Θεμα voucherergasia.gr: Έκλεισαν τις καφετέριες και πάνε για…διαμαρτυρία!

Θεμα voucherergasia.gr: Έκλεισαν τις καφετέριες και πάνε για…διαμαρτυρία!

2 Ιουλίου 2020

Το είπαν και το έκαναν οι ιδιοκτήτες των καφετεριών και των καταστημάτων του Ηρακλείου (τουλάχιστον του κέντρου) και έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους!

Μια κίνηση που έγινε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα αυστηρά πρόστιμα που έχουν επιβληθεί ως σήμερα, τα οποία συνοδεύτηκαν και από λουκέτα!

Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους σήμερα. Στις 2 μμ οι ιδιοκτήτες καφετεριών δίνουν ραντεβού στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ενώ με ανακοίνωση του το Σωματείο Επισιτισμού-Τουρισμού νομού Ηρακλείου καλεί όλους τους εργαζόμενους να δώσουν το “παρών” στη σημερινή κινητοποίηση και ανακοινώνει στους εργαζόμενους στον κλάδο πως, μετά από έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε, καλεί έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 7 Ιουλίου, στις 18:00, στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, στην αίθουσα συνελεύσεων, όπου θ συζητηθούν θέματα που έχουν προκύψει στον κλάδο του επισιτισμού αλλά και προτάσεις και ενέργειες στις οποίες προτίθεται να προβεί το Σωματείο.

Αυτό που ζητούν οι επιχειρηματίες του κλάδου, δεν είναι τίποτα άλλο, παρά μια διαφορετική – λίγο πιο ελαστική – προσέγγιση τους από τις Αρχές στα πλαίσια των ελέγχων που γίνονται. Η εξαιρετικά δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν βρεθεί μετά την καραντίνα και τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί λόγω κορωνοιου, τους έχει φέρει σε δεινή θέση.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<