voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    ‘Ερχεται νέα κακοκαιρία – Σε «Red Code» Ηλεία και Αχαΐα

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκίνησε η διαδικτυακή εκπαίδευση των υποψήφιων

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκινά η πανελλαδική εφαρμογή με voucher έως 500 ευρώ μηνιαίως

    Χειρότερη τουριστική σεζόν αναμένουν για φέτος οι μισοί επιχειρηματίες στη Χαλκιδική

    Αίτημα ένταξης της Χαλκιδικής στο Πρόγραμμα Μετεγκατάστασης του υπ. Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

    προκήρυξη-προσληψεις-εοδυ-κομυ

    ΕΟΔΥ: Επτά θάνατοι από COVID-19 και 9 από γρίπη την τελευταία εβδομάδα

  • Εκπαίδευση
    Μιχαηλίδου: Διπλασιάστηκαν τα δημοτικά όπου διανέμονται σχολικά γεύματα

    Τέλος το μοσχαρίσιο κρέας από τα Σχολικά Γεύματα – Τι καταγγέλλουν οι γονείς

    Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων περιόδου 2025Β

    Σοφία Ζαχαράκη: Χωρίς προειλημμένες αποφάσεις ο διάλογος για νέο Λύκειο και Εθνικό Απολυτήριο

    ΕΣΠΑ: Νέα προγράμματα κατάρτισης με επίδομα και πιστοποίηση για 2.420 ανέργους

    Ομοσπονδία ΚΔΒΜ: «Η μόνη αξιόπιστη διαδικασία για τα προγράμματα κατάρτισης είναι τα voucher»

  • Θέσεις εργασίας
    Συναγερμός στην ΕΛΑΣ: Βρέθηκαν 3.500 σφαίρες στη Λεωφόρο Κηφισού

    Έρχονται 1.400 προσλήψεις αστυνομικών στην ΕΛ.ΑΣ.

    ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Τις 107.957 έφθασαν οι υποβληθείσες αιτήσεις

    ΑΣΕΠ 3Κ/2026: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη για 43 μόνιμες προσλήψεις

    Χατζηδάκης: Το φθινόπωρο τα πρώτα 300 εκατ. ευρώ για την κατάρτιση – Τι είπε για ΟΑΕΔ, ΛΑΕΚ, ΙΕΚ, ΕΠΑΛ

    Το νέο πλαίσιο στην αγορά εργασίας: Όλες οι αλλαγές σε ωράρια, προσλήψεις και άδειες

    Στις 18/06 η έναρξη των συνεντεύξεων για το μητρώο εκπαιδευτικών της ΔΥΠΑ

    ΔΥΠΑ: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν ανέργους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

  • Οικονομία
    πρόστιμα

    Φορολογικές δηλώσεις: Πότε θα μπουν οι επιστροφές

    Επίδομα θέρμανσης: Ποιοι θα λάβουν έως 1.000 ευρώ – Τα κριτήρια

    Επίδομα θέρμανσης: Πότε θα πληρωθεί η δεύτερη δόση

    Καταργήθηκαν το επίδομα επίσχεσης και άλλα δύο ειδικά βοηθήματα ανέργων

    Εξετάζεται νέο επίδομα Πάσχα – Ποιοι το δικαιούνται

    e-ΕΦΚΑ: Έναρξη λειτουργίας νέας ηλεκτρονικής υπηρεσίας απογραφής ιδιωτικών οικοδομοτεχνικών έργων

    e-ΕΦΚΑ: Με αίτηση του οφειλέτη η παραγραφή χρεών

  • Εργασιακά

    Τι αλλάζει στο επίδομα ασθένειας: Ποιοι το δικαιούνται

    ΟΠΕΚΑ: To επίδομα των 391 ευρώ και ποιοι το δικαιούνται

    Πρεμιέρα για τη σύμπραξη πιστοποιημένων νομικών και λογιστών για την απονομή συντάξεων

