voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    ΚΥΑ για Στεγαστική Συνδρομή στο Ηράκλειο – Επισκευές με καθορισμένη τιμή ανά τ.μ. και προσαύξηση 10% λόγω νησιωτικότητας

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Τον Ιούνιο η επέκταση του προγράμματος σε όλους τους Δήμους

    «Νταντάδες της γειτονιάς»: Πώς να αποκτήσετε νταντά για τα παιδιά σας χωρίς χρήματα

    ‘Ερχεται νέα κακοκαιρία – Σε «Red Code» Ηλεία και Αχαΐα

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκίνησε η διαδικτυακή εκπαίδευση των υποψήφιων

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκινά η πανελλαδική εφαρμογή με voucher έως 500 ευρώ μηνιαίως

  • Εκπαίδευση
    ΑΣΕΠ 5Ε/2021: Εκδόθηκαν οι προσωρινοί πίνακες

    ΟΙΕΛΕ: Μιλά για βρώμικο παζάρι «μορίων» και πιστοποιήσεων στην εκπαίδευση – Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ

    Στεγαστικό επίδομα έως 2.000 ευρώ για σπουδαστές – Οι δικαιούχοι

    ΕΟΠΠΕΠ: Τέλος Ιουνίου οι εξετάσεις πιστοποίησης Μεταλυκειακού έτους – Τάξης Μαθητείας ΕΠΑΛ για 3.000 υποψήφιους

    ΕΟΠΠΕΠ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων πιστοποίησης για υποψήφιους ΕΠΑΛ

    Μιχαηλίδου: Διπλασιάστηκαν τα δημοτικά όπου διανέμονται σχολικά γεύματα

    Τέλος το μοσχαρίσιο κρέας από τα Σχολικά Γεύματα – Τι καταγγέλλουν οι γονείς

  • Θέσεις εργασίας
    ΑΣΕΠ 2Κ/2025: Άρχισε η διαδικασία υποβολής ενστάσεων για 123 θέσεις στο ΕΑΠ

    ΑΣΕΠ 2Κ/2025: Άρχισε η διαδικασία υποβολής ενστάσεων για 123 θέσεις στο ΕΑΠ

    Yπουργείο Εσωτερικών: Εγκρίθηκαν 221 νέες προσλήψεις σε Δήμους

    ΑΣΕΠ 5Ε/2021: Εκδόθηκαν οι προσωρινοί πίνακες

    ΟΙΕΛΕ: Μιλά για βρώμικο παζάρι «μορίων» και πιστοποιήσεων στην εκπαίδευση – Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ

    ΟΣΕ: Προχωρά σε 33 προσλήψεις – Από 16/02 οι αιτήσεις

    ΟΣΕ: Προχωρά σε 33 προσλήψεις – Από 16/02 οι αιτήσεις

  • Οικονομία
    Φορολογικές δηλώσεις: Έρχεται αυτόματη υποβολή και για επαγγελματίες

    Ποιοι νέοι υποχρεούνται σε αυτόνομη φορολογική δήλωση

    Εντός του μήνα ενεργοποιείται το “ψηφιακό πελατολόγιο”

    ΑΦΜ και κλειδάριθμος: Πώς γίνεται η έκδοση χωρίς ταλαιπωρία

    Κατασχέσεις: Πως μπορείτε να προστατεύσετε μισθούς, συντάξεις και καταθέσεις

    Στο «μικροσκόπιο» της ΑΑΔΕ τα κρυπτονομίσματα – Πλήρης πρόσβαση σε πλατφόρμες από το 2026

    Στο «μικροσκόπιο» της ΑΑΔΕ τα κρυπτονομίσματα – Πλήρης πρόσβαση σε πλατφόρμες από το 2026

  • Εργασιακά
    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Στις 18/02 ανοίγει το πρόγραμμα ενίσχυσης νεανικής επιχειρηματικότητας – Από την 01/05 ο Κοινωνικός Τουρισμός

    Συντάξεις Μαρτίου 2026: Η Καθαρά Δευτέρα φέρνει νωρίτερα τις πληρωμές

    Καθαρά Δευτέρα 2026: Πώς πληρώνεται η αργία

    Κατώτατος μισθός: “Ποιοι δικαιούνται τα 713 ευρώ”

    Μέχρι πού μπορεί να φτάσει o κατώτατος μισθός – Τι αλλάζει

  • VOUCHER
    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Στις 18/02 ανοίγει το πρόγραμμα ενίσχυσης νεανικής επιχειρηματικότητας – Από την 01/05 ο Κοινωνικός Τουρισμός

    Γιατί να την πληρώσουν οι πολλοί για τις απατεωνιές των λίγων;

