voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα: Ένας Έλληνας κι ένας Δανός οι δύο νεκροί

    Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα: Ένας Έλληνας κι ένας Δανός οι δύο νεκροί

    Ταυτότητες: Από αύριο η μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται προσοχή

    Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες σε Δυτ. Αττική, Λουτράκι και Ρόδο

    Σε «πορτοκαλί συναγερμό» τίθενται και αύριο Δευτέρα (3/8) Αττική, Βοιωτία και Εύβοια

    επιδόματα αναπηρίας

    Προσωπικός Βοηθός: Μονιμοποιείται το πρόγραμμα για τα άτομα με αναπηρία

  • Εκπαίδευση
    κεπα

    Παιδικοί σταθμοί: Τι αλλάζει και ποιοι επωφελούνται

    Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Ποια ΑΦΜ μπορούν να υποβάλουν αίτηση σήμερα και αύριο

    3+1 ερωτήσεις για τους βρεφονηπιακούς – Τι αλλάζει, ποιοι επωφελούνται

    ΥΠΑΙΘΑ: Ανακοινώθηκε η εξεταστέα ύλη για ΕΠΑ.Λ και Πρότυπα ΕΠΑ.Λ

    Μόνιμοι διορισμοί και αναπληρωτές: Οι ημερομηνίες-κλειδιά για τις δηλώσεις περιοχών και τις τοποθετήσεις

    Μόνιμοι διορισμοί και αναπληρωτές: Οι ημερομηνίες-κλειδιά για τις δηλώσεις περιοχών και τις τοποθετήσεις

  • Θέσεις εργασίας

    Eurostat: Στο 8% η ανεργία στην Ελλάδα τον Ιούνιο

    Ανοίγει ο δρόμος για μόνιμες προσλήψεις στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς

    Τον Ιούνιο τα οριστικά αποτελέσματα των ΤΕ της προκήρυξης ΑΣΕΠ 2Γ/2022 – Νέα προκήρυξη για 3.500 προσλήψεις

    ΑΣΕΠ: 3.265 προσλήψεις με απολυτήριο Γυμνασίου και Δημοτικού

    ΑΣΕΠ 5Ε/2021: Εκδόθηκαν οι προσωρινοί πίνακες

    ΑΣΕΠ 5Κ/2026: Κατατέθηκαν 1.138 αιτήσεις για 51 προσλήψεις

  • Οικονομία

    e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές από σήμερα έως 7 Αυγούστου

    πυρκαγιές

    Οι πρώτες αποζημιώσεις στους πληγέντες από φυσικές καταστροφές, τα δικαιολογητικά και οι προϋποθέσεις

    e-ΕΦΚΑ & ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές από 3 έως 7 Αυγούστου – Αναλυτικά οι ημερομηνίες

    Μπλόκο στα κοινωνικά επιδόματα των «φτωχών» ελεύθερων επαγγελματιών

    Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 3 έως 7 Αυγούστου

  • Εργασιακά

    Ένοπλες Δυνάμεις: Ποιοι θα λάβουν έως 500 ευρώ τον μήνα

    Διπλή επιδότηση για κατάρτιση και μηνιαίο μισθό 1.118 ευρώ σε 10.000 ανέργους – Τι ποσό επιχορήγησης λαμβάνουν οι επιχειρήσεις, πώς θα επιλέγονται οι εργαζόμενοι

    Δωρεάν ένσημα από τη ΔΥΠΑ για μακροχρόνια ανέργους

    Χαράτσι 50% στον μισθό σε όσους γονείς πάρουν άδεια γιατί νοσεί το παιδί τους

    Επίδομα αδείας: Μέχρι πότε πρέπει να καταβληθεί – Πόσα χρήματα θα λάβετε

    Φιλοδωρήματα: Πώς επηρεάζει η αύξηση του αφορολόγητου τους εργαζόμενους – Δείτε παραδείγματα

  • VOUCHER
    Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Ποια ΑΦΜ μπορούν να υποβάλουν αίτηση σήμερα και αύριο

    3+1 ερωτήσεις για τους βρεφονηπιακούς – Τι αλλάζει, ποιοι επωφελούνται

    Xωρίς εισοδηματικά κριτήρια οι πολύτεκνες οικογένειες για τα vouchers βρεφονηπιακών σταθμών

    ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες για τους 28 βρεφονηπιακούς σταθμούς

    Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Ανοιχτή η πλατφόρμα για τα voucher – Τι ισχύει για τους πολύτεκνους

  • Πολιτική
    Πέθανε ο πρώην υπουργός Ιωάννης Βαρβιτσιώτης

    Πέθανε ο πρώην υπουργός Ιωάννης Βαρβιτσιώτης

    Προσλήψεις στο δημόσιο: Πού θα γίνουν οι 17.942 διορισμοί το 2023

    Δημόσιο: Αλλάζει ο τρόπος εξυπηρέτησης – Τέλος σε 25 δικαιολογητικά με μία απλή δήλωση

    Υπουργείο Υγείας: Πιλοτικό πρόγραμμα για τη δωρεάν διαμονή γιατρών και νοσηλευτών μέσω Airbnb σε πέντε νησιά

    Τσίπρας: Σχέδιο «Αριστοτέλης» με 100–150 νέους δήμους – Τι αλλάζει στην Αυτοδιοίκηση

    Τσίπρας: Σχέδιο «Αριστοτέλης» με 100–150 νέους δήμους – Τι αλλάζει στην Αυτοδιοίκηση

  • Εκλογές
    Μια πρωτοβουλία για τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές από την Παρέμβαση Νέων

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Επικαιρότητα

Σε τροχιά ισχυρού καύσωνα η Ελλάδα!

από NEWS ROOM
20/07/2025
σε Επικαιρότητα

103
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σε τροχιά ισχυρού καύσωνα μπαίνει η Ελλάδα από αύριο με τις θερμοκρασίες τις επόμενες ημέρες σε πολλές περιοχές της χώρας να ξεπερνούν τους 40 βαθμούς Κελσίου. Το νέο κύμα των πολύ υψηλών έως και ακραίων θερμοκρασιών αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή 25 Ιουλίου 2025 με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 43 και 44 βαθμούς Κελσίου κατά τόπους.

Όπως εξηγεί στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Κώστας Λαγουβάρδος, την εβδομάδα που πέρασε η χώρα διένυσε την πρώτη φάση υψηλών θερμοκρασιών, όπου σε πολλές περιοχές ξεπερνούσαν το μεσημέρι τους 37 βαθμούς που είναι το όριο του καύσωνα. «Μπαίνουμε στη δεύτερη φάση που θα είναι πολύ πιο έντονη, θα διαρκέσει περίπου 6 ημέρες και θα αρχίσει να υποχωρεί σταδιακά από το Σάββατο σε κάποια τμήματα της χώρας. Οι θερμοκρασίες θα είναι πολύ υψηλές σε πολλές περιοχές, άνω των 40 βαθμών Κελσίου και σε κάποιες θα φτάσει στους 42, 43 ενώ δεν αποκλείεται κατά τόπους και τους 44», αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Λαγουβάρδος.

Σύμφωνα με τον κ. Λαγουβάρδο, οι υψηλότερες θερμοκρασίες θα καταγραφούν την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, πιθανόν και την Παρασκευή ωστόσο η τελική διαμόρφωσή τους, ειδικά των μεγίστων, εξαρτάται και από τη ροή των ανέμων. «Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία, κοιτώντας τα χαρακτηριστικά της θερμοκρασίας των θερμών αερίων μαζών που περιμένουμε, πιθανώς σε κάποιες περιοχές να είμαστε κοντά σε μια ακραία συμπεριφορά», σημειώνει.

Όπως καταδεικνύουν τα προγνωστικά στοιχεία οι πιο υψηλές θερμοκρασίες αναμένεται να σημειωθούν σε Θεσσαλία, τμήματα της Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και της Θράκης , σε αρκετά τμήματα της Πελοποννήσου όπως Μεσσηνία, Λακωνία, Άργος , Κορινθία, στην ανατολική Στερεά Ελλάδα, όπως Βοιωτία και Φθιώτιδα καθώς και στην Αττική κατά τόπους έως και 42 βαθμούς.

