ΠΟΕΔΗΝ : Κατάσταση πολέμου στην Αττική – Γεμάτες οι ΜΕΘ

ΠΟΕΔΗΝ : Κατάσταση πολέμου στην Αττική – Γεμάτες οι ΜΕΘ

23 Φεβρουαρίου 2021

ατάσταση πολέμου επικρατεί στις ΜΕΘ της Αττικής αλλά και γενικότερα στα νοσοκομεία όπου οι ασθενείς με κορωνοϊό διακομίζονται κατά κύματα. Οπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, οι ΜΕΘ κορωνοϊού στα νοσοκομεία της Αττικής είναι γεμάτες.

«Γίνεται άνισος αγώνας να βρεθεί κενό κρεβάτι σε ΜΕΘ για διασωληνωμένους ασθενείς. Υπάρχουν ράντζα παντού στα νοσοκομεία με γενικά περιστατικά. Κραυγή αγωνίας εκφράζουν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ»

Όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, στην ΑΤΤΙΚΗ λειτουργούσαν μέχρι πριν λίγες ημέρες 217 κλίνες ΜΕΘ κοροναϊού. Ανοιξαν ακόμη 7 κλίνες στο ΚΑΤ, 5 στο ΘΡΙΑΣΙΟ και 10 στο ΑΤΤΙΚΟ. Σύνολο λειτουργούντων 239 κλίνες ΜΕΘ.

Σε αυτές τις κλίνες συνυπολογίζονται 44 κλίνες στον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ.

Με 150 εισαγωγές ασθενών την ημέρα στα εφημερεύοντα νοσοκομεία δεν φθάνουν. Κάθε ημέρα περιμένουν διασωληνωμένα περιστατικά κορωνοιου να αδειάσει κλίνη ΜΕΘ να διακομισθούν. Οι κλίνες ΜΕΘ είναι σχεδόν γεμάτες. Ενα παράδειγμα της πίεσης που ασκείται . ΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ λειτούργησε 5 νέες κλίνες ΜΕΘ και γέμισαν αμέσως. Διασωληνωμένο περιστατικό μετά ώρες βρήκε κλίνη στον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ και διακομίσθηκε.

Κενές κλίνες υπάρχουν 6 στο ΑΤΤΙΚΟ και 6 στον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ εάν συνυπολογίσουμε τις 10 κλίνες ΜΑΦ που δεν μπορεί να λειτουργήσουν λόγω εργασιών.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<