Συγκίνηση στην κηδεία του αγωνιστή Παπα-Γιάννη

Συγκίνηση στην κηδεία του αγωνιστή Παπα-Γιάννη

5 Ιανουαρίου 2020

Κλήρος και λαός είπαν σε κλίμα συγκίνησης το ύστατο χαίρε στον Παπα-Γιάννη Μπρίμη στο Τεφέλι Ηρακλείου, στον λειτουργό του Θεού, στον αγωνιστή -στήριγμα πολιτών και ιερέων, στον «Ντοστογεφσκικό ”εκφραστή, – όπως χαρακτηρίστηκε από τον Μητροπολίτη Ανδρέα-,ενώ πάνω στον τάφο τού,φίλοι καλλιτέχνες έκαναν τον δικό τους αποχαιρετισμό παίζοντας λαούτο,μπουζούκι και τραγούδησαν το αγαπημένο τραγούδι του εκλιπόντα ιερέα.

Πλήθος κόσμου είχε κατακλύσει το εσωτερικό και περιβάλλοντα χώρο τού Ναού της Παναγίας όπου ψάλθηκε η διεξόδους ακολουθία με την συμμετοχή δεκάδων ιερέων προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου Καστελίου και Βιάννου Ανδρέα.

Πολλοί θεσμικοί εκπρόσωποι, όπως ο Βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου,ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Δήμαρχος Μανόλης Κοκοσάλης,ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Νίκος Αγγελάκης,ο Πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Ηρακλείου Χάρης Βαβουρανάκης,κ.α,-παραβρέθηκαν στο ύστατο χαίρε και απέτισαν φόρο τιμής,ενώ πολλά ήταν τα συλλυπητήρια μηνύματα,ψηφίσματα,και οι δηλώσεις.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<