voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    ΕΟΠΥΥ: Τίθεται σε εφαρμογή ο Φάκελος Ασφάλισης Υγείας

    Δόμνα Μιχαηλίδου: «Εντυπωσιακή η ανταπόκριση στις “Νταντάδες της Γειτονιάς” – Πάνω από 48.000 επισκέψεις στην πλατφόρμα»

    Μ. Χρυσοχοΐδης: Έρχεται νομοθετική ρύθμιση για τα ηλεκτρικά πατίνια

    Μ. Χρυσοχοΐδης: Έρχεται νομοθετική ρύθμιση για τα ηλεκτρικά πατίνια

    επιδόματα αναπηρίας

    Μέτρα για την ενίσχυση των ατόμων με αναπηρία

  • Εκπαίδευση
    Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    ΥΠΑΙΘΑ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των αμοιβαίων μεταθέσεων εκπαιδευτικών

    Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    ΥΠΑΙΘΑ: Ανακοινώθηκε το στρατηγικό σχέδιο για την Επαγγελματική Εκπαίδευση, Κατάρτιση και Διά Βίου Μάθηση 2025–2027

    Αναβάθμιση των φοιτητικών εστιών του ΕΚΠΑ

    Αναβάθμιση των φοιτητικών εστιών του ΕΚΠΑ

    Θεσσαλονίκη: Έκτακτα μέτρα και οδηγίες για να μην εμποδιστούν οι πανελλαδικές λόγω καύσωνα

    Πανελλήνιες 2026: Ποιοι υποψήφιοι μπορούν να πάρουν 1.000 ευρώ

  • Θέσεις εργασίας
    ΣΤΑΣΥ: Εκδόθηκε προκήρυξη για 61 νέες θέσεις εργασίας

    ΣΤΑΣΥ: Προσλήψεις ελεγκτών με απολυτήριο λυκείου

    ΑΣΕΠ 1ΓΒ/2023: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τις προσλήψεις στην ΥΠΑ

    ΑΣΕΠ 1ΠΔΑ/2026: Στις 15/05 η γραπτή εξέταση για προσλήψεις στην ΥΠΑ

    ΕΛΓΟ Δήμητρα: Αντίστροφή μέτρηση για τις αιτήσεις

    ΕΛΓΟ Δήμητρα: Αντίστροφή μέτρηση για τις αιτήσεις

    ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Τις 107.957 έφθασαν οι υποβληθείσες αιτήσεις

    ΑΣΕΠ 5Κ/2026: Ερχεται προκήρυξη για 336 μόνιμες προσλήψεις

  • Οικονομία
    «Youth Pass»: Ποιοι νέοι και πότε θα λάβουν την πρώτη δόση του voucher

    Youth Pass 2026: Αντίστροφη μέτρηση για τα 150 ευρώ

    ΥΠΕΘΟΟ και ΑΑΔΕ: Επέκταση της ειδικής φορολόγησης (άρθρο 5Γ ΚΦΕ) και για εργαζόμενους στο ελληνικό δημόσιο

    Λογαριασμοί ρεύματος: Ποια νοικοκυριά θα πάρουν επιδότηση τον Αύγουστο

    Τιμολόγια ρεύματος: Το παρατηρητήριο ΗΕΡΙ δείχνει αύξηση στην Ελλάδα τον Απρίλιο κατά 6,8% στη λιανική και 28% στο αέριο

    Μόνο τις “ηλεκτρονικές” δαπάνες θα δέχεται η Εφορία από την 1η Ιανουαρίου 2025

    «Φρένο» στα περιστατικά απάτης με κάρτες, POS και ATM

  • Εργασιακά
    Μπλόκο στα κοινωνικά επιδόματα των «φτωχών» ελεύθερων επαγγελματιών

    Νέο σύστημα στο επίδομα ανεργίας – Τι αλλάζει

    Συντάξεις Μαρτίου 2026: Ο λόγος που θα γίνουν νωρίτερα οι πληρωμές

    Συντάξεις Ιουνίου 2026: Πότε ξεκινά η πληρωμή

    adedy-staseis-ergasias

    Απεργία στις 13 Μαΐου: «Παραλύει» το Δημόσιο – Τι θα γίνει με σχολεία και Μέσα Μεταφοράς

    e-ΕΦΚΑ: Avatar θα απαντά στις ερωτήσεις των ασφαλισμένων – Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχεία για τις εκκρεμείς συντάξεις

