Τροχαίο Γλυφάδα: Εμφανίστηκε στην τροχαία Ελληνικού ο δράστης οδηγός

Τροχαίο Γλυφάδα: Εμφανίστηκε στην τροχαία Ελληνικού ο δράστης οδηγός

22 Φεβρουαρίου 2020

Στην αστυνομία μαζί με τη δικηγόρο του εμφανίστηκε οδηγός και κάτοχος της Corvette που προκάλεσε σε τροχαίο το θάνατο 25χρονου μοτοσικλετιστή.

Πράγματι υπάρχει συνωνυμία -έχει ίδιο όνομα και επώνυμο με εκείνον που έκανε δηλώσεις στο ethnos.gr, ο δράστης είναι 40 ετών, κατά κάποιες πληροφορίες διαμένει στον Χολαργό, κατά κάποιες άλλες στη Βουλιαγμένη, και είναι συλλέκτης πολυτελών αυτοκινήτων. Πράγματι, το όνομά και το επίθετό του ξεκινά από τα αρχικά Κ.Κ. και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον «γνωστό στην αθηναϊκή κοινωνία», ο οποίος έχει το ίδιο όνομα και το ίδιο επίθετο.

Ετσι κι αλλιώς, θέμα χρόνου ήταν ο εντοπισμός του οδηγού πολυτελούς αυτοκινήτου, ο οποίος παρέσυρε και σκότωσε τον Νάσο Καρανίκα, τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Γλυφάδα. Για το τροχαίο έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας. Η αστυνομία γνώριζε τον ιδιοκτήτη του μαύρου αυτοκινήτου, ενώ διενεργούσε έρευνες, προκειμένου να διευκρινίσει εάν το οδηγούσε ο ίδιος ή κάποιο άλλο άτομο.

Μάρτυρες αναφέρουν ότι υπήρχε και μία γυναίκα μαζί με τον οδηγό, με τα δύο άτομα να διαφεύγουν πεζά από το σημείο της σύγκρουσης. Υποστηρίζουν ότι έφυγε πρώτα η γυναίκα και στη συνέχεια ο οδηγός, εγκαταλείποντας τον 25χρονο αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<