαγή ώρας: Πότε γυρνάμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω

    Ποιοι σταθμοί του μετρό θα κλείνουν στις 21:40 από 27/09 έως 01/10 και 4 – 8/10

  • Εκπαίδευση

    Ελληνικά πανεπιστήμια και Τεχνητή Νοημοσύνη – Τι απαντούν 13 Πρυτάνεις για τη σχέση που θα έχουν

    ΔΥΠΑ: Έως τις 29/09 οι αιτήσεις για κενές θέσεις στα Παραρτήματα των ΕΠΑΣ Μαθητείας

    Εθνικό Απολυτήριο: Ολόκληρος ο «χάρτης» των αλλαγών για το Λύκειο

    Ψηφιακό Φροντιστήριο: Άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

  • Θέσεις εργασίας

    Προσλήψεις 116 ατόμων στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

    Αναρτήθηκαν οι πίνακες κατάταξης για 24 θέσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς της ΔΥΠΑ

    Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Προχωρά σε μονιμοποίηση συμβασιούχων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

    Πυροσβεστική: Άρχισε η διαδικασία αιτήσεων για 19 προσλήψεις ιδιωτών

  • Οικονομία

    Επίδομα παιδιού Α21: Πότε καταβάλλεται η τέταρτη δόση και πότε ανοίγει ξανά η πλατφόρμα

    Σπίτι μου 3: Οι δικαιούχοι στο νέο πρόγραμμα

    Απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας: Η ΑΑΔΕ δίνει περιθώριο έως τις 30 Οκτωβρίου στους ιδιοκτήτες οχημάτων να διορθώσουν τυχόν λάθη

    Την Τετάρτη οι ανακοινώσεις για τις επιδοτήσεις στα καύσιμα κίνησης

  • Εργασιακά

    Επίδομα 400 ευρώ: Η ημερομηνία πληρωμής

    Στα 1.000 ευρώ η μέση σύνταξη από τον Δεκέμβριο

    Ποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πληρώσουν λιγότερο φόρο το 2027

    Πυροσβέστες: Επίδομα έως 500 ευρώ – Ποιοι το δικαιούνται

  • VOUCHER
    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    ΔΥΠΑ: Νέα προγράμματα για 30.000 ανέργους με έμφαση σε γυναίκες άνω των 50 ετών – Οι λεπτομέρειες

    upourgeio-politismou-vivlia

    Επιταγές βιβλίων της ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων

    ΔΥΠΑ: Πού θα βρείτε τους προσωρινούς πίνακες για το πρόγραμμα απασχόλησης 1.000 ανέργων πτυχιούχων – Πότε υποβάλλονται οι ενστάσεις

    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες προγράμματος για 1.000 άνεργους πτυχιούχους

  • Πολιτική

    Kυρ. Μητσοτάκης: Ελευθερία της ναυσιπλοΐας, στήριξη νοικοκυριών και ευρωπαϊκή ευελιξία για το δύσκολο χειμώνα

    Δ. Μιχαηλίδου: «Σύστημα επισιτιστικής βοήθειας πιο ασφαλές, πιο απλό, πιο αποτελεσματικό, πιο προσβάσιμο, με επίκεντρο τον άνθρωπο»

    Π. Μαρινάκης: Στις 30 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθούν τα μέτρα για τα καύσιμα, στις 14 Οκτωβρίου για το πετρέλαιο θέρμανσης

    Αλέξης Τσίπρας: Πλαφόν τώρα 1,4 ευρώ για το πετρέλαιο θέρμανσης – 1,8 ευρώ για το πετρέλαιο κίνησης

  • Εκλογές

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νερό Ζαρός

voucherergasia-240x110

santorinisport.gr

webinar.edu.gr

Αρχική Επικαιρότητα

Πάνω από 4 εκατ. ευρώ τα πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων προστασίας