ΣχετικάΆρθρα

Δυναμική η οικοδομική δραστηριότητα παρά τις ανατιμήσεις των υλικών – Υπεγραφη η κλαδική συμβαση

Έκτακτα μέτρα λόγω καύσωνα: Υποχρεωτική παύση υπαίθριων εργασιών την Τετάρτη σε Αττική και τρεις περιφέρειες

21/07/2026

Συστάσεις του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας για τον καύσωνα

21/07/2026

Παράλληλα, πολύ δύσκολες θα είναι και οι νύχτες στις πόλεις, όπου η θερμοκρασία θα παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Όπως εξηγεί ο κ. Λαγουβάρδος, την περασμένη εβδομάδα σε περιοχές της Αττικής, κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματά της οι θερμοκρασίες μέχρι τις 2-3 το πρωί ήταν σε επίπεδα των 30 βαθμών, κάτι το οποίο αυξάνει το θερμικό στρες.

Από την πλευρά του ο φυσικός-μετεωρολόγος, μέλος της μονάδας meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Σταύρος Ντάφης επισημαίνει ότι σύμφωνα με τα μέχρι τώρα μοντέλα σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας θα σημειωθούν θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών Κελσίου. «Όλος ο κάμπος της Θεσσαλίας θα έχει θερμοκρασίες πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου, όπως και ο κάμπος της Μακεδονίας, της Κωπαΐδας, πολλές περιοχές στην Πελοπόννησο, το Λεκανοπέδιο της Αττικής, η Κομοτηνή, ο Έβρος, όπου έχουμε πεδιάδες θα ξεπεράσουμε σίγουρα τους 40 βαθμούς. Ακόμα και σε μεγάλο υψόμετρο όμως, σε ημι ορεινά μέρη, μέχρι τα 800 μέτρα υψόμετρο, οι θερμοκρασίες θα είναι κοντά στους 35 βαθμούς», σημειώνει.

Παράλληλα, όπως εξηγεί ο κ. Ντάφης σε γράφημα με μετρήσεις που αποτυπώνει τις θερμοκρασίες από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο σε υψόμετρα περίπου των 1500 μέτρων από το 1990, καταδεικνύεται ότι η θερμοκρασία σε τέτοιου είδους υψόμετρα, έχει φτάσει ελάχιστες φορές πάνω από τους 25-26 βαθμούς Κελσίου, κάτι που όπως φαίνεται με τα μέχρι τώρα προγνωστικά θα συμβεί την ερχόμενη βδομάδα.

«Αν δεν πάρουμε μέτρα για το μετριασμό και την προσαρμογή στη κλιματική αλλαγή θα έχουμε πάρα πολύ σοβαρές επιδράσεις στην υγεία»

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει η επιστημονική κοινότητα λόγω των αυξημένων θερμοκρασιών αλλά και της επίδρασης που έχουν στην θνησιμότητα του πληθυσμού.

Όπως εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ομότιμη καθηγήτρια Βιοστατιστικής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και καθηγήτρια Δημόσιας Υγείας στο Imperial College London, Κλέα Κατσουγιάννη «αν δεν πάρουμε μέτρα για το μετριασμό και την προσαρμογή στη κλιματική αλλαγή θα έχουμε πάρα πολύ σοβαρές επιδράσεις στην υγεία».

Η κ. Κατσουγιάννη επισημαίνει ότι η θερμοκρασία συνδυάζεται με τη θνησιμότητα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης και σε όλες τις εποχές. Αυτό που συμβαίνει, όπως αναφέρει, λόγω της κλιματικής αλλαγής είναι ότι η θερμοκρασία μετατοπίζεται σε θερμότερες τιμές.

« Η προστασία από το λιγότερο κρύο υπερβαίνεται. Δηλαδή η επιβάρυνση από την περισσότερη ζέστη είναι μεγαλύτερη από την προστασία που θα έχουμε από το λιγότερο κρύο», τονίζει και προσθέτει ότι για την Μεσογειακή Ευρώπη θα υπάρχει πολύ μεγάλη επίδραση και δευτερευόντως για την Ανατολική Ευρώπη. «Επομένως το μήνυμα είναι ότι πρέπει να παρθούν και να στηριχθούν αυτά τα μέτρα», σημειώνει.