    ΕΦΚΑ: Ποιοι και πως μπορούν να αναγνωρίσουν πλασματικά έτη για σύνταξη

  • VOUCHER

    Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τα Προγράμματα του Λογαριασμού της Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ) – Τι ισχύει για τις παιδικές κατασκηνώσεις

    Κοινωνικός τουρισμός ΔΥΠΑ 2026-2027: Στην τελική ευθεία τα προσωρινά αποτελέσματα

    ΔΥΠΑ: Ανασύνταξη πίνακα τοποθετήσεων ως προς τις θέσεις με κωδικό 213 και 217 της κατηγορίας Tριτέκνων ΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας για την κάλυψη θέσεων ειδικών κατηγοριών στο δημόσιο τομέα

    Προγράμματα κατάρτισης ΔΥΠΑ: Έρχονται voucher 750 ευρώ για 24.000 εργαζόμενους και ανέργους

    Κοινωνικός Τουρισμός ΔΥΠΑ: Πρεμιέρα για τις αιτήσεις συνταξιούχων ελεύθερων επαγγελματιών

  • Πολιτική

    OΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Αριστεράς για σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής για τις ευθύνες Λιβανού – Αραμπατζή

    Επιστρέφει εκτάκτως από τις Βρυξέλλες λόγω των πυρκαγιών ο πρωθυπουργός

    Κυρ. Μητσοτάκης: Έτοιμο το νομοσχέδιο του ΥΠΑΝ που προστατεύει τους καταναλωτές από καταχρηστικές συμπεριφορές τραπεζών για δάνεια έως 100.000 ευρώ

    Προσχέδιο προϋπολογισμού: Ανάπτυξη 2,1%, πρωτογενές πλεόνασμα 0,5% έως 0,7% και μήνυμα δημοσιονομικής σταθερότητας

    Βουλή: Τη Δευτέρα αρχίζει η επεξεργασία του νομοσχεδίου για τα κρυπτοστοιχεία και τις εναλλακτικές μορφές πληρωμής και επενδύσεων

    Μητσοτάκης από 86η ΔΕΘ: «Θα υπάρξει γενναία επιδότηση για το φυσικό αέριο – Κάθε νοικοκυριό θα λάβει στήριξη» (video)

    Το μήνυμα Μητσοτάκη για την Πρωτομαγιά: Τα δέκα μέτρα που φέραμε για τους εργαζόμενους

  • Εκλογές
    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Επικαιρότητα

Σταϊκούρας: Οκτώ βελτιώσεις στο ν/σ για τις ρυθμίσεις οφειλών και τη 2η ευκαιρία – Ποιες είναι αυτές

από Σταύρος Καραΐνδρος
20/10/2020
σε Επικαιρότητα

101
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σε οκτώ σημαντικές νομοθετικές βελτιώσεις αλλά και σε απαντήσεις στα περισσότερα από τα 22 ερωτήματα που έθεσε η αντιπολίτευση, προχώρησε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταικούρας, κατά την ολοκλήρωση της επί των άρθρων συζήτησης του σχεδίου νόμου για τις ρυθμίσεις οφειλών και την «παροχή δεύτερης ευκαιρίας», στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

   Ειδικότερα, ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε ότι θα υπάρξουν νομοθετικές βελτιώσεις του νομοσχεδίου όπου:

   
* Θα διευκρινισθεί ρητά ότι πτωχευμένος οφειλέτης δεν πληρώνει ποσό πέραν του ακατάσχετου οριζόντιου ορίου των 1.250 ευρώ μηνιαίως, όπως ήδη ισχύει στη νομοθεσία, για να μην υπάρχουν αμφισημίες.

   * Για την φορολόγηση των ποσών που πληρώνει ο πτωχευμένος που δεν απώλεσε περιουσία, θα διευκρινισθεί ρητά ότι τα ποσά δεν φορολογούνται.