    Συντάξεις: Πότε θα καταβληθούν στους δικαιούχους – Τι αλλάζει

    Ασφαλιστικός βίος των πολιτών: Πότε θα ολοκληρωθεί η ψηφιοποίηση του

    Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Επεκτείνεται και στο Δημόσιο έως το τέλος του 2026

  • VOUCHER

    Γιατί να την πληρώσουν οι πολλοί για τις απατεωνιές των λίγων;

    ΕΣΠΑ: Νέα προγράμματα κατάρτισης με επίδομα και πιστοποίηση για 2.420 ανέργους

    Ομοσπονδία ΚΔΒΜ: «Η μόνη αξιόπιστη διαδικασία για τα προγράμματα κατάρτισης είναι τα voucher»

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκίνησε η διαδικτυακή εκπαίδευση των υποψήφιων

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκινά η πανελλαδική εφαρμογή με voucher έως 500 ευρώ μηνιαίως

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα για επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν ανέργους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

  • Πολιτική
    Πέθανε ο πρώην υπουργός Αναστάσης Παπαληγούρας

    Πέθανε ο πρώην υπουργός Αναστάσης Παπαληγούρας

    Κυρ. Μητσοτάκης: Καιρός να αρθεί κάθε απειλή στις μεταξύ μας σχέσεις

    Κυρ. Μητσοτάκης: Καιρός να αρθεί κάθε απειλή στις μεταξύ μας σχέσεις

    Μητσοτάκης: Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η στήριξη της κτηνοτροφίας – Στόχος η εκρίζωση της ευλογιάς

    Μητσοτάκης: Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η στήριξη της κτηνοτροφίας – Στόχος η εκρίζωση της ευλογιάς

    Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Πέμπτη

    Δίπλωμα λεωφορείου εντελώς δωρεάν: Η διάταξη του νομοσχεδίου που φέρνει εκατοντάδες προσλήψεις

  • Εκλογές
    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Υπουργείο Εσωτερικών: Ξεκίνησε η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων

    Μεγάλες αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές ετοιμάζει η κυβέρνηση – Καταργείται ο Β’ γύρος, εισάγεται ηλεκτρονική ψηφοφορία

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Επικαιρότητα

Πλεύρης: Οι πολίτες αγκαλιάζουν τον Προσωπικό Γιατρό

από Σταύρος Καραΐνδρος
23/09/2022
σε Επικαιρότητα

100
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

«Οι πολίτες αγκαλιάζουν τη μεταρρύθμιση του Προσωπικού Γιατρού», ανέφερε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μιλώντας νωρίτερα σήμερα στη Βουλή.

Μέσα σε μόλις 45 ημέρες, 4.000.000 πολίτες έκαναν εγγραφή στο σύστημα, ενημέρωσε την επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής ο κ. Πλεύρης, ενώ, όπως είπε, ο στόχος που είχαν θέσει οι θεσμοί ήταν 4.000.000 πολίτες να έχουν ενταχθεί στο σύστημα μέχρι 31 Δεκεμβρίου τρέχοντος έτους. Ο υπουργός Υγείας δεν αρνήθηκε ότι «υπάρχουν σημεία που ταλαιπωρείται ο πολίτης», αλλά σημείωσε ότι «μπαίνουν και θα μπαίνουν συνεχώς γιατροί στο σύστημα» και τουλάχιστον σήμερα ο ποσοτικός στόχος έχει επιτευχθεί.

Στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής άρχισε σήμερα η συζήτηση του νομοσχεδίου «Σύσταση και οργάνωση Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία “ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ – ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ” (Ε.Τ.Α.Α.Ε.), ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας και λοιπές διατάξεις». Μεγάλο μέρος της συζήτησης, όμως, απασχόλησε η κατάσταση στον χώρο της υγείας και το θέμα του Προσωπικού Γιατρού.

