Παπαθανάσης: Μέχρι τέλος Αυγούστου η απαγόρευση των πανηγυριών

Παπαθανάσης: Μέχρι τέλος Αυγούστου η απαγόρευση των πανηγυριών

16 Ιουλίου 2020

Παράταση θα πάρει το μέτρο απαγόρευσης των πανηγυριών μέχρι το τέλος Αυγούστου σύμφωνα με εκτιμήσεις του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκου Παπαθανάση.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μιλώντας στον ΑΝΤ1, ξεκαθάρισε ότι οι έλεγχοι διεξάγονται από όλες τις Αρχές και τα αποτελέσματα ανακοινώνονται δύο φορές την εβδομάδα σε κάθε περίπτωση όμως σημαντικό ρόλο παίζει η ατομική ευθύνη.

«Δεν μπορεί να είναι ένας αστυνομικός πίσω από κάθε πολίτη», είπε συγκεκριμένα, προτρέποντας τους πολίτες να μένουν αμέτοχοι σε φαινόμενα μη τήρησης των μέτρων.

Σχολιάζοντας τα όσα έχουν ακουστεί περί επιβολής επιπρόσθετων μέτρων όπως αυτό της μείωσης του μέγιστου αριθμού καθήμενων ανά τραπέζι στην εστίαση, απάντησε πως δεν υπήρξε τέτοιο σενάριο, αλλά και ότι «γενικά, δεν υπήρξε κανένα μέτρο στο τραπέζι, εκτός της εντατικοποίησης των ελέγχων.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι, «δε θα υπάρξει γενικό lockdown, αλλά θα υπάρξουν τοπικά αν χρειαστεί», υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι, «δε θέλουμε να βάλουμε φρένο στον τουρισμό».

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<