voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Τον Ιούνιο η επέκταση του προγράμματος σε όλους τους Δήμους

    «Νταντάδες της γειτονιάς»: Πώς να αποκτήσετε νταντά για τα παιδιά σας χωρίς χρήματα

    ‘Ερχεται νέα κακοκαιρία – Σε «Red Code» Ηλεία και Αχαΐα

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκίνησε η διαδικτυακή εκπαίδευση των υποψήφιων

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκινά η πανελλαδική εφαρμογή με voucher έως 500 ευρώ μηνιαίως

    Χειρότερη τουριστική σεζόν αναμένουν για φέτος οι μισοί επιχειρηματίες στη Χαλκιδική

    Αίτημα ένταξης της Χαλκιδικής στο Πρόγραμμα Μετεγκατάστασης του υπ. Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

  • Εκπαίδευση
    Μιχαηλίδου: Διπλασιάστηκαν τα δημοτικά όπου διανέμονται σχολικά γεύματα

    Τέλος το μοσχαρίσιο κρέας από τα Σχολικά Γεύματα – Τι καταγγέλλουν οι γονείς

    Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων περιόδου 2025Β

    Σοφία Ζαχαράκη: Χωρίς προειλημμένες αποφάσεις ο διάλογος για νέο Λύκειο και Εθνικό Απολυτήριο

    ΕΣΠΑ: Νέα προγράμματα κατάρτισης με επίδομα και πιστοποίηση για 2.420 ανέργους

    Ομοσπονδία ΚΔΒΜ: «Η μόνη αξιόπιστη διαδικασία για τα προγράμματα κατάρτισης είναι τα voucher»

  • Θέσεις εργασίας
    ΔΥΠΑ: Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης στην Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης

    Πάνω από 4.000 θέσεις εργασίας στις «Ημέρες Καριέρας» της ΔΥΠΑ, στη Θεσσαλονίκη

    Συναγερμός στην ΕΛΑΣ: Βρέθηκαν 3.500 σφαίρες στη Λεωφόρο Κηφισού

    Έρχονται 1.400 προσλήψεις αστυνομικών στην ΕΛ.ΑΣ.

    ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Τις 107.957 έφθασαν οι υποβληθείσες αιτήσεις

    ΑΣΕΠ 3Κ/2026: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη για 43 μόνιμες προσλήψεις

    Χατζηδάκης: Το φθινόπωρο τα πρώτα 300 εκατ. ευρώ για την κατάρτιση – Τι είπε για ΟΑΕΔ, ΛΑΕΚ, ΙΕΚ, ΕΠΑΛ

    Το νέο πλαίσιο στην αγορά εργασίας: Όλες οι αλλαγές σε ωράρια, προσλήψεις και άδειες

  • Οικονομία
    Κυρ. Πιερρακάκης: Η ισχυρή Ελλάδα στην οικονομία και στη διπλωματία αποτελεί ευθύνη και καθήκον όλων μας

    Κυρ. Πιερρακάκης: Η ισχυρή Ελλάδα στην οικονομία και στη διπλωματία αποτελεί ευθύνη και καθήκον όλων μας

    Επίδομα θέρμανσης: Ποιοι θα λάβουν έως 1.000 ευρώ – Τα κριτήρια

    Πότε θα πληρωθεί η δεύτερη δόση του επιδόματος θέρμανσης 2026

    Ποιοι δικαιούνται μείωση προστίμων έως 50%

    Εφορία: Ποιοι δικαιούνται κούρεμα έως 50% στα πρόστιμα

    Α21: Πότε θα γίνει η πρώτη πληρωμή του επιδόματος παιδιού για το 2026

  • Εργασιακά
    Κατώτατος μισθός: “Ποιοι δικαιούνται τα 713 ευρώ”

    Μέχρι πού μπορεί να φτάσει o κατώτατος μισθός – Τι αλλάζει

    Σήμερα ψηφίζεται το νομοσχέδιο για την αναβάθμιση του σχολείου

    Ν. Κεραμέως: 8 Αλήθειες για την Κοινωνική Συμφωνία – Την έχουν υπογράψει ως φορείς και όχι τα φυσικά πρόσωπα

    Επίδομα προσωπικής διαφοράς θα λάβουν τουλάχιστον 140.000 συνταξιούχοι που που δεν πήραν κάποια αύξηση το τελευταίο διάστημα.