Ο κ. Πλεύρης, στο πλαίσιο της απάντησής του, αναφέρθηκε στη μεταρρύθμιση που είχε επιχειρηθεί επί ΣΥΡΙΖΑ και στην έκβαση του θεσμού του Οικογενειακού Γιατρού.

ΣχετικάΆρθρα

Εγκύκλιος για την ανάκληση ασύλου σε δικαιούχους που ταξιδεύουν πίσω στη χώρα τους

30/10/2025
Πλεύρης: Εμπλοκή υγειονομικών στην υπόθεση με τα πλαστά πιστοποιητικά

Πλεύρης: Η Κρήτη θα αποσυμφορηθεί τις επόμενες ημέρες

16/09/2025

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε τον νόμο για τον οικογενειακό γιατρό το 2018. Από το 2018 μέχρι τη λήξη της θητείας του ΣΥΡΙΖΑ είχαν εγγραφεί λιγότερο από 1,5 εκατομμύριο πολίτες και γύρω στους 700 γιατρούς», τόνισε ο υπουργός Υγείας επισημαίνοντας ότι «η μεταρρύθμιση του ΣΥΡΙΖΑ, για τον οικογενειακό γιατρό, απέτυχε παταγωδώς», διότι «το capitation αντιστοιχούσε σε 10 ευρώ το άτομο». Σύμφωνα με τον υπουργό, όταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είδε πως δεν μπορούσε να λειτουργήσει ο θεσμός, προέβλεψε 2.000 ευρώ μισθό για να εξυπηρετούνται οι πολίτες, με αποτέλεσμα να υπάρχουν οικογενειακοί γιατροί με εγγεγραμμένο μονοψήφιο αριθμό εξυπηρετούμενων, που έπαιρναν 2.000 ευρώ τον μήνα.

Καθώς τα κόμματα της αντιπολίτευσης προεξόφλησαν ότι το σύστημα θα αποτύχει διότι δεν μπορεί να προχωρήσει με 2.000 εξυπηρετούμενους ανά γιατρό, ο υπουργός υπογράμμισε ότι ο αριθμός ευθύνης του νόμου του κ. Ξανθού, προέβλεπε 2.250 άτομα ανά γιατρό. «Ο κάθε γιατρός ενέγραφε μέχρι 2.250 άτομα. Αν τα 2.000 άτομα σήμερα είναι πολλά, τα 2.250 που προέβλεπε ο οικογενειακός γιατρός του κ. Ξανθού είναι καλά; Έχουν άγνοια της αποτυχημένους μεταρρύθμισης του κ. Ξανθού», ανέφερε ο κ. Πλεύρης.

Σε σχέση με την κατάσταση σήμερα, ο υπουργός Υγείας είπε ότι:

– Όλες οι υπουργικές αποφάσεις που απαιτούνταν για τον προσωπικό γιατρό εκδόθηκαν μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

– Το σύνολο των δημοσίων γιατρών μπήκε στο σύστημα επειδή προβλέφθηκε ότι οι γιατροί που υπηρετούν στα κέντρα υγείας θα εγγράφουν πληθυσμό και θα παίρνουν 10.000 ευρώ κατ’ έτος, παραπάνω. Σε πρώτη φάση το σύστημα άνοιξε για γενικούς, οικογενειακούς γιατρούς και παθολόγους. Οι διαθέσιμοι ήταν 4.000, και τον πρώτο μήνα λειτουργίας του θεσμού, μπήκαν 1.200 τον πρώτο μήνα λειτουργίας του θεσμού (σ.σ. επί ΣΥΡΙΖΑ είχαν μπει 700 γιατροί στα τέσσερα χρόνια).

– Το 30% μπήκε στο σύστημα μέσα στον Αύγουστο.

– Στις πρώτες 45 ημέρες λειτουργίας του θεσμού ενεγράφησαν 4.000.000 πολίτες.

