Σεισμός στην Ελασσόνα: Απεγκλωβίστηκε ένας άντρας στο Μεσοχώρι

Σεισμός στην Ελασσόνα: Απεγκλωβίστηκε ένας άντρας στο Μεσοχώρι

3 Μαρτίου 2021

Ενα άτομο εγκλωβίστηκε λόγω του σεισμού των 6 Ρίχτερ με επίκεντρο στην Ελασσόνα.

Συγκεκριμένα ένας ηλικιωμένος άνδρας, εγκλωβίστηκε στο σπίτι του, όταν από τον σεισμό κατέρρευσε τοίχος. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική και η αστυνομία και σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση ο άντρας απεγκλωβίστηκε με επιτυχία.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν 5,9 Ρίχτερ, ενώ σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό ο σεισμός ήταν 6 Ρίχτερ. Λίγο αργότερα, το Γεωδυναμικό αναθεώρησε και το τοποθέτησε στα 6 Ρίχτερ. Τον σεισμό αναθεώρησε και το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο υπολογίζοντας στα 6,2 τα Ρίχτερ. Το εστιακό βάθος ήταν στα 7,8 χλμ.

Επίσης υπάρχουν ζημιές σε τοίχο σε σχολείο στο Δαμάσι. Βράχια έχουν πέσει στο δρόμο Λάρισα-Ελασσόνα στη Μελούνα και σε δρόμο στο Καστράκι Καλαμπάκας.

Με απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κλείσανε όλα τα σχολεία στην περιοχή ενώ με εντολή του περιφερειακού διευθυντή Γιώργου Δονδοτσάκη γίνεται έλεγχος όλων των κτιριακών εγκαταστάσεων για τυχόν ζημιές.

Πηγή: ΕΡΤ-cretalive

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<