voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    Κορωνοϊός: Βρέθηκαν θετικά πέντε δείγματα τουριστών

    Yπ. Τουρισμού: Αισιόδοξα τα μηνύματα για την τρέχουσα τουριστική περίοδο – Τι αλλάζει στις ταξιδιωτικές συνήθειες

    ΒΟΑΚ: Σε πλήρη εξέλιξη τα έργα σε όλη την Κρήτη – Επιτάχυνση και έμφαση στην οδική ασφάλεια

    Eμπρηστικός μηχανισμός έξω από τα γραφεία του ΕΦΚΑ στην Καλλιθέα

    Οι αλλαγές που έρχονται στο επίδομα ανεργίας

    Δ. Μιχαηλίδου: Στις 27 Απριλίου ανοίγει η πλατφόρμα για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς»

  • Εκπαίδευση
    Ζαχαράκη: Ετοιμάζουμε νέο σύγχρονο και ενιαίο πλαίσιο διδασκαλίας των αγγλικών από το Νηπιαγωγείο μέχρι και το Λύκειο

    Ζαχαράκη: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσουμε για την εμπέδωση της Ελλάδας ως διεθνή κόμβο εκπαίδευσης

    Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    ΥΠΑΙΘΑ: Πως γίνεται η εισαγωγή σε Καλλιτεχνικά και Μουσικά Σχολεία

    ΥΠΑΙΘΑ: Τελικός αξιολογικός πίνακας μοριοδότησης προσόντων υποψηφίων, ανά αντικείμενο και Καλλιτεχνικό Σχολείο

    Aμοιβαίες μεταθέσεις εκπαιδευτικών: Αλλάζει η διαδικασία με ψηφιακή πλατφόρμα

    Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών για τα νέα ωρολόγια προγράμματα

    ΟΙΕΛΕ: Καταγγέλει περίεργη έκρηξη αιτήσεων μαθητών ιδιωτικών σχολείων για κατ’ οίκον διδασκαλία

  • Θέσεις εργασίας
    Σκρέκας: Δεν θα επιτρέψουμε αναίτιες ανατιμήσεις

    Προσλήψεις σε μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ

    ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Τις 107.957 έφθασαν οι υποβληθείσες αιτήσεις

    ΑΣΕΠ 1ΠΔΑ/2026: Τι θα ισχύσει στη γραπτή ηλεκτρονική εξέταση

    ΑΣΕΠ: 750 μόνιμες προσλήψεις στη Δικαστική Αστυνομία – Τα απαιτούμενα προσόντα

    ΑΣΕΠ 1ΔΑ/2023: Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τους διορισμούς στη δικαστική αστυνομία

    Από 25 Ιουλίου αρχίζουν οι αιτήσεις για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών

    ΑΣΕΠ 1ΓΕ/2026 και 2ΓΕ/2026: Στο Εθνικό Τυπογραφείο οι προκηρύξεις για προσλήψεις σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια

  • Οικονομία
    Την ερχόμενη εβδομάδα ανοίγει η πλατφόρμα για το Fuel Pass

    Fuel Pass: Μέχρι πότε μπορείτε να εξαργυρώσετε το voucher

    Μπλόκο στα κοινωνικά επιδόματα των «φτωχών» ελεύθερων επαγγελματιών

    Υπουργείο Εργασίας: Οι πληρωμές από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 30 Απριλίου

    Κυρ. Πιερρακάκης: Νομοθετική παρέμβαση για την ουσιαστική προστασία της πρώτης κατοικίας, μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού

    Κυρ. Πιερρακάκης: «Η Ελλάδα είναι εδώ για να πρωταγωνιστήσει» – «Οι μεγάλες αλλαγές στην Ευρώπη πρέπει να γίνουν γρήγορα και αποφασιστικά»

    Διπλή παγίδα με τα αδήλωτα τετραγωνικά – Δείτε αναλυτικά παραδείγματα

  • Εργασιακά

    Nέα μέτρα: Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν 300 ευρώ ενίσχυση

    Κινητοποίηση εκπαιδευτικών και στη Σητεία

    Πρωτομαγιά: Πώς αμείβονται όσοι δουλέψουν στην αργία

    ΔΥΠΑ: Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις παιδικές κατασκηνώσεις

    Παιδικές κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ: Έρχονται 70.000 voucher – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

    Κινητοποίηση εκπαιδευτικών και στη Σητεία

    Πρωτομαγιά: Πώς αμείβονται όσοι δουλέψουν στην αργία

  • VOUCHER
    ΔΥΠΑ: Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις παιδικές κατασκηνώσεις

    Παιδικές κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ: Έρχονται 70.000 voucher – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

    Κοινωνικός τουρισμός 2026: Ποια ΑΦΜ κάνουν σήμερα αίτηση στο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ

    Νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ για παιδικές κατασκηνώσεις

    Κοινωνικός τουρισμός: Πότε να κάνετε την αίτηση με βάση τον ΑΦΜ – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

    Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Σε ποιες περιοχές είναι δωρεάν η διαμονή

  • Πολιτική

    Κωστής Χατζηδάκης: Γιατί απορρίπτεται η μείωση του ΦΠΑ

    Κεραμέως: Το πλεόνασμα επιστρέφει στην κοινωνία – Νέα ενίσχυση για συνταξιούχους και ασφαλισμένους

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Προικίζουμε την Κρήτη με υποδομές για τα επόμενα 50 χρόνια

    Αυτά είναι τα οκτώ οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

    Το ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης: Από πότε αρχίζει το σκληρό lockdown (VIDEO)

    Νέα μέτρα στήριξης: Τι αναμένεται να ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός

  • Εκλογές
    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Επικαιρότητα

Στυλιανίδης: Πολύ δύσκολη πυρκαγιά λόγω καιρικών συνθηκών και ανάγλυφου της περιοχής

από Σταύρος Καραΐνδρος
05/06/2022
σε Επικαιρότητα

100
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Για μια δύσκολη πυρκαγιά, που παρά τις αντίξοες συνθήκες, χάρη στον συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων περιορίστηκε μέσα σε 6-7 ώρες έκανε λόγο ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα για τη χθεσινή πυρκαγιά στην Βούλα.

«Αντιμετωπίσαμε μια πολύ δύσκολη πυρκαγιά εξαιτίας των δύσκολων καιρικών συνθηκών και του ανάγλυφου της περιοχής. Παρά τις αντίξοες συνθήκες, όλοι οι εμπλεκόμενοι, και επί του πεδίου, και στον συντονισμό, κατόρθωσαν χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες όλων των δυνάμεων της Πολιτικής Προστασίας και της Πυροσβεστικής, να περιοριστεί η χθεσινή πολύ δύσκολη πυρκαγιά μέσα σε 6-7 ώρες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός ενώ προσέθεσε ότι αν και βρισκόμαστε στην αρχή του καλοκαιριού, το καλοκαίρι αναμένεται να είναι σκληρό.

«Το καλοκαίρι θα είναι σκληρό, γιατί όλες οι μετεωρολογικές προγνώσεις δείχνουν ότι στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου που θεωρείται hotspot της κλιματικής κρίσης, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα κι αυτό το καλοκαίρι. Είμαστε ακόμη στην αρχή του κι ο στόχος είναι να μετριάσουμε τις επιπτώσεις όλων των νέων φαινομένων που προέρχονται από την κλιματική κρίση», επισήμανε ο υπουργός. Ο κ. Στυλιανίδης, σχετικά με την χτεσινή μεγάλη πυρκαγιά, υπογράμμισε ότι δεν πρέπει να υποτιμηθεί το γεγονός ότι μέσα σε λίγες ώρες υπήρξαν 3 διαφορετικές εστίες, γεγονός που όπως είπε, δυσκολεύει πάντα τη διαχείριση της πυρκαγιάς. Ο υπουργός σημείωσε ότι έγινε «μία ηρωική προσπάθεια» από τους πυροσβέστες και τις πυροσβέστριες αλλά κι από όλους του εμπλεκόμενους».

«Ήμουν στο πεδίο και έβλεπα τι συνέβαινε. Από πλευράς μου, θέλω να ευχαριστήσω θερμά όσους πάλεψαν για να προστατεύσουν ανθρώπους και περιουσίες. Ήταν μία ηρωική προσπάθεια. Δεν αγνοώ τη μεγάλη συμβολή της αστυνομίας, του στρατού της τοπικής αυτοδιοίκησης.

ΣχετικάΆρθρα

Κρήτη: Κόλαση φωτιάς με ανεξέλεγκτο μέτωπο ανατολικά της Ιεράπετρας!

Κρήτη: Κόλαση φωτιάς με ανεξέλεγκτο μέτωπο ανατολικά της Ιεράπετρας!

02/07/2025
πυρκαγιές

Σε ποιες περιοχές είναι πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο, Δευτέρα

25/08/2024

Όλοι μαζί, σαν μία οικογένεια, έδωσαν μία πολύ δύσκολη μάχη, από εκκενώσεις, από οργανωμένη απομάκρυνση πληθυσμού μέχρι δύσκολες συνθήκες στο βουνό» τόνισε, ενώ σχετικά με τον συντονισμό των εναέριων και επίγειων δυνάμεων, πρόσθεσε ότι πρόκειται για μια δυναμική διαδικασία που αναπροσαρμόζει και τον σχεδιασμό με βάση τα γεγονότα επί του πεδίου.