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε φέτος τον Ιανουάριο στο περιοδικό «Nature Medicine» και εκπονήθηκε από ερευνητές, μεταξύ αυτών και την κ. Κατσουγιάννη, με επικεφαλής το «London School of Hygiene & Tropical Medicine» διαπιστώθηκε μεταξύ άλλων ότι η Αθήνα είναι μία από τις δέκα ευρωπαϊκές πόλεις που κινδυνεύουν να δουν μεγάλη αύξηση των θανάτων λόγω αύξησης της θερμοκρασίας μέχρι το τέλος του αιώνα, εάν δεν υπάρξουν πολιτικές για τον περιορισμό της κλιματικής αλλαγής. Παράλληλα προβλέπει επίσης ότι η κλιματική αλλαγή θα μπορούσε να επιφέρει αύξηση των θανάτων στην Ευρώπη έως και 50%.

Όπως υπογραμμίζει η κ. Κατσουγιάννη κάτι που αυξάνει τις επιδράσεις των καυσώνων είναι η διάρκειά τους. « Καταρχάς να σημειώσουμε ότι για να χαρακτηριστούν καύσωνες και να γίνει εκθετική η επίδρασή τους θα πρέπει να έχουν διάρκεια πάνω από τρεις μέρες. Η διάρκεια είναι που παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο», επισημαίνει. Επιπλέον, θέτει στο επίκεντρο και το ζήτημα της προσαρμογής των πολιτών σε τέτοιου είδους θερμοκρασίες, κάτι για το οποίο ωστόσο όπως επισημαίνει ακόμη δεν έχουν στοιχεία πόσο γρήγορα συμβαίνει.

«Η έρευνα δείχνει ότι πληθυσμοί που έχουν γεννηθεί σε πιο ζεστές περιοχές επηρεάζονται λιγότερο από τη ζέστη, σε σχέση με αυτούς που μετακινούνται εκεί αργότερα», αναφέρει και προσθέτει ότι από τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται η προσαρμογή σε αυτές τις συνθήκες να χρειάζεται περισσότερο από μια γενιά.

Παράλληλα όπως σημειώνει στην έρευνα που διεξήγαγαν η οποία λαμβάνει υπόψιν της τρία σενάρια σχετικά με την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή καταδεικνύεται ότι ακόμη και με το πιο ακραίο σενάριο προσαρμογής πάλι θα υπάρχει επιβάρυνση στην Νότια Ευρώπη.

«Σαφέστατα με ανησυχεί αλλά το βασικό μήνυμα είναι ότι αν δεν πάρουμε τα μέτρα που πρέπει να πάρουμε θα έχουμε πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα, ειδικά στην Μεσόγειο, την Ευρωπαϊκή Μεσόγειο», τονίζει ενώ προσθέτει ότι οι ευπαθείς ομάδες και συγκεκριμένα ηλικιωμένοι και ασθενείς με χρόνια νοσήματα είναι οι πιο εκτεθειμένοι.

Ανησυχητική η συσσώρευση καυσώνων μεγάλης διάρκειας

Σύμφωνα με τον κ. Λαγουβάρδο το ανησυχητικό στοιχείο είναι υπάρχει μια μεγάλη συσσώρευση καυσώνων μεγάλης διάρκειας και έντασης τα τελευταία χρόνια, που δεν το είχαν ξαναδεί στο παρελθόν.

«Προφανώς είχαμε καύσωνες και στο παρελθόν, όλοι θυμούνται το 1987, αλλά ήταν μικρότερης διάρκειας και δεν ήταν τόσο συχνοί. Με εξαίρεση το 2022, που ήταν ένα ήπιο καλοκαίρι , το 2021, το 2023, το 2024 και το 2025, έχουμε μια αυξημένη συχνότητα καυσώνων και στη χώρα μας κάτι που μας ανησυχεί. Πιθανόν να είναι συμπτωματικό και να επανέλθουμε στα πιο φυσιολογικά, αλλά πιθανόν να υποδηλώνει μια επιτάχυνση της κλιματικής αλλαγής και των συνεπειών της πάνω στη συχνότητα των καυσώνων», υπογραμμίζει ο κ. Λαγουβάρδος τονίζοντας ότι πρώτα και κύρια επηρεάζεται η ανθρώπινη υγεία. «Όταν έχουμε τέτοιες παρατεταμένες περιόδους με ζέστη, έχουμε σημαντική αύξηση της θνησιμότητας και της νοσηρότητας. Όπως επίσης επηρεάζει την αγροτική παραγωγή, αυξάνει τη θερμοκρασία της θάλασσας, κάνει ακόμα πιο ξηρά και εύφλεκτα τα δάση μας», τονίζει.