ΣχετικάΆρθρα

Αρτοποιεία: Το 15% κινδυνεύει να βάλει «λουκέτο» εξαιτίας της ακρίβειας

Διαμαρτυρία στο υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζουν για τις 27 Απριλίου οι αρτοποιοί

09/04/2026

Πηγές υπουργείου Οικονομικών: Προαιρετική η ευρωπαϊκή οδηγία για τον μειωμένο ΦΠΑ

08/09/2025

   * Αναφορικά με την δυνατότητα πληρωμής φόρων και εισφορών που θα πρέπει να πληρώνει ο πτωχευμένος που δεν απώλεσε περιουσία, θα διευκρινισθεί ρητά ότι το εισόδημα είναι το καθαρό, δηλαδή μετά την αφαίρεση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών.

   * Θα διευκρινιστεί ρητά ότι ο πτωχευμένος οφειλέτης θα μπορεί να λάβει απαλλαγή εάν η πτώχευσή του δεν είναι δόλια, παρότι έχει οφειλές στο Δημόσιο και ως εκ τούτου εκκρεμεί καταδίκη, ή έχει καταδικαστεί. Προφανώς, αν κάποιος έχει προβεί σε δόλιες συμπεριφορές, όπως έκδοση πλαστών εικονικών τιμολογίων, τριγωνικές συναλλαγές και άλλα, δεν θα λαμβάνει απαλλαγή οφειλών.

   * Για το αν θα θεωρούνται ως ευάλωτοι όσοι είναι επιτηδευματίες, δηλαδή έχουν επιχειρηματική δραστηριότητα, θα διευκρινιστεί ρητά ότι όλα τα φυσικά πρόσωπα, ανεξαρτήτως του αν έχουν ή όχι επιχειρηματική δραστηριότητα, θα μπορούν να λάβουν όλες τις προστατευτικές πρόνοιες του νόμου και να συμπεριληφθούν στις πρόνοιες του φορέα απόκτησης ακινήτων σε περίπτωση πτώχευσής τους. Ο νόμος είναι ανοιχτός σε όλους, σε αντίθεση με το «νόμο Κατσέλη» που άφηνε απέξω όσους είχαν εμπορική δραστηριότητα.

   * Για τους φορείς που δύνανται να υποστηρίζουν τους οφειλέτες στο πλαίσιο του μηχανισμού έγκαιρης προειδοποίησης, θα διευκρινιστεί ρητά ότι συμπεριλαμβάνονται και τα ινστιτούτα των κοινωνικών φορέων.

   * Για τον ορισμό του οικονομολόγου και του λογιστή, θα διευκρινιστεί ρητά ότι αφορά σε φυσικά πρόσωπα, ενεργά μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, με συναφή προϋπηρεσία επί τουλάχιστον πέντε έτη, ή πιστοποιημένοι λογιστές φοροτεχνικοί με επαγγελματική άδεια Α’ τάξης, ή νομικά πρόσωπα που παρέχουν λογιστικές, φοροτεχνικές συμβουλευτικές υπηρεσίες.

   * Για το χρονικό διάστημα που ελέγχονται για δολιότητα τα μέλη διοικητικού συμβουλίου, αυξάνεται το σχετικό όριο από 1 έτος σε 3 έτη. Συνεπώς, το συνολικό χρονικό διάστημα που δύναται να ελέγξει ο δικαστής, αυξάνεται από τρία σε πέντε έτη πριν την υποβολή αίτησης στο δικαστήριο. 
 
Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ενημέρωσε την επιτροπή της Βουλής, ότι από σήμερα το απόγευμα «πιστώνονται στους λογαριασμούς 28.401 επιχειρήσεων 371,5 εκατομμύρια ευρώ από την επιστρεπτέα προκαταβολή» και υπογράμμισε πως «τις τελευταίες τέσσερις μέρες πιστώθηκαν σε 71.184 επιχειρήσεις 625,3 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό σημαίνει συμβολή του κράτους στην επιχειρηματικότητα».  

