voucherergasia.gr
Unic - Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη

    Σοκ: Πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης

    ΚΤΕΟ: Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμο 400 ευρώ

    Σε εφαρμογή από σήμερα το αναδιαμορφωμένο πρόγραμμα δρομολογίων του τραμ

  • Εκπαίδευση

    Αγιασμός στα σχολεία 2026: Ποιοι γονείς δικαιούνται άδεια

    Θεσσαλονίκη: Κάρτες για δωρεάν μετακίνηση με την αστική συγκοινωνία σε πάνω από 4.000 μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

    Επιστροφή στα θρανία: Οδηγίες του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών για λιγότερη μυοσκελετική επιβάρυνση

    Ηράκλειο-Ωνάσεια σχολεία: Αγιασμός με Σοφία Ζαχαράκη

  • Θέσεις εργασίας

    ΑΣΕΠ: Υποβολή δικαιολογητικών από 10/9 για την προκήρυξη 6Κ/2026

    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    ΔΥΠΑ: Τα νέα προγράμματα για χιλιάδες θέσεις εργασίας

    Ποιοι κλάδοι σχεδιάζουν προσλήψεις το δ’ τρίμηνο – Πού καταγράφονται οι ισχυρότερες προοπτικές

    Προκηρύξεις για προσλήψεις 328 ατόμων σε Δήμους και Περιφέρειες

  • Οικονομία

    ΔΥΠΑ: Σήμερα ανοίγει η πλατφόρμα για το ειδικό εποχικό βοήθημα 2026 – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι

    Αρχή για το Ξέπλυμα Χρήματος: Στο «μικροσκόπιο» 46 πρόσωπα για παράνομες επιστροφές φόρων, ύψους 40 εκατ. ευρώ

    myDATA 2.0.2: Νέα ψηφιακά εργαλεία για παραστατικά, παραλαβές, μεταφορές και παραδόσεις – Τι αλλάζει από 10 Σεπτεμβρίου

    ενφια-αλλαγες-το-2022

    ΕΝΦΙΑ: Αυτές είναι οι περιοχές που μηδενίζεται ο φόρος

  • Εργασιακά

    Αγιασμός στα σχολεία 2026: Ποιοι γονείς δικαιούνται άδεια

    ΔΥΠΑ: Σήμερα ανοίγει η πλατφόρμα για το ειδικό εποχικό βοήθημα 2026 – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι

    Ανοίγουν αύριο οι αιτήσεις για το ειδικό εποχικό βοήθημα έτους 2026 της ΔΥΠΑ

    Συντάξεις Οκτωβρίου 2026: Οι ημερομηνίες πληρωμής για κάθε ταμείο

  • VOUCHER

    Στα 200 ευρώ το «Thessaly Pass» του 2026 – Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

    ΟΠΕΚΑ: Ξεκινά, στις 07/09, η αναδιανομή των αδιάθετων δελτίων τουρισμού

    Couple relax on the beach enjoy beautiful sea on the tropical island. Summer beach vacation concept

    Κοινωνικός Τουρισμός: Μέχρι πότε ισχύει το voucher

    ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες για τις επιταγές βιβλίων, συνεχίζονται οι αιτήσεις

  • Πολιτική

    Πώς θα γίνει η σταδιακή μείωση της λιανικής τιμής ρεύματος κατά 30% έως το 2029

    Γ. Γεραπετρίτης: «Η διαχείριση της μετανάστευσης αποτελεί κοινή ευρωπαϊκή και περιφερειακή πρόκληση, απαιτεί στενή συνεργασία»

    Κυρ. Μητσοτάκης: Υλοποιήσιμο και κοστολογημένο το σχέδιο στήριξης – Ο στόχος της αυτοδυναμίας είναι εφικτός, εκλογές την άνοιξη του 2027

    ÏÌÉËÉÁ ÔÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ ÊÕÑÉÁÊÏÕ ÌÇÔÓÏÔÁÊÇ ÓÔÇ 84ç ÄÅÈ. ÓÁÂÂÁÔÏ 7/9/2019. (MOTION TEAM/ÂÅÑÂÅÑÉÄÇÓ ÂÁÓÉËÇÓ)

    Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των εξαγγελιών του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

  • Εκλογές

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νερό Ζαρός

voucherergasia-240x110

santorinisport.gr

webinar.edu.gr

Αρχική Επιχειρησεις

Επενδύσεις – Τα 3 νομοσχέδια που αλλάζουν το ελληνικό τοπίο

από Αντώνης Σαριδάκης
24/11/2021
σε Επιχειρησεις

101
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Την άγουσα για την Βουλή παίρνουν 3 νομοσχέδια που αφορούν στην αύξηση των επενδύσεων, από την πλευρά του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Το νομοσχέδιο για την επιτάχυνση των στρατηγικών επενδύσεων «Στρατηγικές Επενδύσεις και Βελτίωση του επενδυτικού περιβάλλοντος μέσω της επιτάχυνσης διαδικασιών στις ιδιωτικές και στρατηγικές επενδύσεις και δημιουργία πλαισίου για τις εταιρείες τεχνοβλαστούς» βρίσκεται στην αρμόδια επιτροπή της Βουλή.

Αυτή τη στιγμή θα ακολουθήσουν το νομοσχέδιο για τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση και ρύθμιση ειδικών ζητημάτων απολιγνιτοποίησης καθώς και o νέος αναπτυξιακός νόμος.

Αναφορικά με το νομοσχέδιο για τις στρατηγικές επενδύσεις, αυτό ευνοεί την εισροή κεφαλαίων και αφορά κυρίως μεγάλες επενδύσεις. Η συλλογή των απαιτούμενων δικαιολογητικών δημιουργούσε μεγάλες καθυστερήσεις και το νομοσχέδιο για τις στρατηγικές επενδύσεις έρχεται να απλουστεύσει τις διαδικασίες.

ΣχετικάΆρθρα

Αλλάζει ο φορολογικός χάρτης για τις επιχειρήσεις

09/09/2026

Ο νέος χάρτης φοροελαφρύνσεων για επαγγελματίες και επιχειρήσεις: Ποιους, πώς και πότε θα ωφελήσουν

06/09/2026

Μείωση γραφειοκρατίας

Βάσει αυτού μειώνεται ο όγκος των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενώ δίνεται προσωρινή άδεια με δηλωτική πράξη, ούτως ώστε να έχουν την δυνατότητα ανοίξουν τραπεζικό λογαριασμό, να προσλάβουν προσωπικό και να υποβάλουν εντός χρονικού ορίου τα πιστοποιητικά, για να δύνανται εν τω μεταξύ να λειτουργήσουν. Στόχος είναι η διευκόλυνση των μεγάλων ξένων επενδύσεων.

Όπως ανέφερε ο αρμόδιος υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, «Στόχος είναι να μεταμορφώσουμε την Ελλάδα σε χώρα επιχειρηματικά φιλική και να βγάλουμε από το μυαλό του οποιουδήποτε επενδυτή πως όταν πας στην Ελλάδα θα μπλέξεις’», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια σχετικής συνέντευξη τύπου. Ακόμη τόνισε: «Μειώνουμε τη γραφειοκρατία, εμπλέκουμε τους ιδιώτες ελεγκτές. Στις 60 μέρες θα γίνεται η εκκαθάριση των αιτήσεων και στις 100 μέρες η ένταξη στις επενδύσεις», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι «οι επενδύσεις στα data center θα κρίνει τις χώρες στο μέλλον.»

Από 1η Ιανουαρίου 2022 αναμένεται να ξεκινήσει ο νέος χάρτης περιφερειακών ενισχύσεων που θα συνδράμει τις Περιφέρειες , συμπληρώνοντας το πλέγμα εργαλείων για τη στήριξη των επιχειρήσεων και δημιουργία του απαραίτητου περιβάλλοντος για προσέλκυση σημαντικών επενδύσεων στην Ελλάδα, όπως η Pfizer, η Cisco, η Teamviewer.

Σύμφωνα με τον  αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξη Νίκο Παπαθανάση, περίπου το 20% των Ελλήνων που έφυγαν στο εξωτερικό λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα τα προηγούμενα χρόνια, επιστρέφει για να εργαστεί σε μεγάλες υλοποιούμενες επενδύσεις όπως οι προαναφερόμενες.