– Επειδή, «όπως είναι φυσικό, υπάρχουν κάποιες δυσλειτουργίες», το σύστημα θα είναι πιλοτικό προκειμένου να έχει πλήρη εφαρμογή από 1-1-2023. Τα προβλήματα εντοπίζονται κυρίως στην Αττική, που «χρειάζεται μεγαλύτερη πληθώρα γιατρών, αν και όσοι είχαν εγγραφεί στο σύστημα επί ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα, σήμερα είναι τόσοι μόνο στην Αττική».

– Στην περιφέρεια η κάλυψη είναι άνω του 70% και σήμερα υπάρχουν 650.000 κενές θέσεις σε όλη την περιφέρεια.

– Στη δεύτερη φάση του θεσμού, και αφού προβλέφθηκε στη μεταρρύθμιση ότι θα μπαίνουν και ιδιώτες γιατροί, εντάσσονται οι ειδικότητες που έχουν ως βάση την παθολογία.

– Στις επόμενες δέκα ημέρες θα γίνουν οι συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ, θα μπουν και άλλοι γιατροί στο σύστημα και ο θεσμός θα λειτουργεί «δυναμικά».

– Μόλις καλυφθεί ο ενήλικος πληθυσμός, το επόμενο στάδιο υπαγωγής στο σύστημα είναι οι παιδίατροι. Στόχος είναι μέχρι 31-12-2022 να έχει εγγραφεί στο σύστημα ο ενήλικος πληθυσμός, με την υπαγωγή στο σύστημα περισσότερων ειδικοτήτων γιατρών και ιδιωτών.

– Πράγματι, χρειάζονται και άλλοι γιατροί, αλλά 3.300 έχουν μπει στο σύστημα μέσα σε 45 ημέρες.

– Για όσους μπαίνουν στο σύστημα βγαίνει πρόγραμμα δωρεάν εξετάσεων, προκειμένου στο πρώτο ραντεβού που θα έχουν οι εξυπηρετούμενοι με τον προσωπικό γιατρό τους να έχουν και τις εξετάσεις τους, ώστε να σχηματιστεί ο ιατρικός φάκελός τους.

– Η σημερινή κυβέρνηση «πάτησε» πάνω σε ρυθμίσεις του 2018, όπως είναι η πρόβλεψη ότι όσοι πολίτες είναι ανασφάλιστοι θα εντάσσονται στους γιατρούς των κέντρων υγείας, τους προσωπικούς, και μόνο αν δεν υπάρχουν εκεί θα πηγαίνουν σε ιδιώτες. Πρόκειται για «επανάληψη της ρύθμισης του κ. Ξανθού, το 2018, με αλλαγή ότι εκείνη η ρύθμιση μιλούσε για Οικογενειακό Γιατρό, ενώ σήμερα η ρύθμιση μιλάει για Προσωπικό Γιατρό».

– «Ο θεσμός του Προσωπικού Γιατρού, ο θεσμός θα ενισχύεται. Μέχρι 31-12-2022 θα έχουμε την κάλυψη που θέλουμε από γιατρούς. Από τον Οκτώβριο αρχίζουν τα ηλεκτρονικά ραντεβού, ώστε να πηγαίνουν οι πολίτες και να συμπληρώνεται ο φάκελός τους.

Ο υπουργός Υγείας απάντησε στην κριτική για τους μισθούς των γιατρών ενώ αναφέρθηκε και στο «Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία» και τη σημερινή επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

«Το 2015-2019 στους γιατρούς δόθηκαν μηδέν χρήματα. Εμείς δίνουμε στους γιατρούς των κέντρων υγείας, μέσω του Προσωπικού Γιατρού, 10.000 ευρώ και στους γιατρούς του ΕΣΥ, μεσοσταθμικά, με το 10%, είναι, σε συνδυασμό με την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης, από 3.000 έως 4.000 ευρώ τον χρόνο. Φυσικά και θέλαμε να πάρουν περισσότερα. Αλλά σήμερα μας κάνουν κριτική αυτοί που δεν είχαν δώσει σεντς», σημείωσε ο κ. Πλεύρης.