   Ο κ. Σταικούρας, αντέκρουσε τις κατηγορίες ότι η κυβέρνηση νομοθετεί όπως θέλουν οι τράπεζες, επικαλούμενος τις διαφωνίες που εξέφρασαν οι εκπρόσωποί τους στην ακρόαση των φορέων . Επισήμανε ότι επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ ήταν που έγιναν 25.672 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, όπως και ότι καταργήθηκε οριζόντια η προστασία της πρώτης κατοικίας. Απαντώντας στις επικρίσεις για την εισαγωγή της δυνατότητας πτώχευσης σε φυσικά πρόσωπα, ο υπουργός ανέφερε πως από το 2019, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ψήφισε την Ευρωπαϊκή Οδηγία 1023, σύμφωνα με την οποία δύνανται να πτωχεύουν και τα φυσικά πρόσωπα, με σκοπό να απαλλάσσονται από όλες τις οφειλές τους και να μπορούν να λάβουν μια δεύτερη ευκαιρία.  

   Ο υπουργός επισήμανε επίσης, ότι με το νόμο Κατσέλη και τους μεταγενέστερους νόμους, είχε φτάσει ο οφειλέτης να καλείται να πληρώσει το 120% της εμπορικής αξίας της πρώτης κατοικίας, ενώ παράλληλα οι νόμοι είχαν γίνει και το «παράθυρο» που αξιοποιήσουν οι στρατηγικοί κακοπληρωτές. Εμείς, ανέφερε, αυτό το «παράθυρο» το κλείνουμε, εφαρμόζοντας μέτρα με σκοπό την επιτάχυνση της εκδίκασης όλων των εκκρεμών υποθέσεων εντός του 2021 με την αξιοποίηση της τεχνολογίας. Συνεπώς, έρχεται η ώρα της κρίσης και για τους στρατηγικούς κακοπληρωτές, οι οποίοι οδηγούνται να πληρώσουν αυτά που χρωστούν, και μάλιστα με τόκο, για όσο χρονικό διάστημα απέφευγαν να πληρώσουν». 

   Σχετικά με τους ευάλωτους συμπολίτες μας, ο υπουργός ανέφερε πως έχουν περιέλθει στην προσοχή της Ειδικής Γραμματείας Ιδιωτικού Χρέους, φαινόμενα όπως «μία οικογένεια με ένα τέκνο και με εισόδημα 3000 ευρώ μηνιαίως, που δηλώνει ότι το τέκνο της πηγαίνει σε ιδιωτικό σχολείο επί σειρά ετών και η απομάκρυνσή του από αυτό θα επιφέρει ψυχολογική βλάβη και ως εκ τούτου αδυνατεί να πληρώσει πάνω από 50 ευρώ μηνιαίως προς την τράπεζα για το στεγαστικό δάνειο». Ή μια άλλη περίπτωση, όπου «οικογένεια με δύο τέκνα και με εισόδημα 4000 ευρώ μηνιαίως, να δηλώνει ότι φιλοξενεί στο σπίτι άνεργο συγγενή, του οποίου καλύπτει τις δαπάνες διαβίωσης και ως εκ τούτου αδυνατεί να πληρώσει πάνω από 100 ευρώ μηνιαίως προς την τράπεζα για το στεγαστικό του δάνειο».  

   Ο κ. Σταϊκούρας επέμεινε ότι με τους νόμους της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ κινδύνευαν από κατασχετήρια όλοι οι μισθοί και οι συντάξεις και όλα τα λοιπά εισοδήματα, ενώ όπως τόνισε, σύμφωνα με τις παραδοχές του νομοσχεδίου, «για ένα νοικοκυριό με έναν ενήλικα οι δαπάνες αυτές ανέρχονται σε 537 ευρώ το μήνα, και σε ένα νοικοκυριό με δύο ενήλικες, οι δαπάνες αυτές ανέρχονται σε 906 ευρώ το μήνα. Σε ένα νοικοκυριό με δύο ενήλικες και ένα τέκνο οι δαπάνες είναι 1.126 ευρώ το μήνα και σε ένα νοικοκυριό με δύο ενήλικες και δύο τέκνα, οι δαπάνες αυτές ανέρχονται στα 1347 ευρώ το μήνα – και τέλος, σε ένα νοικοκυριό με δύο ενήλικες και δύο τέκνα και ένα επιπλέον εξαρτώμενο ενήλικα, οι δαπάνες αυτές ανέρχονται στα 1.555 ευρώ ανά μήνα». ‘Αρα, στην πλειονότητα των μέσων νοικοκυριών της χώρας μας, με την εφαρμογή και των τεκμηρίων διαβίωσης, οι εύλογες δαπάνες διαβίωσης είναι εφάμιλλες ή ξεπερνούν το οριζόντιο ακατάσχετο των 1250 ευρώ, σημείωσε ο υπουργός. 

