Πέτσας: «Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο lockdown για την Αττική»

Πέτσας: «Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο lockdown για την Αττική»

15 Οκτωβρίου 2020

Ο κορωνοϊός συνεχίζει να σφυροκοπά την Αττική με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα να αποκλείει αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο lockdown στο λεκανοπέδιο.

Στην ερώτηση αν υπάρχει πιθανότητα lockdown στην Αττική ο κ. Πέτσας ήταν κατηγορηματικός. «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο για την Αττική» , επισημαίνοντας ωστόσο ότι «όπως είπε και ο Πρωθυπουργός, προσερχόμενος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο σήμερα, είμαστε έτοιμοι κάθε φορά να ακολουθούμε τις συμβουλές των ειδικών και να επιβάλουμε εάν χρειάζεται τοπικά lockdown, εκεί που τα στατιστικά στοιχεία, σύμφωνα με όλα τα δεδομένα που παίρνουμε και τις οδηγίες που παίρνουμε και από την Ευρώπη, από τους αντίστοιχους οργανισμούς με τους δικούς μας, συνιστούν να έχουμε τέτοιου είδους μέτρα».

Ο κυβερνητικό εκπρόσωπος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ότι η Ελλάδα είναι σε μία καλή θέση σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες και σημείωσε πως «για να το διατηρήσουμε αυτό θα πρέπει σε τοπικό επίπεδο να περιχαρακώνουμε τα κρούσματα, όπως για παράδειγμα στην Κοζάνη και σε γενικό επίπεδο, σε όλη την Επικράτεια, να εφαρμόζουμε τα ήδη πολλά μέτρα που έχουμε πάρει».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<