    Συνταξιούχοι Αναδρομικά: Ποιοι διεκδικούν έως 12.000 ευρώ

    Τι αλλάζει στο επίδομα ασθένειας: Ποιοι το δικαιούνται

  • VOUCHER

    Γιατί να την πληρώσουν οι πολλοί για τις απατεωνιές των λίγων;

    ΕΣΠΑ: Νέα προγράμματα κατάρτισης με επίδομα και πιστοποίηση για 2.420 ανέργους

    Ομοσπονδία ΚΔΒΜ: «Η μόνη αξιόπιστη διαδικασία για τα προγράμματα κατάρτισης είναι τα voucher»

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκίνησε η διαδικτυακή εκπαίδευση των υποψήφιων

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκινά η πανελλαδική εφαρμογή με voucher έως 500 ευρώ μηνιαίως

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα για επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν ανέργους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

  • Πολιτική
    Δ. Μιχαηλίδου: Εγκαινιάζουμε στην Πεντέλη τον Χώρο Προσομοίωσης Σπιτιού για την προσαρμογή παιδιών σε θετές οικογένειες

    Δ. Μιχαηλίδου: Πανελλαδική εφαρμογή των «Νταντάδων της Γειτονιάς» με ενίσχυση έως 500 ευρώ τον μήνα

    Πέθανε ο πρώην υπουργός Αναστάσης Παπαληγούρας

    Πέθανε ο πρώην υπουργός Αναστάσης Παπαληγούρας

    Κυρ. Μητσοτάκης: Καιρός να αρθεί κάθε απειλή στις μεταξύ μας σχέσεις

    Κυρ. Μητσοτάκης: Καιρός να αρθεί κάθε απειλή στις μεταξύ μας σχέσεις

    Μητσοτάκης: Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η στήριξη της κτηνοτροφίας – Στόχος η εκρίζωση της ευλογιάς

    Μητσοτάκης: Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η στήριξη της κτηνοτροφίας – Στόχος η εκρίζωση της ευλογιάς

  • Εκλογές
    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Υπουργείο Εσωτερικών: Ξεκίνησε η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων

    Μεγάλες αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές ετοιμάζει η κυβέρνηση – Καταργείται ο Β’ γύρος, εισάγεται ηλεκτρονική ψηφοφορία

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Επικαιρότητα

Τι αλλάζει με το τέλος της Ενισχυμένης Εποπτείας

από Σταύρος Καραΐνδρος
20/08/2022
σε Επικαιρότητα

100
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ακόμα πιο κοντά στο «Ιερό Δισκοπότηρο» για την Ελλάδα, την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας, βρίσκεται πλέον η ελληνική οικονομία μετά το τέλος της Ενισχυμένης Εποπτείας μετά τις 11 αναβαθμίσεις από οίκους αξιολόγησης την τελευταία τριετία.

Μετά την έξοδο της χώρας από το καθεστώς της ενισχυμένης εποπτείας από σήμερα 20 Αυγούστου διευρύνεται η ελευθερία κινήσεων της ελληνικής οικονομίας.

Όπως επισήμανε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας «η χώρα μας, μετά από 12 χρόνια, επιστρέφει στην ευρωπαϊκή κανονικότητα και παύει να αποτελεί την εξαίρεση στην Ευρωζώνη».
Έως ότου επέλθει η έξοδος από το συγκεκριμένο καθεστώς, μεσολάβησαν τρία μνημόνια και τέσσερα χρόνια μεταμνημονιακής επιτήρησης, με υποχρέωση εκπλήρωσης σειράς δεσμεύσεων.