Ο κ.Παπαθανάσης, σημείωσε ότι «η κυβέρνηση μιλά με μια γλώσσα, σε μια συχνότητα. Χρησιμοποιούμε πόρους από διαρθρωτικά ταμεία. Ξεκινούν όλα από 1-1-2022. Παράλληλα, θα εκκινήσει και ο νέος χάρτης περιφερειακών ενισχύσεων – πρώτη φορά από την ένταξή μας στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα», τονίζοντας ότι θα υπάρξει πλέγμα εργαλείων για κίνητρα και στήριξη της επιχειρηματικότητας.

Ο υφυπουργός Ερευνας και Τεχνολογίας, Χρίστος Δήμας, ανέφερε ότι υπήρχε χάος, νομική ασάφεια, κι έπρεπε να δημιουργηθεί ξεκάθαρο πλαίσιο που να βοηθήσει την έρευνα να μετατραπεί σε εμπορικό αποτέλεσμα.

Πρόσθεχε ακόμη ότι ο νόμος αποτελεί παράδειγμα καλής νομοθέτησης, διότι υπάρχει προσέγγιση από κάτω προς τα πάνω. Στον νόμο, ορίζεται ποιες εταιρείες αποτελούν Τεχνοβλαστοί (SPIN OFF). Εντάσσονται στο Elevate Greece με γρήγορη διαδικασία.

Τον Δεκέμβριο στη Βουλή ο νέος Αναπτυξιακός

Το νομοσχέδιο που έρχεται εντός του Δεκεμβρίου στην Βουλή είναι ο Αναπτυξιακός νόμος. Στόχος είναι να συμπεριλάβει όλους τους δυναμικούς κλάδους της οικονομίας, δίνοντας την δυνατότητα στην πολιτεία να αναπτύξει πολιτικές σε κλάδους που μπορούν να προσφέρουν περισσότερες θέσεις εργασίας και στήριξη στις περιφέρειες, μέσω του χάρτη περιφερειακών ενισχύσεων.

Περιλαμβάνει 13 θεματικά καθεστώτα, μεταξύ των οποίων το καθεστώς της δίκαιης αναπτυξιακής μετάβασης, τα οποία αγγίζουν τους πυλώνες του σχεδίου Πισσαρίδη αλλά και τους πυλώνες του προγράμματος Ελλάδα 2.0 – Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανταγωνιστικότητας.

Επιδίωξη είναι να ανοίξει το δρόμο και σε επιχειρήσεις που δεν είχαν μέχρι στιγμής πρόσβαση στον αναπτυξιακό νόμο.

Τα 13 νέα θεματικά καθεστώτα ενισχύσεων

Εξάλλου, με το νομοσχέδιο δημιουργούνται 13 ειδικά καθεστώτα τα οποία προβλέπουν συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις υπαγωγής επενδυτικών σχεδίων αλλά και τις μορφές των κινήτρων που θα χορηγούνται:

1.Ψηφιακός και τεχνολογικός μετασχηματισμός επιχειρήσεων: Σκοπός του εν λόγω καθεστώτος είναι η ενίσχυση του συνόλου των επενδυτικών σχεδίων που προάγουν τον ψηφιακό και τεχνολογικό μετασχηματισμό, τη χρήση τεχνολογιών της «Βιομηχανίας 4.0» και αναβαθμίζουν τις σχετικές δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού.

2.Πράσινη μετάβαση – Περιβαλλοντική αναβάθμιση επιχειρήσεων: Αφορά την ενίσχυση επενδυτικών σχεδίων που αφορούν δραστηριότητες στην κυκλική οικονομία και στη βιώσιμη ανάπτυξη και υιοθετούν τεχνολογίες που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ενεργειακή αναβάθμιση των επιχειρηματικών μονάδων.

3.«Νέο Επιχειρείν»: Ενισχύονται νέοι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε συγκεκριμένους κλάδους της οικονομίας και η κάλυψη δαπανών σύστασης των εταιρειών, ερευνητικών δραστηριοτήτων αλλά και δαπανών υλοποίησης αρχικών επενδύσεων.