   Παράλληλα, ο κ. Σταϊκούρας απέρριψε τις κατηγορίες ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει σε πτωχεύσεις νοικοκυριών και επιχιερήσεων, λέγοντας ότι «ο στόχος του νομοσχεδίου είναι ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή η αποφυγή της πτώχευσης. Γι’ αυτό περιέχει ειδικά επί τούτου δύο άξονες: την πρόληψη με την έγκαιρη προειδοποίηση, και την αντιμετώπιση με τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών. Εφόσον κάποιος οφειλέτης ρυθμίσει όλες τις οφειλές του σε έως 240 δόσεις, τότε διασώζει ολόκληρη την περιουσία του. Ωστόσο, εάν κάποιος οφειλέτης αδυνατεί να εξοφλήσει τα χρέη του, ακόμα και με ευνοϊκή ρύθμιση σε έως 20 έτη, τότε στην πράξη έχει ήδη πτωχεύσει. Σε αυτή την περίπτωση, ο νόμος προβλέπει την απαλλαγή του από όλες τις οφειλές, έτσι ώστε να λάβει μια δεύτερη ευκαιρία. ‘Αρα λοιπόν, ο νόμος στοχεύει στο να δώσει την δυνατότητα στον οφειλέτη να βρει μια οριστική και βιώσιμη λύση για τα χρέη του, έτσι ώστε αυτά να μην μεταφέρονται στις επόμενες γενεές, οι οποίες μέχρι σήμερα οδηγούνταν στην αποποίηση κληρονομιάς» .

Ετικέτες: υπουργείο Οικονομικώνρύθμιση οφειλών και παροχή δεύτερης ευκαιρίας

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • ΕΟΠΥΥ: Τίθεται σε εφαρμογή ο Φάκελος Ασφάλισης Υγείας

    5 Μάι 2026

  • Μ. Χρυσοχοΐδης: Έρχεται νομοθετική ρύθμιση για τα ηλεκτρικά πατίνια

    5 Μάι 2026

  • ΠΟΥ: 3 θάνατοι συνδέονται με πιθανό ξέσπασμα του ιού hantavirus σε κρουαζιερόπλοιο στον Ατλαντικό

    4 Μάι 2026

  • πυρκαγιέςΈναρξη αντιπυρικής περιόδου: Τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες, τι απαγορεύεται και ποιες είναι οι ποινές για τους παραβάτες

    1 Μάι 2026

  • Ολοκληρώθηκαν οι πορείες της Εργατικής Πρωτομαγιάς

    1 Μάι 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής προγραμμάτων κατάρτισης για πράσινες δεξιότητες

    ΔΥΠΑ: Προχωρά σε αλλαγές σε συμβάσεις και προσλήψεις

    16 shares
    Share 6 Tweet 4
  • Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Προβλήματα στην πλατφόρμα – Τι δήλωσε η υποδιοικήτρια της ΔΥΠΑ

    122 shares
    Share 49 Tweet 31
  • «Ειδικό επίδομα »1.000 ευρώ για φοιτητές – Τι αλλάζει φέτος

    12 shares
    Share 5 Tweet 3
  • Νέο Market Pass: Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι και τι αλλάζει

    10 shares
    Share 4 Tweet 3
  • Πανελλαδικές 2026: Ποιοι μαθητές δικαιούνται επίδομα 350 ευρώ

    9 shares
    Share 4 Tweet 2

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.