από Νίκος Μοναστηριώτης
04/04/2020
σε Επικαιρότητα

102
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σε 4.253.700 ευρώ ανερχόταν, έως την Παρασκευή 3 Απριλίου, το συνολικό ποσό από τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί, σε όλη την Ελλάδα, για παραβάσεις του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας, αλλά και της αναστολής λειτουργίας καταστημάτων, για την αποφυγή της διάδοσης του κορονοϊού. «Μέτρα που σκοπό έχουν την προστασία της υγείας των πολιτών και όχι την τιμωρία τους», τονίζει χαρακτηριστικά στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Ιωάννα Ροτζιώκου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, από την Δευτέρα 23 Μαρτίου, που ξεκίνησε το μέτρο για τις άσκοπες μετακινήσεις, έως την Παρασκευή 3 Απριλίου, βεβαιώθηκαν, σε όλη τη χώρα, 17.358 παραβάσεις και επιβλήθηκαν, αντίστοιχα, πρόστιμα 150 ευρώ, με το συνολικό ποσό να ανέρχεται σε 2.603.700 ευρώ. Σημειώνεται, ότι οι περισσότερες παραβάσεις έχουν βεβαιωθεί στην Αττική, ενώ ακολουθούν η Θεσσαλονίκη, τα Ιόνια Νησιά και η Δυτική Ελλάδα.

Όσον αφορά τη λειτουργία καταστημάτων, παρά τη σχετική απαγόρευση, βεβαιώθηκαν, έως τις 3 Απριλίου, συνολικά 330 παραβάσεις, οι οποίες τιμωρούνται με πρόστιμο 5.000 ευρώ. Έτσι, το συνολικό ύψος των προστίμων για τις συγκεκριμένες παραβάσεις φτάνει σε 1.650.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι, όπως έχουν τονίσει μέλη της κυβέρνησης, σημαντικό μέρος του ποσού που θα συγκεντρωθεί από τα πρόστιμα θα διατεθεί υπέρ της ενίσχυσης του ΕΣΥ.

ΣχετικάΆρθρα

Σύσταση για τεστ 48 ώρες πριν από την αναχώρηση ταξιδιωτών από την Κίνα

05/01/2023

Κορωνοϊός: Γιατί η έξαρση της νόσου covid19 στην Κίνα προκαλεί ανησυχία;

03/01/2023 - Ενημέρωση 05/01/2023

Όσον αφορά τους πολίτες σε βάρος των οποίων έχει βεβαιωθεί παράβαση, μπορούν να υποβάλλουν τις αντιρρήσεις τους στην Υπηρεσία, από την οποία βεβαιώθηκε η παράβαση, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. Λόγω του κορονοϊού, όμως, η υποβολή των αντιρρήσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μέσω fax, είτε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία, εάν οι αντιρρήσεις αυτές απορριφθούν ή αν δεν υποβληθούν καν, τότε μέσα σε δεκαπέντε ημέρες ο παραβάτης μπορεί να πληρώσει το συγκεκριμένο πρόστιμο είτε στα ΕΛ.ΤΑ, είτε στην ταμειακή υπηρεσία των Ο.Τ.Α. Διαφορετικά, μέσα σε χρονικό διάστημα δύο μηνών, το πρόστιμο μπορεί να πληρωθεί στον δικαιούχο Δήμο. Σε περίπτωση που δεν πληρωθεί στο συγκεκριμένο διάστημα, τότε η οφειλή θεωρείται ληξιπρόθεσμη και διαβιβάζεται από τον δικαιούχο Δήμο στην οικεία Δ.Ο.Υ.

«Είναι σημαντικό το γεγονός, ότι η πλειονότητα των πολιτών έχει συμμορφωθεί με τα μέτρα που λήφθηκαν για την αποφυγή και τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού και για αυτό η Ελληνική Αστυνομία τους ευχαριστεί θερμά», επισημαίνει η κ.Ροτζιώκου. «Στόχος της ΕΛ.ΑΣ για το επόμενο χρονικό διάστημα είναι η εφαρμογή των νέων μέτρων που έχουν αποφασιστεί, η προστασία της περιουσίας των πολιτών, καθώς και η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας».

