Βασίλης Μάγγος: Οξύ πνευμονικό οίδημα η αιτία θανάτου

Βασίλης Μάγγος: Οξύ πνευμονικό οίδημα η αιτία θανάτου

15 Ιουλίου 2020

Οξύ πνευμονικό οίδημα έδειξε ως αιτία θανάτου του 26χρονου Βασίλη Μάγγου από τον Βόλο, η νεκροψία-νεκροτομή που πραγματοποίησε η ιατροδικαστής Ελένη Καλύβα.

Η διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη παρουσία εισαγγελέα, αλλά και πραγματογνώμονα της οικογένειας, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, με το παραπάνω αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, το πόρισμα της ιατροδικαστού βρίσκει σύμφωνους τόσο την εισαγγέλεα Βόλου όσο και τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το αίτιο θανάτου συνάδει με χρήση τοξικών ουσιών, αυτό όμως είναι κάτι που θα εξακριβωθεί μέσα στις επόμενες 20 μέρες οπότε και αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Το αίτημα για παρουσία πραγματογνώμονα κατά την νεκροψία-νεκροτομή, κατατέθηκε από την οικογένεια το πρωί της Τετάρτης και τελικά εγκρίθηκε από την εισαγγελέα.

Πηγή: news247.gr

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<