Χατζηθεοδοσίου:Εκτός προστασίας από τις αυξήσεις ρεύματος οι επιχειρήσεις

Χατζηθεοδοσίου:Εκτός προστασίας από τις αυξήσεις ρεύματος οι επιχειρήσεις

15 Σεπτεμβρίου 2021

«Εκτός προστασίας από τις αυξήσεις του ηλεκτρικού ρεύματος μένουν οι επιχειρήσεις βάσει των όσων ανακοίνωσε στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και αυτό οδηγεί σε αύξηση του κόστους παραγωγής προϊόντων που τελικά επιβαρύνει τον καταναλωτή», τόνισε μιλώντας στην «Οικονομία Στο Κόκκινο», ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Ο επικεφαλής του επιμελητηριακού θεσμού που εκπροσωπεί πάνω από 850.000 επιχειρήσεις της χώρας υποστήριξε ότι δεν υπήρξαν ουσιαστικές ανακοινώσεις στο μέτωπο της αντιμετώπισης του ιδιωτικού χρέους που απειλεί άμεσα με λουκέτο 200.00 μικρομεσαίες επιχειρήσεις. 

Υπογράμμισε επίσης την παντελή σχεδόν έλλειψη τραπεζικής χρηματοδότησης καθώς -όπως αποκάλυψε-σε πρόσφατη συνάντηση των Επιμελητηρίων με εκπροσώπους των τραπεζών, οι τραπεζίτες υποστήριξαν ότι μόνο 40.000 από τις 850.000 επιχειρήσεις πληρούν τα κριτήρια χρηματοδότησης.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<