voucherergasia.gr
Unic - Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Ανακοίνωση της AEGEAN για την πτήση ΟΑ094 από Ρόδο για Κάρπαθο

    Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε περιοχές της Κρήτης, στην Κάρπαθο και την Κάσο – Ποιες περιοχές τίθενται σε «Red Code»

    Ποιους πρέπει να ενημερώσετε μόλις αλλάξετε νέα ταυτότητα

    Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε Κρήτη και νησιά Βόρειου και Νότιου Αιγαίου – Ποιες περιοχές θα είναι σε «Red Code»

  • Εκπαίδευση
    στάση εργασίας

    ΚΝΕ: Το υπουργείο Παιδείας που χρειάζεται 25 χρόνια για να ανακαινίσει μια εστία στο Πάντειο, σε 15 μέρες έτρεξε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των κολεγιαρχών

    Σχολεία: Εγκρίθηκαν κατ’ εξαίρεση ολιγομελή τμήματα σε ΕΠΑΛ και Πρότυπα ΕΠΑΛ

    Σχολικά είδη: Πόσο θα κοστίσει στους γονείς το άνοιγμα των σχολείων

    Αποτελέσματα εισαγωγής Αλλοδαπών και Αλλογενών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση 2026

  • Θέσεις εργασίας

    ΑΣΕΠ: Έρχονται δύο γραπτοί διαγωνισμοί για μόνιμες προσλήψεις και θέσεις προϊσταμένων στο Δημόσιο

    Υπουργείο Εσωτερικών: Εγκρίθηκαν 116 νέες προσλήψεις σε Δήμους και ΟΤΑ

    Ένοπλες Δυνάμεις: Δημοσιεύθηκαν οι προκηρύξεις για 1.000 προσλήψεις ΕΠΟΠ

    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    ΔΥΠΑ: Πρόγραμμα απασχόλησης για 43.000 ανέργους 55 ετών και άνω σε φορείς του δημοσίου

  • Οικονομία

    Με περισσότερους από 1.660 κωδικούς ξεκινάει αύριο η Εθνική Πρωτοβουλία Μείωσης Τιμών

    Επίδομα παιδιού Α21: Πότε πληρώνονται οι τρεις τελευταίες δόσεις του 2026

    Παράταση έως 30 Σεπτεμβρίου για τις βεβαιώσεις επιλεξιμότητας στις κλειστές κατοικίες – Τα νέα εισοδηματικά κριτήρια

    Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Από 1η Οκτωβρίου η υποχρεωτική εφαρμογή του μέτρου – Τι πρέπει να γνωρίζετε

  • Εργασιακά

    Νέα αύξηση κατώτατου μισθού το 2027: Ποιοι ωφελούνται

    Επαγγελματική Ασφάλιση: Τι αλλάζει από 1η Ιανουαρίου 2027 σε εισφορές και φόρους

    KEΔΕ: Αναγκαία η περαιτέρω ενίσχυση από την ΔΥΠΑ, του προγράμματος απασχόλησης ανέργων 55 ετών και άνω, στους Δήμους

    e-ΕΦΚΑ: Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθεισών εισφορών σε μη μισθωτούς ασφαλισμένους

  • VOUCHER

    ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες για τις επιταγές βιβλίων, συνεχίζονται οι αιτήσεις

    upourgeio-politismou-vivlia

    Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τις επιταγές βιβλίων της ΔΥΠΑ – Από σήμερα οι ενστάσεις

    Κοινωνικός Τουρισμός: Όσα πρέπει να γνωρίζετε – Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το voucher

    παιδικοι-σταθμοι-εεταα

    Παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ: 158.009 παιδιά και ΑμεΑ παίρνουν voucher για το 2026-2027

  • Πολιτική

    K. Χατζηδάκης: «Δεν έτυχε… πέτυχε» – Στα 5,3 δισ. ευρώ το Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο, νέο «Εξοικονομώ» για 62.000 κατοικίες

    Κεραμέως: Οφέλη για ασφαλισμένους, επιχειρήσεις και την εθνική οικονομία, με το νομοσχέδιο για την επαγγελματική ασφάλιση

    Δόμνα Μιχαηλίδου: Χρηματοδοτούμε με 1.450.000 ευρώ τη νέα πτέρυγα του Θεραπευτηρίου Ιτέας

    ΔΕΘ: Το επίκεντρο σε μισθωτούς, συνταξιούχους και ελεύθερους επαγγελματίες

  • Εκλογές

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νερό Ζαρός

voucherergasia-240x110

santorinisport.gr

webinar.edu.gr

Αρχική Επικαιρότητα

Στην Ευελπίδων με κουκούλα και αλεξίσφαιρο η Ρούλα Πισπιρίγκου

από press room
31/03/2022
σε Επικαιρότητα

104
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Υπό πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας που θύμιζαν τις εποχές των συλλήψεων των τρομοκρατών της 17ης Νοέμβρη και των μελών της Χρυσής Αυγής, η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε νωρίτερα στον εισαγγελέα.