    ΕΣΠΑ: Νέα προγράμματα κατάρτισης με επίδομα και πιστοποίηση για 2.420 ανέργους

    Ομοσπονδία ΚΔΒΜ: «Η μόνη αξιόπιστη διαδικασία για τα προγράμματα κατάρτισης είναι τα voucher»

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκίνησε η διαδικτυακή εκπαίδευση των υποψήφιων

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκινά η πανελλαδική εφαρμογή με voucher έως 500 ευρώ μηνιαίως

  • Πολιτική
    Δ. Μιχαηλίδου: Εγκαινιάζουμε στην Πεντέλη τον Χώρο Προσομοίωσης Σπιτιού για την προσαρμογή παιδιών σε θετές οικογένειες

    Δ. Μιχαηλίδου: Πανελλαδική εφαρμογή των «Νταντάδων της Γειτονιάς» με ενίσχυση έως 500 ευρώ τον μήνα

    Πέθανε ο πρώην υπουργός Αναστάσης Παπαληγούρας

    Πέθανε ο πρώην υπουργός Αναστάσης Παπαληγούρας

    Κυρ. Μητσοτάκης: Καιρός να αρθεί κάθε απειλή στις μεταξύ μας σχέσεις

    Κυρ. Μητσοτάκης: Καιρός να αρθεί κάθε απειλή στις μεταξύ μας σχέσεις

    Μητσοτάκης: Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η στήριξη της κτηνοτροφίας – Στόχος η εκρίζωση της ευλογιάς

    Μητσοτάκης: Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η στήριξη της κτηνοτροφίας – Στόχος η εκρίζωση της ευλογιάς

  • Εκλογές
    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Υπουργείο Εσωτερικών: Ξεκίνησε η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων

    Μεγάλες αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές ετοιμάζει η κυβέρνηση – Καταργείται ο Β’ γύρος, εισάγεται ηλεκτρονική ψηφοφορία

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Επικαιρότητα

Tραγωδία στα Τέμπη: 46 οι νεκροί – Συνεχίζονται αδιάκοπα οι έρευνες

από NEWS ROOM
02/03/2023
σε Επικαιρότητα
109
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Στον ανακριτή θα προσαχθεί σήμερα ο σταθμάρχης της Λάρισας, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες, ενώ φέρεται ότι παραδέχθηκε το μοιραίο λάθος του. Επίσης, στον τόπο της τραγωδίας θα γίνει αυτοψία του δυστυχήματος από την Τροχαία της Λάρισας.

Τριήμερο εθνικό πένθος 1-3 Μαρτίου 2023 με μεσίστια έπαρση σημαίας σε όλα τα δημόσια κτίρια και αναστολή των δημοσίων εορταστικών εκδηλώσεων, κήρυξε χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

46 επιβεβαιωμένοι νεκροί – Συνεχίζονται οι έρευνες στο βαγόνι – εστιατόριο

Σε 46 ανέρχονται οι επιβεβαιωμένοι νεκροί που έχουν ανασυρθεί μέχρι στιγμής από τα συντρίμμια της επιβατικής αμαξοστοιχίας όπως ανέφερε σε επίσημη ενημέρωση ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, πύραρχος, Βασίλης Βαθρακογιάννης.  Διευκρινίζεται ότι ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί στα πτώματα που ανέσυρε η Πυροσβεστική. Είναι βέβαιο όμως ότι τα θύματα είναι περισσότερα και ο συνολικός αριθμός θα ανακοινωθεί αφού ολοκληρωθεί η έρευνα σε όλα τα βαγόνια και η διαδικασία αναγνώρισης και ταυτοποίησης μέσω του DNA από το ειδικό κλιμάκιο της αστυνομίας.

ΣχετικάΆρθρα

Στον ανακριτή σήμερα ο σταθμάρχης της Λάρισας, για την τραγωδία στα Τέμπη – Στους 42 οι νεκροί

Στις 23 Μαρτίου ξεκινά η δίκη για τα Τέμπη

14/10/2025
Σαμαράς για τα ομόφυλα ζευγάρια: Θα λέμε στον Ελληνικό λαό να ψηφίζει και ταυτόχρονα στους βουλευτές και τους υπουργούς να απέχουν;

Παρέμβαση Σαμαρά για Τέμπη: «Θεμελιώδες δικαίωμα των γονιών το αίτημα για εκταφή»

19/09/2025

Όπως είπε ο κ. Βαθρακογιάννης, οι ενέργειες των πυροσβεστικών δυνάμεων, επικεντρώνονται αυτή την ώρα στο βαγόνι εστιατόριο, το οποίο, λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, είχε καταπλακωθεί από το πρώτο βαγόνι, της δεύτερης θέσης. Από το συγκεκριμένο βαγόνι, όπως γνωστοποίησε ο κ. Βαθρακογιάννης, έχουν ανασυρθεί σήμερα το πρωί, συνολικά, 7 απανθρακωμένες σοροί.