Για μια δύσκολη αποστολή των πυροσβεστικών δυνάμεων και μια δύσκολη δοκιμασία για όλο τον μηχανισμό, έκανε λόγο ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελος Τουρνάς, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης. Όπως τόνισε, παρά τις δυσκολίες της επιχείρησης αποφεύχθηκαν οι τραυματισμοί πολιτών ή η απώλεια ανθρώπινης ζωής, κάτι που όπως σημείωσε, «είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα σε μία περιοχή δίπλα σε πυκνό αστικό ιστό και με σημαντικά ρυμοτομικά προβλήματα». Ο κ. Τουρνάς επισήμανε ότι ο μηχανισμός απέδειξε «ότι μπορεί να δουλέψει συντονισμένα, καταφέρνοντας σημαντικά βήματα σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση», ιδιαίτερα στην επιχείρηση της οργανωμένης απομάκρυνσης των πολιτών από την περιοχή της Άνω Βούλας. «Έγινε μία πολύ μεγάλη κινητοποίηση όλων των εμπλεκόμενων και μία τεράστια προσπάθεια υπό τον συντονισμό της Πολιτικής Προστασίας και του Πυροσβεστικού Σώματος με τη συνδρομή της τοπικής αυτοδιοίκησης, των εθελοντών της πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας, των ενόπλων δυνάμεων και της ΕΛΑΣ. Με συντονισμό και διαρκή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, θα συνεχίσουμε για να αντιμετωπίσουμε το δύσκολο καλοκαίρι που ακόμα βρίσκεται μπροστά μας», υπογράμμισε ο κ. Τουρνάς.

Σχετικά με την πυρκαγιά που ξεκίνησε χθες, τις μεσημεριανές ώρες, από την Άνω Γλυφάδα, ο κ. Τουρνάς είπε ότι «ήταν μία πολύ δύσκολη πυρκαγιά με 3 διαφορετικές εστίες, η οποία έφτασε σε περιαστικό άλσος πολύ κοντά σε σπίτια, με αποτέλεσμα, παρά τη μεγάλη προσπάθεια, να προκύψουν περιορισμένες υλικές ζημιές σε κάποιες κατοικίες». Αυτή τη στιγμή η πυρκαγιά είναι σε ύφεση, χωρίς ενεργές καύσεις, ενώ ισχυρές δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπως τόνισε ο κ. Τουρνάς, υπήρξε προσπάθεια για να ελεγχθούν μικρές εστίες και να αποφευχθούν αναζωπυρώσεις. «Οι δυνάμεις έχουν οριοθετήσει την πυρκαγιά, ωστόσο ισχυρές δυνάμεις βρίσκονται ανεπτυγμένες κι εξακολουθούν να επιτηρούν. Τα αεροσκάφη και τα ελικόπτερα, κάποια απ’ αυτά κάνουν διαβροχή έτσι ώστε να καταστείλουν εντελώς το φαινόμενο και οι τοπικοί διοικητές θα ενημερώσουν πότε θα έχει ελεγχθεί πλήρως η πυρκαγιά και θα έχει εξαλειφθεί εντελώς ο κίνδυνος των αναζωπυρώσεων. Παρόλα αυτά, έχει οριοθετηθεί η πυρκαγιά, οι κάτοικοι έχουν επιστρέψει στις κατοικίες τους, οι πυροσβεστικές δυνάμεις θα συνεχίσουν τη δουλειά τους για όσο χρειαστεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τουρνάς, ο οποίος χειρίστηκε τα θέματα στο συντονιστικό κέντρο επιχειρήσεων.

Όπως σημείωσε, η πυρκαγιά ξεκίνησε τις μεσημεριανές ώρες στην ‘Ανω Γλυφάδα και λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή με ριπές που έφταναν τα 8 μποφόρ, γρήγορα επεκτάθηκε και στην περιοχή της ‘Ανω Βούλας, ενώ λίγο αργότερα γρήγορα εκδηλώθηκαν ακόμη δύο πυρκαγιές στην περιοχή της Βάρης και στην περιοχή του Κουβαρά. Ήταν πολύ δύσκολη η αποστολή των πυροσβεστικών δυνάμεων και ταυτόχρονα σε όλη την χώρα εκδηλώθηκαν 61 δασικές πυρκαγιές, σημείωσε ο υφυπουργός.

