Πότε διεξάγονται οι εξετάσεις για τους χειριστές ταχυπλόων

Πότε διεξάγονται οι εξετάσεις για τους χειριστές ταχυπλόων

11 Ιουνίου 2020

Ενημέρωση των υποψήφιων χειριστών ταχύπλοων 7ης  ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής των θεωρητικών και πρακτικών εξετάσεων.

Όπως αναφέρεται, την Τρίτη 30 Ιουνίου και ώρα 09:00 θα πραγματοποιηθούν οι θεωρητικές (γραπτές εξετάσεις) των υποψηφίων στις εγκαταστάσεις των γραφείων της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης.

Αντίστοιχα, οι πρακτικές εξετάσεις θα διεξαχθούν την ίδια ημέρα και ώρα 12:00, στον Λιμένα Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι,

Την 30-06-2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 09:00, στις κτιριακές εγκαταστάσεις των γραφείων της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης (Κτίριο Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου-Λιμένας Ηρακλείου), θα διεξαχθούν οι θεωρητικές (γραπτές) εξετάσεις των υποψηφίων για την απόκτηση πιστοποιητικού ικανότητας εκπαιδευτή χειριστών ταχυπλόων σκαφών.

Την ίδια ημέρα (30-06-2020 ημέρα Τρίτη) και ώρα 12:00, στον Λιμένα Ηρακλείου, θα διεξαχθούν οι πρακτικές εξετάσεις, αντίστοιχα.

Η εξέταση των υποψηφίων θα γίνει σύμφωνα με τη διαδικασία και επί των θεματικών αντικειμένων που προβλέπονται στο άρθρο 6 του αρίθμ. 50 Γενικού Κανονισμού Λιμένων (Β’ 1151/2013), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Αιτήσεις για τη συμμετοχή στις εξετάσεις, θα υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους στην 7η ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, Στεργίου Σπανάκη 2Α (3ος όροφος), Πόρος Ηρακλείου Κρήτης μέχρι και την 23-06-2020 κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, είτε αυτοπροσώπως είτε από νόμιμα εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 4 του άρθρου 3 του προαναφερόμενου κανονισμού, ήτοι, όταν η αίτηση δεν υποβάλλεται αυτοπροσώπως, πρέπει να συνοδεύεται από ευκρινές φωτοαντίγραφο του δελτίου ταυτότητας ή των αντίστοιχων νόμιμων δικαιολογητικών.

Το πρόσωπο που υποβάλλει την αίτηση, εκ μέρους του ενδιαφερομένου, προσκομίζει τη νόμιμη για αυτό εξουσιοδότηση, η οποία πρέπει να φέρει και τη βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής του εξουσιοδοτούντος».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<