Η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, μπήκε στην εισαγγελία από την πλαϊνή πόρτα των δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων.

Αφού εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης, η Ρούλα Πισπιρίγκου, που συνοδευόταν από ισχυρή αστυνομική δύναμη και αφορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και κουκούλα, θα οδηγηθεί στον ανακριτή 

Εκεί η 33χρονη, η οποία κατηγορείται για το θάνατο της 9χρονης κόρης, πιθανότατα θα ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία της. Να σημειωθεί ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έχει πλέον δικηγόρο, αφού ο Απόστολος Λύτρας που την εκπροσωπούσε παραιτήθηκε. Πάντως, ο ποινικός κώδικας δίνει το δικαίωμα να απολογηθεί και χωρίς δικηγόρο.

ΣχετικάΆρθρα

Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Ομόφωνα ένοχη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

18/03/2025

Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

29/03/2024

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών η δικογραφία  

Το απόγευμα της Τετάρτης οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών υπέβαλαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών τη δικογραφία που έχουν σχηματίσει μετά από έρευνα πολλών εβδομάδων για τις συνθήκες θανάτου της Τζωρτζίνας στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού στις 29 Ιανουαρίου 2022. Σε αυτήν, εκτός από καταθέσεις μαρτύρων, κυρίως των ιατρών που φρόντιζαν το παιδί και άλλων προσώπων, περιλαμβάνονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών και των τοξικολογικών εξετάσεων. Από τις τελευταίες προέκυψε πως στο αίμα της 9χρονης υπήρχε η τοξική ουσία κεταμίνη σε μεγάλες ποσότητες που μπορούν να επιφέρουν το θάνατο. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό ήταν το κομβικό στοιχείο που «έλυσε» το γρίφο του θανάτου της Τζωρτζίνας από καρδιακή ανακοπή και οδήγησε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και όχι για κάποιο φυσικό αίτιο.

 

Ανθρωποκτονία από πρόθεση ο θάνατος της Τζωρζίνας

Ο εισαγγελέας Αντώνης Ελευθεριάνος, αφού πρώτα μελέτησε τη δικογραφία προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 33χρονης, καθώς προέκυψαν ισχυρές ενδείξεις τέλεσης του αδικήματος. Σχεδόν ταυτόχρονα, όσο η δικογραφία βρισκόταν στα χέρια του εισαγγελικού λειτουργού, αστυνομικοί προχωρούσαν στην προσαγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου από την Πάτρα στη ΓΑΔΑ. Αργά το απόγευμα, η δικογραφία υπεβλήθη στην 18η ανακρίτρια, η οποία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης.

 

Αγνωστο το κίνητρο  

Άγνωστο παραμένει μέχρι τώρα ποιο ήταν το κίνητρο της 33χρονης, αλλά και το από πού προμηθεύτηκε τη συγκεκριμένη τοξική ουσία. Η κατηγορούμενη κατά την απολογία της θα κληθεί να δώσει απαντήσεις στην ανακρίτρια, να περιγράψει τις κινήσεις της και να εκθέσει τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς της αναφορικά με το θάνατο της Τζωρτζίνας. Παράλληλα οι διωκτικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τις συνθήκες θανάτου των άλλων δύο κοριτσιών, της Μαλένας και της Ίριδας. Θεωρείται πολύ πιθανό το προσεχές διάστημα οι σχετικοί φάκελοι να συσχετιστούν με τη δικογραφία που αφορά στις συνθήκες θανάτου της Τζωρτζίνας.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα και μετά τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, το πανελλήνιο παρακολουθούσε με αγωνία κάθε νέο στοιχείο που έβλεπε το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση. Ενώ μάλιστα ήταν σε εξέλιξη οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, αλλά και η επισταμένη έρευνα των αστυνομικών, η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν ιδιαίτερα ομιλητική. Μαζί με τον σύζυγό τη άλλωστε και λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας έδωσαν συνέντευξη στο Star στην οποία μιλούσαν για τις απώλειες των παιδιών τους.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή, όταν τα στοιχεία -ακόμη και τα περιορισμένα στοιχεία- που είχαν δει το φως της δημοσιότητας ήταν συντριπτικά εναντίον της, όταν ήταν πασιφανές ότι προμηνύονταν ραγδαίες εξελίξεις, την ώρα που οι αστυνομικοί της χτυπούσαν την πόρτα για να την μεταφέρουν στη ΓΑΔΑ σε εκτέλεση εισαγγελικής εντολής, η Ρούλα Πισπιρίγκου έδινε συνέντευξη στο thebest.gr προσπαθώντας να πείσει ότι οι γιατροί έδιναν βαρβιτουρικά και άλλα φάρμακα σαν και αυτά που ανιχνεύτηκαν, στο παιδί της. Έπαιζε θέατρο και κρυφτούλι θεωρώντας ότι μπορεί να ξεγελάσει τις Αρχές.