«Γίνεται, απομάκρυνση του επιβατικού βαγονιού που βρίσκεται από πάνω, και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί απομάκρυνση του συμπιεσμένου και σε σχήμα «Γ» βαγονιού – εστιατορίου», προσέθεσε.

Επιπλέον, όπως ανέφερε, εκτιμάται, ότι μέχρι το μεσημέρι, θα ολοκληρωθεί η απομάκρυνση του εν λόγω βαγονιού.

«Για τη συνέχιση της επιχείρησης έρευνας και απεγκλωβισμού, θα πρέπει να γίνουν κοπές μετάλλων με ειδικά μηχανήματα και τμηματική αφαίρεση των μεταλλικών στοιχείων τους» είπε και προσέθεσε ότι για τα υπόλοιπα θα χρειαστεί να συνεχιστεί η επιχείρηση μέχρι και την αυριανή.

Ο κ. Βαθρακογιάννης είπε ότι η επιχείρηση έρευνας και απεγκλωβισμού στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, συνεχίζεται και σήμερα, ωστόσο οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες επιχειρούν οι δυνάμεις είναι δύσκολες, ενώ κατά διαστήματα βρέχει.

Τέλος, σημειώνεται ότι έχουν διατεθεί δωμάτια σε ξενοδοχεία στην περιοχή της Λάρισας, για τους συγγενείς των θυμάτων και των τραυματιών, όπως έχει ανακοινωθεί.

 

 Έως το μεσημέρι η ταυτοποίηση των σορών των θυμάτων που έχουν ανασυρθεί – Συνεχίζονται οι έρευνες

Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να ταυτοποιηθούν οι σοροί των θυμάτων της αμαξοστοιχίας στα Τέμπη που έχουν ανασυρθεί έως τώρα, με τη διαδικασία του Dna, από την αστυνομία σε συνεργασία με την ιατροδικαστική υπηρεσία, στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου που τηρείται σε περιπτώσεις μαζικών καταστροφών. Με το πέρας της διαδικασίας, οι σοροί θα παραδοθούν τους συγγενείς τους.

 

Διαχειρίσιμη η κατάσταση των τραυματιών στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας – Τι αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής της Ορθοπεδικής του Γενικού Νοσοκομείου

Διαχειρίσιμη φαίνεται πως είναι η κατάσταση των τραυματιών του δυστυχήματος της αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, οι οποίοι νοσηλεύονται στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας. Εκτός από τους ασθενείς που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ και η κατάστασή τους είναι κρίσιμη, οι υπόλοιποι δεν κινδυνεύουν. Όπως εξήγησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής του γενικού νοσοκομείου Λάρισας, Κώστας Μπαργιώτας, τα χειρουργεία ολοκληρώθηκαν τη χθεσινή ημέρα και οι πρώτες βοήθειες δόθηκαν στο σύνολο των τραυματιών.

«Όλα τα τραύματα που εντοπίσαμε ήταν από την σύγκρουση των τρένων και η σοβαρότητα ποικίλει. Το συμπέρασμα είναι ότι στο νοσοκομείο δεν είχαμε περιπτώσεις πολλών βαριών περιστατικών που να κινδυνεύει η ζωή τους, πράγμα που σημαίνει πως το βλέμμα είναι πλέον στους αρκετούς νεκρούς που χάθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος», σημείωσε ο κ. Μπαργιώτας.

 

Εξιτήριο αναμένεται να πάρουν σήμερα οι περισσότεροι τραυματίες που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης

Εξιτήριο από τα νοσοκομεία όπου νοσηλεύονται αναμένεται να πάρουν σήμερα οι περισσότεροι τραυματίες από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Ήδη, από χθες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ μια γυναίκα που έφερε ελαφρά τραύματα, ενώ παραμένουν για νοσηλεία 13 ακόμα τραυματίες από το σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, από χθες νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας ένας εγκαυματίας 21 ετών, ενώ προσήλθαν στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις 25 άτομα, κυρίως με αναπνευστικά προβλήματα, από τα οποία παρέμειναν για νοσηλεία δύο άτομα, ένας 50χρονος και μια γυναίκα 53 χρονών με εκδορές».