Αναλυτικότερα, όπως ανέφερε ο κ. Τουρνάς, το Συντονιστικό Κέντρο ενημερώθηκε για την πυρκαγιά στις 12.57. Στα 12 λεπτά, τα πρώτα οχήματα του 8ου Πυροσβεστικού σταθμού βρίσκονταν στο σημείο. Στις 13.17 ζητήθηκε η συνδρομή εναερίων μέσων και στα 20 λεπτά απογειώθηκαν 2 CL- 215, 2 CL- 415, 1 ελικόπτερο Erickson και 1 συντονιστικό ελικόπτερο του ΠΣ και βρέθηκαν στο πεδίο. Ακολούθησαν σε κύματα 2 Bell-214, 2 CΗΙΝΟΟΚ, 1 επιπλέον SIKORSKY και 1 επιπλέον συντονιστικό ελικόπτερο της πυροσβεστικής ΒΚ-117, 2 CL-215 και3 Air-Tractors από Αγχίαλο.

Συνολικά υπήρξαν διαθέσιμα 17 εναέρια μέσα που επιχειρούσαν σε διαδοχικά κύματα για διαρκή παρουσία και ρίψη νερού στις πυρκαγιές και εκτέλεσαν 36 πτήσεις και 66 ώρες πτήσεων. Όπως σημείωσε ο κ. Τουρνάς, ήταν μία «συντονισμένη αεροπορική επιχείρηση που συνδυάστηκε με τις επίγειες δυνάμεις με εξαιρετικό τρόπο και απέδωσε καρπούς πολύ σύντομα», παρά τις αντίξοες, όπως είπε, συνθήκες που άλλαξαν το μέτωπο. «Ήταν η δεύτερη φωτιά που έσκασε 3 χιλιόμετρα από την αρχική στη θέση Κρεμαστός Λαγός, η οποία μετακινήθηκε στην περιοχή της Βάρης και αναγκαστήκαμε να εκτρέψουμε τις δυνάμεις μας προς τα εκεί και στη συνέχεια να σπάσουμε τις δυνάμεις μας στην περιοχή του Κουβαρά, που ήταν κι αυτή σημαντική γιατί απειλούσε ένα σημαντικό δάσος», επισήμανε.

«Οι αεροπορικές επιχειρήσεις σχεδιάστηκαν κι εκτελέστηκαν με πολύ καλό συντονισμό από το Κέντρο Επιχειρήσεων και συνέβαλαν αποτελεσματικά στον περιορισμό και στην κατάσβεση των πυρκαγιών κι εντέλει στον περιορισμό της ζημιάς που έγινε από την καταστροφική πυρκαγιά», υπογράμμισε ο κ. Τουρνάς.

Σημειώνεται ότι από το απόγευμα και εφόσον δεν υπάρξει κάποια απρόοπτη εξέλιξη, θα αρχίσει η αποδέσμευση των ισχυρών δυνάμεων που διατέθηκαν και επιχειρούν στην πυρκαγιά της ‘Ανω Βούλας και της Βάρης, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Πυροσβεστι8κού Σώματος, με βάση τα δεδομένα αυτής της στιγμής. Όσον αφορά στην πυρκαγιά του Κουβαρά, αποχώρησαν ήδη οι περισσότερες δυνάμεις καθώς πλέον έχει σβηστεί και δεν υπάρχει κίνδυνος για την περιοχή.

Στην ενημέρωση συμμετείχαν επίσης ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος, Αλέξιος Ράπανος.

Ετικέτες: Άνω Βούλαπυρκαγιά

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Yπ. Τουρισμού: Αισιόδοξα τα μηνύματα για την τρέχουσα τουριστική περίοδο – Τι αλλάζει στις ταξιδιωτικές συνήθειες

    25 Απρ 2026

  • Eμπρηστικός μηχανισμός έξω από τα γραφεία του ΕΦΚΑ στην Καλλιθέα

    23 Απρ 2026

  • Ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες περικόπτουν πτήσεις λόγω της κρίσης στα καύσιμα

    17 Απρ 2026

  • Ισχυρές βροχές σε Κρήτη και Δωδεκάνησα σήμερα – Αφρικανική σκόνη στη νοτιοανατολική χώρα

    17 Απρ 2026

  • Δ. Μιχαηλίδου: Διπλάσιοι οι δικαιούχοι, ένα χρόνο μετά την άρση της αδικίας για το επίδομα κώφωσης

    16 Απρ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    Πίνακες εκπαιδευτικών: Μέχρι την Τετάρτη (22/04) οι δύο νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ

    79 shares
    Share 32 Tweet 20
  • ΑΣΕΠ 1Κ/2026: Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για 510 θέσεις στην Υγεία

    56 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Κοινωνικός τουρισμός 2026: Ποια ΑΦΜ κάνουν σήμερα αίτηση στο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ

    11 shares
    Share 4 Tweet 3
  • Τουρισμός για Όλους 2026: Τα ποσά και οι δικαιούχοι

    11 shares
    Share 4 Tweet 3
  • ΑΣΕΠ 2Γ/2024: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα επιλαχόντων

    10 shares
    Share 4 Tweet 3

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.