Πως μπορείτε να αλλάξετε την περιοχή που θα κάνετε την δεύτερη δόση του εμβολίου

Πως μπορείτε να αλλάξετε την περιοχή που θα κάνετε την δεύτερη δόση του εμβολίου

11 Ιουνίου 2021

Αναλυτικά η διαδικασία για εκείνους που έκλεισαν την πρώτη δόση για το εμβόλιο στην περιοχή που διαμένουν, αλλά στη δεύτερη δόση δεν θα είναι στον τόπο κατοικίας τους.

Για πολλές ηλικιακές ομάδες η πλατφόρμα για όλα τα εμβόλια άνοιξε το καλοκαίρι και συγκεκριμένα αρχές Ιουνίου. Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι για εκείνους που επέλεξαν εμβόλιο ή της Pfizer ή της Moderna η δεύτερη δόση πέφτει στην «καρδία» του καλοκαιριού.

Σε περίπτωση που ο πολίτης θέλει να αλλάξει την δεύτερη δόση του και να την κάνει στο μέρος που ενδεχομένως να είναι διακοπές, υπάρχει η δυνατότητα, μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr.

Αρχικά επιλέγετε «ενημέρωση στοιχειών» και αλλάζετε τον Ταχυδρομικό σας Κώδικα (ΤΚ). Στην συνέχεια θα επιλέξετε τον ΤΚ που σας εξυπηρετεί στην περιοχή από όπου θα βρίσκεστε.

emvoliogov1

Όσοι έχετε ολοκληρώσει την 1η δόση, θα σας εμφανιστεί  το παρακάτω μήνυμα. Εκεί θα επιλέξετε την αλλαγή.

emvoliogov23

emvoliotk

Αμέσως μετά θα σας ανοίξει η επιλογή αλλαγής της 2η δόσης και θα μπορείτε να ολοκληρώσετε τον εμβολιασμό σας ακόμα και στις διακοπές σας.

Όσον αφορά στα οφέλη των εμβολιασμένων, πέρα από την πρόσβαση σε εσωτερικούς χώρους εστιατορίων, οι εμβολιασμένοι είναι πιθανόν να έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε πολιτιστικά γεγονότα, όπως συναυλίες, θέατρα και σινεμά, καθώς και στα γήπεδα από την νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ σε νέα πιθανά lockdown θα είναι «ελεύθεροι».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<