Σύμφωνα με το ΥΠΟΙΚ, η εξέλιξη αυτή κλείνει, σε συνδυασμό με την πρόωρη εξόφληση των δανείων από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την άρση των κεφαλαιακών περιορισμών, ένα επώδυνο κεφάλαιο για την Ελλάδα, ενισχύει περαιτέρω τη θέση της χώρας στις διεθνείς αγορές, παρέχει πρόσθετη ώθηση στην αναπτυξιακή δυναμική και στην προσέλκυση επενδύσεων, προσδίδει βαθμούς ελευθερίας στην άσκηση οικονομικής πολιτικής, στο πλαίσιο βέβαια των κανόνων που ισχύουν για όλα τα ευρωπαϊκά κράτη-μέλη και αποδεικνύει τη δυναμική που έχει αποκτήσει η ελληνική οικονομία αφού, παρά τις πρωτόγνωρες εξωγενείς δυσκολίες, η χώρα κατακτά τους στόχους που θέτει.

ΣχετικάΆρθρα

Το τέλος της ενισχυμένης εποπτείας – Τι αλλάζει μετά τις 20 Αυγούστου

14/08/2022
Την έξοδο της Ελλάδας από την ενισχυμένη εποπτεία τον Αύγουστο, προανήγγειλε ο Βάλντις Ντομπρόβσκις

Την έξοδο της Ελλάδας από την ενισχυμένη εποπτεία τον Αύγουστο, προανήγγειλε ο Βάλντις Ντομπρόβσκις

08/04/2022

Έτσι, από την Κυριακή, 21 Αυγούστου, η χώρα θα περάσει σε στάδιο απλής μεταπρογραμματικής παρακολούθησης, παρόμοιο με αυτό που εφαρμόζεται σήμερα σε Ιρλανδία, Ισπανία, Κύπρο και Πορτογαλία.
Η Ελλάδα θα μπορεί να ασκεί ελεύθερα την οικονομική πολιτική της, με προτεραιότητες που θα προσδιορίζονται από την κυβέρνηση και όχι από τις Βρυξέλλες, ενώ θα υπόκειται στους ίδιους κανόνες ελέγχου στους οποίους υπόκεινται και οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.

Εφεξής, όπως ανακοίνωσε και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η παρακολούθηση της οικονομικής, δημοσιονομικής και χρηματοπιστωτικής κατάστασης της χώρας θα συνεχιστεί στο πλαίσιο της μεταπρογραμματικής εποπτείας και του Ευρωπαϊκού Εξαμήνου. Οι εκκρεμείς μεταρρυθμιστικές δεσμεύσεις θα παρακολουθούνται στο πλαίσιο της πρώτης έκθεσης μεταπρογραμματικής εποπτείας που θα εκδοθεί τον Νοέμβριο εφέτος, στην οποία μπορεί να βασιστεί η απόφαση του Eurogroup σχετικά με την τελική δόση των μέτρων ελάφρυνσης του χρέους που συμφωνήθηκαν τον Ιούνιο 2018. Σημαντικές μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις, σύμφωνα επίσης με την Κομισιόν, προβλέπονται παράλληλα στο ελληνικό σχέδιο ανάκαμψης και ανθεκτικότητας.

Η παρακολούθηση από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς θα συνεχιστεί έως το 2059, δηλαδή έως ότου η χώρα εξοφλήσει το 75% των δανείων που έλαβε στο πλαίσιο των μνημονίων. Ωστόσο, η χώρα θα περάσει σε στάδιο απλής μεταπρογραμματικής παρακολούθησης, ενώ θα πραγματοποιείται μία αξιολόγηση της πορείας της οικονομίας ανά εξάμηνο. Θα υπάρχει και μία αξιολόγηση από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας ανά τρίμηνο, όπως ισχύει για όλες τις χώρες που δανείστηκαν από την ESM, η οποία, όμως, δεν δημοσιοποιείται, αλλά καταγράφει την ευστάθεια των οικονομιών των κρατών- μελών.

