Βατόπουλος: Η επιδημία δεν έχει «κοπάσει» – Τι είπε για το Πάσχα

Βατόπουλος: Η επιδημία δεν έχει «κοπάσει» – Τι είπε για το Πάσχα

13 Απριλίου 2021

Για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας, η οποία κατέγραψε μία νέα έκρηξη με περισσότερες από 4.000 μολύνσεις, μίλησε στο σάιτ Newsbomb.gr, o καθηγητής μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Αλκιβιάδης Βατόπουλος.

«Η επιδημία δεν έχει »κοπάσει» ακόμα, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, χωρίς να ξέρουμε ακόμη αν βρίσκεται στην κορύφωσή της», είπε μεταξύ άλλων.

Σχετικά με το Πάσχα του 2021, ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος, υπογράμμισε ότι πλέον το μεγάλο στοίχημα είναι το Πάσχα, καθώς μας απομένουν σχεδόν 2 βδομάδες έως τότε.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα η κατάσταση θα μπορεί να είναι καλύτερη από τώρα. Η θετικότητα ωστόσο αποτελεί ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που πρέπει να εξεταστεί», είπε μεταξύ άλλων.

«Αυτό που μπορώ να πω αναφορικά με το Πάσχα, είναι οτι γενικώς η επιδημία είναι ακόμη εδώ, δεν έχει φύγει και την ίδια ώρα το σύστημα υγείας πιέζεται», κατέληξε.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<