Θέμα voucherergasia.gr: «Βροχή» οι ακυρώσεις εκδηλώσεων στην Κρήτη για προληπτικούς λόγους!

Θέμα voucherergasia.gr: «Βροχή» οι ακυρώσεις εκδηλώσεων στην Κρήτη για προληπτικούς λόγους!

9 Μαρτίου 2020

Με δεδομένη την ανησυχία των πολιτών που εντείνεται μέρα με τη μέρα, έχουμε πλέον μπει σε φάση ακύρωσης των εκδηλώσεων που είναι προγραμματισμένες να γίνουν στην Κρήτη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι με ανακοινώσεις που αποστέλλονται γνωστοποιείται ότι εκδηλώσεις που ήταν να γίνουν μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας

Ενδεικτική είναι η περίπτωση της μουσικής εκδήλωσης που ήταν να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου με τίτλο: «Άρχισαν τα όργανα» στην οποία θα μετείχε και η Μεικτή Χορωδία της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου Κρήτης υπό την διεύθυνση της Λένας Χατζηγεωργίου.

Μια βραδιά αφιερωμένη στο συνθέτη του αρχοντορεμπέτικου Μιχάλη Σουγιούλ με μουσική, κείμενα και προβολές από το έργο του.

Στο Ρέθυμνο

Όμως και στο Ρέθυμνο έχουμε την ακύρωση της προγραμματισμένης για σήμερα, προβολής ταινίας στον Κιν/φο «ΑΠΟΛΛΩΝ». Μιας εκδήλωσης που συνδιοργάνωναν στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Ρεθύμνης λοιπόν και η Κινηματογραφική Λέσχη Ρεθύμνου, ενημερώνουν τους συμπολίτες ότι ακυρώνεται η εκδήλωση μετά από απόφαση που έλαβε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας κα Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα σε εφαρμογή της λήψης προληπτικών ειδικών μέτρων, τα οποία ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας και αφορούν την αναστολή δράσεων (Συνέδρια, εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους κλπ) με στόχο τον περιορισμό της πιθανότητας της εξάπλωσης της επιδημίας κορωνοϊού στη χώρα μας.

Όπως έχει γράψει το voucherergasia.gr την ίδια ώρα στα σχολεία του νησιού υπάρχει ενημέρωση γονιών και μαθητών μετά από την τελευταία ενημερωτική εγκύκλιο που έφτασε στις διευθύνσεις των σχολείων.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<