Όσον αφορά στις εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσουν, είναι χαρακτηριστικό ότι η πανδημία και η ενεργειακή κρίση, σε συνδυασμό με τον πόλεμο στην Ουκρανία, άφησαν μια σειρά από προαπαιτούμενα τα οποία δεν κατέστη εφικτό να ολοκληρωθούν στο πλαίσιο της εποπτείας. Αυτά συνδέονται και με την εκταμίευση της τελευταίας δόσης από τα κέρδη των ελληνικών ομολόγων. Ο κατάλογος περιλαμβάνει 22 προαπαιτούμενα, με ορίζοντα ολοκλήρωσης τον Οκτώβριο (χρηματοπιστωτικός τομέας, εκκαθάριση ληξιπρόθεσμων οφειλών, μείωση των εκκρεμών συντάξεων, πρωτοβάθμια περίθαλψη, Κτηματολόγιο, εργατική νομοθεσία κ.ά.).

Για το μέλλον, η αναμενόμενη παράταση (χωρίς να είναι ακόμη γνωστοί οι ακριβείς όροι) της ρήτρας διαφυγής για ακόμη ένα έτος παρέχει δημοσιονομική ευελιξία για λήψη μέτρων ενίσχυσης νοικοκυριών και επιχειρήσεων και το 2023. Όμως, ο βηματισμός πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, εξαιτίας των «πληγών» που εξακολουθούν να υπάρχουν την οικονομία, με κυριότερη το υψηλό δημόσιο χρέος, το οποίο αναμένεται να μειωθεί στο 180,2% του ΑΕΠ στο τέλος του 2022 (από το 193,3% του ΑΕΠ το 2021). Για την περίοδο μετά το 2023, οι χώρες με χρέος πάνω από 60% του ΑΕΠ θα πρέπει να ακολουθήσουν μια δημοσιονομική πολιτική με στόχο την επίτευξη της σταδιακής μείωσης του χρέους και της δημοσιονομικής βιωσιμότητας μεσοπρόθεσμα, μέσω, σταδιακής μείωσης των ελλειμμάτων, των επενδύσεων και των μεταρρυθμίσεων.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην έκθεση της Κομισιόν για το Ευρωπαϊκό εξάμηνο, τα κράτη- μέλη με υψηλό χρέος, όπως είναι η Ελλάδα, θα πρέπει να ακολουθήσουν μια συνετή δημοσιονομική πολιτική το 2023, ιδίως περιορίζοντας την αύξηση των εθνικών τρεχουσών δαπανών κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, λαμβάνοντας υπ’ όψη τη συνεχιζόμενη, προσωρινή και στοχευμένη στήριξη των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων που είναι πιο ευάλωτες στις αυξήσεις των τιμών της ενέργειας, καθώς και τη στήριξη στους πρόσφυγες από την Ουκρανία.

Η χώρα θα επιζητεί τη δημιουργία δημοσιονομικού χώρου μέσω της αύξησης του ΑΕΠ και των εσόδων με μόνιμο χαρακτήρα, από τον οποίο θα χρηματοδοτούνται οι προσωρινές παρεμβάσεις (π.χ. Fuel Pass, Power Pass, αυξημένο επίδομα θέρμανσης κ.ά.), καθώς και τα μόνιμα μέτρα (π.χ. η μείωση ήδη του ΕΝΦΙΑ, ή η κατάργηση το 2023 της εισφοράς αλληλεγγύης για δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους κ.ά.). Αλλά, και να είναι έτοιμη να προσφεύγει στις αγορές (κάτι που θα καταστεί ευκολότερο με την απόκτηση της επενδυτικής βαθμίδας) όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες, προκειμένου να αποκτά κεφάλαια για πρόσθετες παρεμβάσεις. Έχοντας φυσικά υπόψη, ότι το «άγρυπνο βλέμμα» των Βρυξελλών θα είναι πάντα εστιασμένο σε δημόσιο χρέος και πρωτογενές έλλειμμα (ή πλεόνασμα).