Παράλληλα, οι αστυνομικοί έλεγχοι έχουν εντατικοποιηθεί σε όλη την χώρα το τελευταίο διάστημα. Ειδικότερα, διενεργούνται συστηματικά, από την μία άκρη της Ελλάδας έως την άλλη, εντατικοί έλεγχοι σε κομβικά σημεία του εθνικού και επαρχιακού δικτύου, στις εισόδους και εξόδους των αστικών κέντρων, στους σταθμούς των διοδίων, καθώς και σε χώρους που ενδεχομένως μπορεί να παρατηρηθεί συνωστισμός, όπως για παράδειγμα σε υπεραστικούς σταθμούς λεωφορείων, σε χώρους εξωτερικά από σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και τράπεζες. Για αυτό το λόγο, το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού διατίθεται στη διενέργεια περιπολιών και ελέγχων, ενώ στις υπηρεσίες των γραφείων βρίσκεται το αναγκαίο προσωπικό για τη διεκπεραίωση των απόλυτα αναγκαίων γραφειοκρατικών διαδικασιών.

«Στην παρούσα φάση ύψιστη προτεραιότητά μας είναι η προστασία των συμπολιτών μας και η διαφύλαξη του αγαθού της δημόσιας υγείας», σημειώνει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. «Θα πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους, ότι πρόκειται για μία κρίσιμη περίοδο τόσο για τη χώρα μας, όσο και για όλο τον κόσμο. Τα μέτρα που έχουν ληφθεί αποσκοπούν στον περιορισμό των πιθανοτήτων μετάδοσης του ιού. Συνεπώς, όσο πιο πολύ απομακρύνεται κάποιος από το σπίτι του, το οποίο θα πρέπει να έχει ως σημείο αναφοράς για τις μετακινήσεις του, τόσο πιο πολύ αυξάνονται οι πιθανότητες να συγχρωτιστεί με άλλα άτομα. Επομένως και τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να μεταδοθεί ο ιός. Για αυτό και η οδηγία που δίνουμε από την πλευρά μας είναι εκείνες οι μετακινήσεις που αφορούν την κάλυψη βασικών βιοτικών και προσωπικών αναγκών να περιοριστούν κοντά στο σπίτι μας και να είναι όσο το δυνατό λιγότερες κατά την διάρκεια της ημέρας».

Ετικέτες: απαγόρευση κυκλοφορίαςκορωνοϊός

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Πέθανε η ηθοποιός Ελένη Προκοπίου

    28 Σεπ 2026

  • Πρόστιμα 400 ευρώ για οχήματα χωρίς ΚΤΕΟ

    27 Σεπ 2026

  • Αλλαγή ώρας: Πότε γυρνάμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω

    26 Σεπ 2026

  • Ποιοι σταθμοί του μετρό θα κλείνουν στις 21:40 από 27/09 έως 01/10 και 4 – 8/10

    26 Σεπ 2026

  • Φονική έκρηξη στην Πλάκα: Εντοπίστηκαν οι δύο τελευταίες σοροί – Στους έξι οι νεκροί

    26 Σεπ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    ΔΥΠΑ: Νέα προγράμματα για 30.000 ανέργους με έμφαση σε γυναίκες άνω των 50 ετών – Οι λεπτομέρειες

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • Αγίου Πνεύματος: Τι ισχύει για τα καταστήματα

    38 shares
    Share 15 Tweet 10
  • Επιστροφή δύο ενοικίων: Ποιοι και γιατί δεν πήραν τα ποσά που περίμεναν – Τι να κάνουν όσοι δικαιούχοι δεν έλαβαν την επιστροφή

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • ΔΥΠΑ: Χειμερινές διακοπές με voucher – Μέχρι πότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • Επιστρέφει το Market Pass – Τι πρέπει να γνωρίζετε

    6 shares
    Share 2 Tweet 2

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.