Τέλος ο κ. Λαγουβάρδος επισημαίνει ότι προβληματισμό δημιουργεί και το ότι οι πολίτες αρχιζουν να θεωρούν φυσιολογικές τις τόσο υψηλές θερμοκρασίες.

«Ο Ιούνιος ήταν ο δεύτερος πιο θερμός που είχαμε στη χώρα μας αλλά μακράν ο πιο θερμός Ιούνιος ήταν ο περσινός. Εδώ πέφτουμε στην παγίδα ότι συγκρίνουμε το φετινό με τον περσινό. Αρχίζουμε και συνηθίζουμε ότι ακόμη και σε μήνες με σημαντικές αποκλίσεις προς τα πάνω αρχίζουμε και τις θεωρούμε φυσιολογικές αν δεν έχουν ακραία συμπεριφορά όπως πέρσι. Ο Ιούλιος ήδη είναι πιο ζεστός από τα κανονικά, πάνω από 1-1,5 βαθμό σε κάποιες περιοχές. Δεν ξέρουμε ακόμη αν θα είναι ο θερμότερος αλλά θα είναι σίγουρα από τους πιο θερμούς αν θα επαληθευτούν αυτά που συζητήσαμε. Μένει να δούμε και τον Αύγουστο ώστε να δούμε και να κατατάξουμε το φετινό καλοκαίρι σε σχέση με τα προηγούμενα. Μέχρι τώρα το καλοκαίρι του 2024 είναι το πιο θερμό αλλά όλα τα τελευταία 8-9 καλοκαίρια ήταν πολύ ζεστά με εξαίρεση 1-2. Υπάρχει δηλαδή μία σαφέστατη μετατόπιση των μέσων θερμοκρασιών των καλοκαιριών προς τα πάνω την τελευταία δεκαετία», καταλήγει ο κ. Λαγουβάρδος.

Ετικέτες: καιρόςκαύσωνας

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα: Ένας Έλληνας κι ένας Δανός οι δύο νεκροί

    2 Αυγ 2026

  • Ταυτότητες: Από αύριο η μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται προσοχή

    2 Αυγ 2026

  • Σε «πορτοκαλί συναγερμό» τίθενται και αύριο Δευτέρα (3/8) Αττική, Βοιωτία και Εύβοια

    2 Αυγ 2026

  • επιδόματα αναπηρίαςΠροσωπικός Βοηθός: Μονιμοποιείται το πρόγραμμα για τα άτομα με αναπηρία

    2 Αυγ 2026

  • Από αγροτικές εργασίες με καταστροφέα η μεγάλη πυρκαγιά στην Αργολίδα – Συνελήφθησαν 57χρονος και 53χρονη – Συνολικά 11 συλλήψεις σε Αργολίδα, Ηλεία, Σέρρες, Αττική και Λέσβο

    2 Αυγ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Τον Ιούνιο τα οριστικά αποτελέσματα των ΤΕ της προκήρυξης ΑΣΕΠ 2Γ/2022 – Νέα προκήρυξη για 3.500 προσλήψεις

    ΑΣΕΠ: 3.265 προσλήψεις με απολυτήριο Γυμνασίου και Δημοτικού

    157 shares
    Share 63 Tweet 39
  • Ανοίγει ο δρόμος για μόνιμες προσλήψεις στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς

    121 shares
    Share 48 Tweet 30
  • ΔΥΠΑ: Τι ώρα ξεκινούν το απόγευμα οι αιτήσεις για 1.000 θέσεις με μισθό έως 1.250 ευρώ – Πότε λήγει η προθεσμία

    95 shares
    Share 38 Tweet 24
  • ΑΑΔΕ: Ανοίγει ο δρόμος για πώληση κατασχεμένων ακινήτων ακόμα και με μερική εξόφληση της οφειλής από το τίμημα – Πώς γίνεται η αποδέσμευση του κατασχεμένου ακινήτου

    58 shares
    Share 23 Tweet 15
  • ΕΟΠΥΥ – λουτροθεραπεία: Δείτε αν δικαιούστε τα 150 ευρώ

    67 shares
    Share 27 Tweet 17

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.