Θέμα voucherergasia.gr: Στέλνουν χημικά στον Έβρο από την Κρήτη για να ενισχύσουν εξοπλιστικά τις αστυνομικές δυνάμεις

Θέμα voucherergasia.gr: Στέλνουν χημικά στον Έβρο από την Κρήτη για να ενισχύσουν εξοπλιστικά τις αστυνομικές δυνάμεις

9 Μαρτίου 2020

Ίδια και απαράλλακτη παραμένει η κατάσταση στον Εβρο, με την ένταση και τις προσπάθειες των μεταναστών να περάσουν από τα σύνορα, να συνεχίζεται.
Μέσα από τις ανακοινώσεις που γίνονται διαπιστώνει κανείς την τιτάνια προσπάθεια που δίνουν οι ελληνικές δυνάμεις προκειμένου να αποτρέψουν την παράνομη είσοδο μεταναστών από τα σύνορα του Εβρου.
Είναι χαρακτηριστικό είναι ότι μέσα σε 12 ώρες, από τις 06:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής, στον Εβρο, εμποδίστηκε η παράνομη είσοδος σε 745 περιπτώσεις και έγιναν δύο συλλήψεις.

Το μέγεθος των περιστατικών και ο αριθμός τους είναι τέτοιος ώστε σύμφωνα με πληροφορίες του voucherergasia.gr κρίθηκε σκόπιμη η ενίσχυση των δυνάμεων με επιπλέον εξοπλισμό.
Έτσι έχει δοθεί εντολή στις κατά τόπους αστυνομικές Διευθύνσεις- όχι μόνο της Κρήτης, αλλά και άλλων Διευθύνσεων της Περιφέρειας- για την αποστολή των χημικών που δεν χρησιμοποιούνται. Μιλάμε για τα χημικά, τα οποία εκτοξεύονται με ειδικό εκτοξευτήρα και χρησιμοποιούνται για την καταστολή επεισοδίων, που μπορεί να καταγραφούν σε ανοικτούς – και σε μεγάλη έκταση- χώρους.

Είναι τα χημικά, τα οποία δεν συνηθίζεται να χρησιμοποιούνται εντός του αστικού ιστού. Έτσι, κρίθηκε σκόπιμο να αποσταλούν στον Εβρο, εκεί όπου ως σήμερα έχει εμποδιστεί η παράνομη είσοδος στη χώρα σε 41.060 περιπτώσεις και επιπλέον οι ελληνικές δυνάμεις καλούνται να αντιμετωπίσουν και την τουρκική προκλητικότητα.

Την ίδια ώρα ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο για την αποστολή και προσωπικού από την ΕΛΑΣ στην Κρήτη, προκειμένου να ενισχυθεί η αστυνομική δύναμη σε νησιά του Αιγαίου που βρίσκονται στο «μάτι» των μεταναστευτικών ροών, όπως είναι η Λέσβος και η Χίος.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<