Εμπορικά κέντρα: Αλλαγές για τα take away και τα delivery

Εμπορικά κέντρα: Αλλαγές για τα take away και τα delivery

24 Απριλίου 2021

Εμπορικά κέντρα και εκπτωτικά χωριά λειτουργούν ξανά και οι πρώτοι καταναλωτές έκαναν από νωρίς το πρωί του Σαββάτου τις αγορές τους.

Οι προετοιμασίες στα καταστήματα ήταν πυρετώδεις, ώστε να είναι όλα έτοιμα. 

Επίσης, πρεμιέρα ήταν η σημερινή ημέρα και για τα κέντρα αισθητικής και όπως ήταν αναμενόμενο οι λίστες των ραντεβού είναι ήδη γεμάτες.

Ζήτημα τέθηκε, ωστόσο, σχετικά με τα take away και τα delivery στα πολυκαταστήματα και στα εμπορικά κέντρα, που όπως είχε ανακοινωθεί δεν θα λειτουργήσουν καθόλου. Έπειτα, όμως, από καταγγελίες έγιναν κάποιες αλλαγές.

Η απόφαση αυτή είχε παρθεί προς αποφυγή συνωστισμού. Στη συνέχεια, όμως, αποφασίστηκε, καθώς τέθηκε θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού στα supermarket που βρίσκονται εντός κλειστών εμπορικών κέντρων, να παραμείνουν κλειστά τα κυλικεία τους.

Στα ανοιχτά εμπορικά κέντρα, όπως είναι τα εκπτωτικά χωριά, αποφασίστηκε να λειτουργήσουν τα take away και τα delivery.

Υπενθυμίζεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να κάνει κάποιος τις αγορές του σε εμπορικό κέντρο είναι το γραπτό μήνυμα στο 13032 και το ραντεβού με το κατάστημα. Παράλληλα, ισχύει ο χρονικός περιορισμός τριών ωρών.

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<