Βενιζέλειο: Χωρίς προβλήματα τα τακτικά χειρουργεία – Δόθηκε λύση

Βενιζέλειο: Χωρίς προβλήματα τα τακτικά χειρουργεία – Δόθηκε λύση

22 Σεπτεμβρίου 2020

Χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκαν και θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται τα τακτικά χειρουργεία στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Διοίκησης. 

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοίκηση του Νοσοκομείου αναφέρονται τα εξής:

Αυτό  αποφασίστηκε ομόφωνα   μετά από την ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε ο Διοικητής  Κώστας Τερζάκης και η Αναπληρώτρια Διοικήτρια Ελευθερία Κωστάκη, παρουσία της  Δ/νσης Ιατρικής Υπηρεσίας, του Επιστημονικού Συμβουλίου, εκπροσώπων του Αναισθησιολογικού Τμήματος και της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, των Προέδρων των Νοσοκομειακών γιατρών Ν. Ηρακλείου και  του Σωματείου Εργαζομένων Β.Γ.Ν.Η.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, όλα τα εμπλεκόμενα μέλη συναίνεσαν στη δυνατότητα υποστήριξης της λειτουργίας του Αναισθησιολογικού Τμήματος από «ιδίους πόρους» της μονάδας υγείας, με την εσωτερική μετακίνηση αναισθησιολόγου του ΤΕΠ, στηρίζοντας την σχετική απόφαση την οποία υπέγραψε ο Διοικητής του νοσοκομείου, εξασφαλίζοντας τη συνεχή και ομαλή ροή των τακτικών επεμβατικών πράξεων και των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<