4.Καθεστώς Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης: Υπάγονται επενδυτικά σχέδια που υλοποιούνται στις περιοχές των Εδαφικών Σχεδίων Δίκαιης Μετάβασης με στόχο τη στήριξη της απασχόλησης και ανάπτυξης των περιοχών που επηρεάζονται περισσότερο από τη μετάβαση σε μια κλιματικά ουδέτερη οικονομία.

5.Ερευνα και εφαρμοσμένη καινοτομία: Στόχος του καθεστώτος είναι η ενίσχυση του συνόλου των επενδυτικών σχεδίων που προάγουν την έρευνα και προωθούν την ανάπτυξη και την εφαρμογή ιδεών και τεχνολογιών που βελτιώνουν τα αγαθά και τις υπηρεσίες και καθιστούν την παραγωγή αποδοτικότερη.

6.Αγροδιατροφή – πρωτογενής παραγωγή και μεταποίηση γεωργικών προϊόντων – αλιεία: Ενισχύονται επιχειρηματικές δραστηριότητες της πρωτογενούς γεωργικής παραγωγής, της μεταποίησης γεωργικών προϊόντων και της αλιείας.

7.Μεταποίηση – Εφοδιαστική αλυσίδα: Υπάγονται επενδυτικά σχέδια που ανήκουν στον τομέα της μεταποίησης, πλην της μεταποίησης των γεωργικών προϊόντων για τα οποία θεσπίζεται ειδικό καθεστώς, και των επενδυτικών σχεδίων στον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας, με αντικείμενο την τεχνολογική, παραγωγική, διοικητική και οργανωτική αναβάθμιση, καθώς και την καινοτόμο και εξωστρεφή ανάπτυξη και μεγέθυνση, με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικής θέσης των επιχειρήσεων στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

8.Επιχειρηματική εξωστρέφεια: Παρέχονται κίνητρα σε επιχειρήσεις που στοχεύουν στη διείσδυση σε νέες αγορές του εξωτερικού με την εξαγωγή των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους.

9.Ενίσχυση τουριστικών επενδύσεων: Σκοπός του καθεστώτος είναι η χορήγηση ενισχύσεων σε ένα ευρύ πεδίο τουριστικών επενδύσεων που αφορούν κυρίως τη δημιουργία, την επέκταση, τον εκσυγχρονισμό ολοκληρωμένης μορφής τουριστικών καταλυμάτων στο σύνολο της επικράτειας με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος.

10.Εναλλακτικές μορφές τουρισμού: Στοχεύει στην ενίσχυση τουριστικών επενδύσεων που αφορούν εναλλακτικές μορφές τουρισμού και στοχεύουν στην αξιοποίηση και ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των περιοχών της χώρας, όπως γεωγραφικών, κοινωνικών, πολιτισμικών, θρησκευτικών.

11.Μεγάλες επενδύσεις: Αφορά μεγάλα επενδυτικά σχέδια σε κλάδους της οικονομίας με σημαντικές επιδράσεις στις τοπικές οικονομίες.

12.Ευρωπαϊκές αλυσίδες αξίας: Σκοπός είναι η ενίσχυση του συνόλου των επενδυτικών σχεδίων που εντάσσονται στους κλάδους που αποτελούν ευρωπαϊκές αλυσίδες αξίας, προκειμένου να επιτυγχάνονται οικονομίες κλίμακας, να βελτιώνεται η ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων και παρεχόμενων υπηρεσιών, να καθίσταται αποτελεσματικός ο συντονισμός της προμηθευτικής αλυσίδας και να διαμορφώνονται όροι ενίσχυσης της εξωστρέφειας.

13.Επιχειρηματικότητα 360°: Αφορά επενδυτικά σχέδια που υπάγονται στον αναπτυξιακό νόμο πλην συγκεκριμένων κατηγοριών για τις οποίες θεσπίζονται ειδικά καθεστώτα. Πρόκειται για αρχικές επενδύσεις και ενισχύονται πρόσθετες δαπάνες προς όφελος των επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και της εθνικής οικονομίας.