Σύμφωνα με τον Πέτρο Κετικίδη, μέλος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», τρία άτομα παραμένουν για νοσηλεία στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, δύο γυναίκες 19 και 52 ετών κι ένας 2χρονος άνδρας και σήμερα αναμένεται να πάρουν εξιτήριο. «Είναι όλοι καλά στην υγεία τους, ευτυχώς με ελαφρά τραύματα από θραύσματα τζαμιών και εγκαύματα», εξήγησε.

Συγκινητική ήταν η προσέλευση, χθες το απόγευμα, στο ΑΧΕΠΑ, φοιτητών και πολιτών, που συμμετείχαν στην αιμοδοσία για να στηρίξουν τους τραυματίες του τραγικού δυστυχήματος και νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της χώρας. Από τις 5 το απόγευμα, σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο, περισσότεροι από 500 πολίτες προσήλθαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ -κυρίως φοιτητές, εκ των οποίων και πολλοί φίλοι των τραυματιών- προκειμένου να αιμοδοτήσουν.

 

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Οι ΗΠΑ στέκονται στο πλευρό της Ελλάδας και επαινούν το έργο των διασωστών

Τα συλλυπητήρια των Ηνωμένων Πολιτειών για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στην περιοχή των Τεμπών εξέφρασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν στον Έλληνα ομόλογο του Νίκο Δένδια κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, «ο υπουργός Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν, συνομίλησε την Τετάρτη με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του για την τραγωδία στην περιοχή των Τεμπών, όπου η σύγκρουση των τρένων στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 40 ανθρώπους και οδήγησε στον τραυματισμό άλλων 85. Ο υπουργός τόνισε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες στέκονται δίπλα στον ελληνικό λαό σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Στην ίδια γραμμή κινήθηκε και ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, Νεντ Πράις, ο οποίος μιλώντας από το βήμα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ εξέφρασε την αλληλεγγύη των ΗΠΑ προς τη χώρα μας. «Καθώς συνεχίζουμε να βλέπουμε τον αριθμό των νεκρών να αυξάνεται, θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον ελληνικό λαό για την τραγική απώλεια ανθρώπινων ζωών στη σύγκρουση των τρένων που σημειώθηκε τη νύχτα στην πόλη των Τεμπών. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν αναφορές για 36 νεκρούς και 85 τραυματίες, καθιστώντας αυτή την πιο θανατηφόρα σύγκρουση τρένων στην ιστορία της Ελλάδας. Στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους όσων χάθηκαν και τις καλύτερες ευχές μας για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Αυτό ακριβώς ήταν το μήνυμα που μετέφερε ο υπουργός Μπλίνκεν στον Έλληνα ομόλογό του όταν μίλησαν τηλεφωνικά. Οι Ηνωμένες Πολιτείες στέκονται στο πλευρό της φίλης μας Ελλάδας και επαινούμε την απίστευτη αφοσίωση των διασωστών που εργάζονται ακούραστα για να σώσουν ζωές και να φροντίσουν τους τραυματίες».

Ετικέτες: Τέμπησύγκρουση τρένων

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • ΚΥΑ για Στεγαστική Συνδρομή στο Ηράκλειο – Επισκευές με καθορισμένη τιμή ανά τ.μ. και προσαύξηση 10% λόγω νησιωτικότητας

    14 Φεβ 2026

  • ‘Ερχεται νέα κακοκαιρία – Σε «Red Code» Ηλεία και Αχαΐα

    11 Φεβ 2026

  • «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκινά η πανελλαδική εφαρμογή με voucher έως 500 ευρώ μηνιαίως

    9 Φεβ 2026

  • Αίτημα ένταξης της Χαλκιδικής στο Πρόγραμμα Μετεγκατάστασης του υπ. Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

    6 Φεβ 2026

  • προκήρυξη-προσληψεις-εοδυ-κομυΕΟΔΥ: Επτά θάνατοι από COVID-19 και 9 από γρίπη την τελευταία εβδομάδα

    5 Φεβ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Πέμπτη

    Δίπλωμα λεωφορείου εντελώς δωρεάν: Η διάταξη του νομοσχεδίου που φέρνει εκατοντάδες προσλήψεις

    190 shares
    Share 76 Tweet 48
  • ΔΥΠΑ: Έρχεται πρόγραμμα επιδότησης έως 17.500 ευρώ για νέες επιχειρήσεις

    95 shares
    Share 38 Tweet 24
  • Έως τις 12 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για τις 61 προσλήψεις για απόφοιτους Λυκείου στο Δημόσιο

    87 shares
    Share 35 Tweet 22
  • Από 17 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για 2.206 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

    166 shares
    Share 66 Tweet 42
  • ΟΠΕΚΑ: To επίδομα των 391 ευρώ και ποιοι το δικαιούνται

    49 shares
    Share 20 Tweet 12

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.