Πέτσας για Πάσχα: Θα βρεθεί μια φόρμουλα με την Εκκλησία

Πέτσας για Πάσχα: Θα βρεθεί μια φόρμουλα με την Εκκλησία

9 Απριλίου 2020

Αργή και μακρόσυρτη, χαρακτήρισε την επιστροφή στην καθημερινότητα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Χαρακτήρισε ως fake news τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε ημερομηνίες άρσης μέτρων, ενώ τόνισε ότι «τα μέτρα που παίρνουμε αντιμετωπίζουν την κρίση με τα δεδομένα που έχουμε σήμερα. Πρέπει να κρατήσουμε εφεδρείες». Μάλιστα τόνισε ότι θα υπάρχουν συνεχείς και αυστηροί έλεγχοι σε δρόμους και παραδρόμους τις ημέρες του Πάσχα.

«Ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών για να γιορτάσουμε το Πάσχα του χρόνου με τις οικογένειές μας. Δεν είναι ώρα συνομωσιολογίας ούτε ανέφικτων υποσχέσεων» είπε μεταξύ άλλων.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το άνοιγμα των Εκκλησιών, υπογράμμισε:

«Είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με την Εκκλησία» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ερωτηθείς για το άνοιγμα των Εκκλησιών τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι θα βρεθεί μια «φόρμουλα» ώστε «να μην χαθούν αυτά που κερδίσαμε».

«Η Εκκλησία έχει δείξει υπεύθυνη στάση όλο αυτό το διάστημα, έχει λάβει δύσκολες και σκληρές αποφάσεις. Για το Πάσχα είμαστε σε επικοινωνία για να υπάρξει η καλύτερη δυνατή διευθέτηση» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση θα φροντίσει σε συνεργασία με την Εκκλησία να μην υπάρξει συνωστισμός ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<