Η αντίδραση της Ευρώπης: «Η Ελλάδα ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία»

Στην έξοδο της Ελλάδας από την ενισχυμένη εποπτεία αναφέρονται με μηνύματά τους η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, και ο επικεφαλής του Eurogroup, Πασκάλ Ντόναχιου.

«Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί το τέλος της ενισχυμένης εποπτείας για την Ελλάδα» τονίζει σε ανάρτησή της -τόσο στην αγγλική, όσο και στην ελληνική γλώσσα- η κ. Φον ντερ Λάιεν.

«Χάρη στην αποφασιστικότητα και τη δύναμη της Ελλάδας και των Ελλήνων, η χώρα κλείνει πλέον αυτό το κεφάλαιο και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Η Ε.Ε. πάντα στο πλευρό σας» προσθέτει η επικεφαλής της Κομισιόν.

«Σημαντική μέρα για την Ελλάδα»

Σε μήνυμά του για την έξοδο της Ελλάδας από την ενισχυμένη εποπτεία ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ αναφέρει: «Μια σημαντική ημέρα για την Ελλάδα — βγαίνει από το ενισχυμένο πλαίσιο επιτήρησης σήμερα. Μια επιτυχία που οφείλεται στη δέσμευση του ελληνικού λαού και των αρχών σε συνδυασμό με την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη. Η Ελλάδα προχωρά».

«Σημαντικό επίτευγμα»

Από την πλευρά του, ο Πασκάλ Ντόναχιου, στο δικό του μήνυμα, σημειώνει ότι «σήμερα, για πρώτη φορά από το 2010, η Ελλάδα αποκαθιστά συνθήκες οικονομικής ομαλότητας βγαίνοντας από την ενισχυμένη εποπτεία». «Αυτό είναι ένα σημαντικό επίτευγμα για την ελληνική κυβέρνηση και τους πολίτες», προσθέτει ενώ χαρακτηρίζει «κλειδί» τον ρόλο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.

Πηγή: ΑΜΠΕ – skai.gr

Ετικέτες: ενισχυμένη εποπτεία

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • ‘Ερχεται νέα κακοκαιρία – Σε «Red Code» Ηλεία και Αχαΐα

    11 Φεβ 2026

  • «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκινά η πανελλαδική εφαρμογή με voucher έως 500 ευρώ μηνιαίως

    9 Φεβ 2026

  • Αίτημα ένταξης της Χαλκιδικής στο Πρόγραμμα Μετεγκατάστασης του υπ. Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

    6 Φεβ 2026

  • προκήρυξη-προσληψεις-εοδυ-κομυΕΟΔΥ: Επτά θάνατοι από COVID-19 και 9 από γρίπη την τελευταία εβδομάδα

    5 Φεβ 2026

  • Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και ενισχυμένους ανέμους

    5 Φεβ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Πέμπτη

    Δίπλωμα λεωφορείου εντελώς δωρεάν: Η διάταξη του νομοσχεδίου που φέρνει εκατοντάδες προσλήψεις

    189 shares
    Share 76 Tweet 47
  • Από 17 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για 2.206 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

    165 shares
    Share 66 Tweet 41
  • ΔΥΠΑ: Έρχεται πρόγραμμα επιδότησης έως 17.500 ευρώ για νέες επιχειρήσεις

    95 shares
    Share 38 Tweet 24
  • Έως τις 12 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για τις 61 προσλήψεις για απόφοιτους Λυκείου στο Δημόσιο

    87 shares
    Share 35 Tweet 22
  • ΟΠΕΚΑ: To επίδομα των 391 ευρώ και ποιοι το δικαιούνται

    49 shares
    Share 20 Tweet 12

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.