ΠΟΕΔΗΝ για κορωνοϊό: Υπάρχει επικινδυνότητα από τη Θεία Κοινωνία

ΠΟΕΔΗΝ για κορωνοϊό: Υπάρχει επικινδυνότητα από τη Θεία Κοινωνία

6 Μαρτίου 2020

Οι πλέον ειδικοί για να μιλήσουν για τη μετάδοση του κορωνοϊού, απορρίπτουν τους ισχυρισμούς ιερέων οτι ο ιός δεν μεταδίδεται μέσω της Θείας Κοινωνίας.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, μιλώντας στον FOCUS FM, είπε οτι  υπάρχει «επικινδυνότητα από τη Θεία Κοινωνία» και κάλεσε την Εκκλησία να αναθεωρήσει κάποια πράγματα.

Για τα κρούσματα κορονοϊού στην Αμαλιάδα, επεσήμανε, ότι «40 συνάδελφοι είναι σε καραντίνα. Μπορεί να έχουμε πάρα πολλά κρούσματα στην Ελλάδα, πρέπει να θωρακίσει χθες η κυβέρνηση το υγειονομικό μας σύστημα». Εκτός από τον κίνδυνο να μειωθεί το προσωπικό στα νοσοκομεία λόγω κορωνοϊού, τόνισε, ότι 100 κλίνες ΜΕΘ παραμένουν κλειστές, «γιατί δεν υπάρχει προσωπικό».

Μίλησε για «λάθος του ΕΟΔΥ», που δε δεχόταν το δείγμα του 66χρονου από την Αμαλιάδα.

Έκρουσε μάλιστα τον κώδωνα του κινδύνου, λέγοντας, ότι «θα πρέπει να υπάρχει περισσότερος έλεγχος στα νησιά, γιατί αν βρεθεί κρούσμα στη Μόρια, θα πρέπει να τεθεί όλο το νησί σε καραντίνα».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<