«Στο “Παίδων Αγία Σοφία” το πρόβλημα υπάρχει από το 2018. Το πρόβλημα επιδεινώνεται λόγω και της πανδημίας και της έλλειψης αναισθησιολόγων. Κάνουμε προσπάθειες να επιλύσουμε το πρόβλημα», τόνισε ο υπουργός και ενημέρωσε την επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων ότι προκηρύσσονται, κατά προτεραιότητα, οι θέσεις, μετακινούνται επίσης αναισθησιολόγοι από αλλού και γίνεται καλύτερος προγραμματισμός χειρουργείων.

Όπως, όμως επεσήμανε ο κ. Πλεύρης, σχολιάζοντας σημερινά πρωτοσέλιδα για τις 3.000 αναμονές χειρουργείων, το 2019 οι αναμονές στο Παίδων ήταν 2.853. «Ναι, δεν μειώσαμε αυτόν τον αριθμό. Δεν αυξήθηκε, δεν τον μειώσαμε. Θα μπορούσαμε με προβάλλουμε το πρόβλημα της πανδημίας και την επιβάρυνση λόγω των κλειστών χειρουργείων. Σήμερα, πάει ο κ. Ξανθός με τον κ. Τσίπρα σε ένα νοσοκομείο που άφησαν αναμονή χειρουργείων 2.853, να κάνουν κριτική σε τι;», υπογράμμισε ο υπουργός και έδωσε τα στοιχεία για τις αναμονές χειρουργείων από το 2019 μέχρι σήμερα, ήτοι 2.853 αναμονές το 2019, 2.438 το 2020, 2.795 αναμονές το 2021, 2.925 αναμονές το 2022. «Πρέπει να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα γιατί τα παιδιά πρέπει να χειρουργούνται σε γρήγορο χρόνο. Αλλά εσείς, που πάτε σήμερα εκεί, αγνοείτε την κατάσταση όταν ήταν πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας», ανέφερε ο κ. Πλεύρης.

Ετικέτες: Θάνος Πλεύρηςπροσωπικός γιατρός

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • ‘Ερχεται νέα κακοκαιρία – Σε «Red Code» Ηλεία και Αχαΐα

    11 Φεβ 2026

  • «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκινά η πανελλαδική εφαρμογή με voucher έως 500 ευρώ μηνιαίως

    9 Φεβ 2026

  • Αίτημα ένταξης της Χαλκιδικής στο Πρόγραμμα Μετεγκατάστασης του υπ. Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

    6 Φεβ 2026

  • προκήρυξη-προσληψεις-εοδυ-κομυΕΟΔΥ: Επτά θάνατοι από COVID-19 και 9 από γρίπη την τελευταία εβδομάδα

    5 Φεβ 2026

  • Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και ενισχυμένους ανέμους

    5 Φεβ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Πέμπτη

    Δίπλωμα λεωφορείου εντελώς δωρεάν: Η διάταξη του νομοσχεδίου που φέρνει εκατοντάδες προσλήψεις

    189 shares
    Share 76 Tweet 47
  • Από 17 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για 2.206 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

    165 shares
    Share 66 Tweet 41
  • ΔΥΠΑ: Έρχεται πρόγραμμα επιδότησης έως 17.500 ευρώ για νέες επιχειρήσεις

    95 shares
    Share 38 Tweet 24
  • Έως τις 12 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για τις 61 προσλήψεις για απόφοιτους Λυκείου στο Δημόσιο

    80 shares
    Share 32 Tweet 20
  • Τέλη κυκλοφορίας: Νέα ψηφιακή εφαρμογή για ΑμεΑ από την ΑΑΔΕ για απαλλαγή από αυτά

    109 shares
    Share 44 Tweet 27

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.