«Σπεύδουμε για εμβολιασμό»!

«Σπεύδουμε για εμβολιασμό»!

30 Απριλίου 2021

Την ανάγκη να σπεύσουμε όλοι να εμβολιαστούμε επισημαίνει ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Σταύρος Καλαφάτης στο μήνυμά του για το Πάσχα. Επιπλέον, εκφράζει την πεποίθηση ότι «το φετινό Πάσχα θα σημάνει και το πέρασμα της Πατρίδας μας σε μια νέα περίοδο οικονομικής ανάταξης και κοινωνικής ανάτασης».

«Τιμούμε τις μέρες αυτές την πορεία του Θεανθρώπου στο Γολγοθά, τα Πάθη και την Σταύρωση, προσδοκώντας την Ανάσταση. Δυστυχώς η πανδημία δεν μας επιτρέπει να γιορτάσουμε, ούτε φέτος, όπως θα θέλαμε. Σκεφτόμαστε όσους έχασαν συγγενικά τους πρόσωπα. Όσους πάλεψαν με τον ιό και βγήκαν νικητές. Όσους αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες. Πίσω από τους αριθμούς είναι άνθρωποι δίπλα μας. Ευγνωμονούμε τους πρωταγωνιστές του ακήρυχτου αυτού πολέμου για όσα μας πρόσφεραν. Σφίγγουμε ταυτόχρονα τα δόντια για να διανύσουμε με ασφάλεια το τελευταίο χιλιόμετρο του μαραθώνιου», επισημαίνει ο κ. Καλαφάτης.

«Τις μέρες αυτές δεν εφησυχάζουμε. Δεν ξεχνάμε πως ο ιός είναι ακόμα ανάμεσά μας. Τηρούμε τα μέτρα ατομικής και συλλογικής προστασίας. Και σπεύδουμε για εμβολιασμό. Όλοι. Όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να περάσουμε ένα ασφαλές Πάσχα και να έχουμε ένα ελεύθερο Καλοκαίρι. Πιστεύουμε, άλλωστε, ότι το φετινό Πάσχα θα σημάνει και το πέρασμα της Πατρίδας μας σε μια νέα περίοδο οικονομικής ανάταξης και κοινωνικής ανάτασης», καταλήγει.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<