«Έλα ντε, δεν έχουμε ιδέα» απάντησε στο ερώτημα τι συνέβη και βρέθηκε αυτή η ουσία στην Τζωρτζίνα. «Επιμένουν ότι το παιδί έπαιρνε μόνο χαλαρωτικά και αντιεπιληπτικά ενώ έπαιρνε και ηρεμιστικά η Τζωρτζίνα. Κανείς δεν έχει πει ότι του παιδιού του έδωσα στο Παίδων πολλές δόσεις βαρβιτουρικού για να ηρεμήσει από τα επεισόδια. Αυτό δεν το λέει κανείς. Κι το βαρβιτουρικό το πρόσθεσαν εκεί, εγώ δεν έχω ανάμειξη σε αυτό».

Σχολιάζοντας το κλίμα αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της είδησης για την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε στη Γιώτα Κοντογεωργοπούλου: «Τώρα έχει γίνει χαμός. Το τηλέφωνο δεν σταματάει. Άντε πάλι να λένε τα δηλητηρίασες. Απλά προκαλείται ένας χαμός τώρα».

Λίγο πριν η συζήτηση αφορούσε τα όσα βλέπουν το φως με τις μαρτυρίες των γιατρών και την παρέμβαση της Άννας Μαστοράκου.

«Όχι μόνο ιατρικά δεδομένα αλλά και φωτογραφίες της Μαλένας από το νεκροτομείο δηλαδή δε υπάρχουν οι άνθρωποι. Εγώ δε μπορώ να καταλάβω πως ξεκίνησε όλο αυτό και το ένα έφερε το άλλο και έχουν δει όλοι πως πουλάει όλο αυτό και το τραβάνε από τα μαλλιά..Το τι ψεύτικη μαρτυρία και το τι ψέμα έχουμε ακούσει δε φαντάζεσαι», έλεγε η Πισπιρίγκου. Δευτερόλεπτα αργότερα οι αστυνομικοί της χτυπούσαν την πόρτα και της ζητούσαν να τους ακολουθήσει.

Μόλις έγινε γνωστό πως η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη και της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας κόσμος μαζεύτηκε έξω από το σπίτι και απειλούσαν με λιντσάρισμα αυτούς που βρίσκονταν μέσα.

Γείτονες της οικογένειας των τριών παιδιών, αλλά και κάτοικοι της Πάτρας, βρίσκονταν εκεί για ώρες και εξοργισμένοι φώναζαν «κρεμάστε την» και «δώστε την στο λαό». Στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου είχε σπεύσει αργά το βράδυ και η αστυνομία για να αποτρέψει τα χειρότερα. Ο κόσμος έμεινε συγκεντρωμένος έξω από το σπίτι τουλάχιστον μέχρι τις 03:00 τα ξημερώματα.

Διέφυγαν οι συγγενείς 

Μάλιστα στις 04.10 τα ξημερώματα έφυγαν από το σπίτι της οδού Μπιζανίου 27 οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου που ήταν όλη τη νύχτα μέσα σε αυτό. Μάλιστα νωρίτερα είχαν ζητήσει να τους φυγαδέψει η αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο σπίτι, που πολιορκούσαν οι κάτοικοι, ήταν η αδελφή της Δήμητρα, η μητέρα της, ο πατριός της και ακόμη ένα άτομο. Οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου πήραν μαζί τους κάποια πράγματα κλείδωσαν το σπίτι και απομακρύνθηκαν από αυτό.

Ετικέτες: Ρούλα Πισπιρίγκου

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ανακοίνωση της AEGEAN για την πτήση ΟΑ094 από Ρόδο για Κάρπαθο

    30 Αυγ 2026

  • Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε περιοχές της Κρήτης, στην Κάρπαθο και την Κάσο – Ποιες περιοχές τίθενται σε «Red Code»

    30 Αυγ 2026

  • Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε Κρήτη και νησιά Βόρειου και Νότιου Αιγαίου – Ποιες περιοχές θα είναι σε «Red Code»

    29 Αυγ 2026

  • Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και αύριο Κυριακή, σε Ρόδο, Κάρπαθο, Κω και Κάλυμνο

    29 Αυγ 2026

  • Ε.Μ.ΥΑκραίος κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο – Συναγερμός σε Κρήτη, Ρόδο, Κάρπαθο

    28 Αυγ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Market Pass και επίδομα 300 ευρώ: Αυτοί είναι οι δικαιούχοι

    18 shares
    Share 7 Tweet 5
  • Market Pass με αναδρομικά έως 1.200 ευρώ

    10 shares
    Share 4 Tweet 3
  • ΔΥΠΑ: Από Δευτέρα οι αιτήσεις για νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων – Ποιους αφορά

    12 shares
    Share 5 Tweet 3
  • Ανακαινίζω: Επιδότηση για 20.000 κατοικίες – Ποιοι μπαίνουν στο πρόγραμμα και ποιοι «κόβονται»

    9 shares
    Share 4 Tweet 2
  • ΔΥΠΑ: Άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων

    9 shares
    Share 4 Tweet 2

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.