Παράλληλα, έρχεται Νέος Χάρτης Περιφερειακών Ενισχύσεων 2022 – 2027. Στόχος είναι, εκτός Δυτικής Μακεδονίας και Μεγαλόπολης, οι μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις να έχουν φορολογική απαλλαγή και ενίσχυση έως 80%.

Καταλήγοντας, ισχύουν όπως και στον πρώτο νόμο, τα σχέδια άνω των 700.000 ευρώ να περνούν υποχρεωτικά από ορκωτούς ελεγκτές σε όλα τα καθεστώτα, τα επενδυτικά έργα έως 1 εκατ. ευρώ σε Περιφέρειες και άνω του 1 εκατ. ευρώ στο Υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή και το σχέδιο νόμου για τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση, το οποίο θέτει στο επίκεντρο την απολιγνιτοποίηση. Ειδικότερα, αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου και έως τις 8 Δεκεμβρίου να ψηφιστεί.

Σε αυτό το πλαίσιο εφαρμόζονται εδαφικά σχέδια δίκαιης αναπτυξιακής μετάβασης στη Δυτική Μακεδονία, στη Μεγαλόπολη καθώς και στα νησιά Βορείου και Νοτίου Αιγαίου και την Κρήτη. Ένα μέρος της αποκατάστασης θα διοχετευθεί σε βιομηχανικές χρήσεις, ωστόσο το μεγαλύτερο τμήμα της αποκατάστασης θα αφορά σε χώρους αναψυχής, λίμνες, εκτάσεις πρασίνου.

Φορείς υλοποίησης θα είναι η Ειδική Υπηρεσία Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης καθώς και η εταιρεία Μετάβαση Α.Ε. η οποία θα μισθώνει και θα διαχειρίζεται τα εδάφη, διατηρώντας την κυριότητα του Δημοσίου σε αυτά. Ειδική υπηρεσία θα καταρτίζει τον κεντρικό σχεδιασμό, θα παρακολουθεί όλα τα σχέδια που εμπίπτουν στις διατάξεις της δίκαιης αναπτυξιακής μετάβασης, θα παρέχει λύσεις στα έργα αποκατάστασης, θα διαχειρίζεται τους διαθέσιμους πόρους και θα διευκολύνει την επικοινωνία, στηρίζοντας τις δραστηριότητες κάθε περιοχής καθώς και αυτές που προκύπτουν μέσα από τα προγράμματα.

Στόχος της κυβέρνησης είναι να ξεκινήσουν άμεσα τα προγράμματα. Το πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης ξεκινάει από 1/1/2022, ενώ με την ψήφιση του νόμου έως τις 8 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η σύσταση των εμπλεκόμενων φορέων που θα σηματοδοτήσει την έναρξη των προγραμμάτων υλοποίησης.

Ετικέτες: επενδύσειςεπιχειρήσειςνομοσχέδια

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • myDATA 2.0.2: Νέα ψηφιακά εργαλεία για παραστατικά, παραλαβές, μεταφορές και παραδόσεις – Τι αλλάζει από 10 Σεπτεμβρίου

    9 Σεπ 2026

  • Για ποιους καταργείται το τέλος επιτηδεύματος το 2027

    6 Σεπ 2026

  • ΔΕΘ: Εγκαίνια του περιπτέρου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας

    5 Σεπ 2026

  • «Αλλάζω συσκευή για τις επιχειρήσεις»: Δεύτερη ευκαιρία σε όσους υπέβαλαν αιτήματα με λάθη ή παραλείψεις

    2 Σεπ 2026

  • Αλλάζω Συσκευή για τις Επιχειρήσεις: Πώς θα διορθώσουν τις αιτήσεις

    1 Σεπ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Oι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 7 Σεπτεμβρίου έως 11 Σεπτεμβρίου

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • Προκηρύξεις για προσλήψεις 328 ατόμων σε Δήμους και Περιφέρειες

    5 shares
    Share 2 Tweet 1
  • Διευκρινήσεις ΑΑΔΕ για ακατάσχετο και συμψηφισμό των αγροτικών ενισχύσεων

    5 shares
    Share 2 Tweet 1
  • Έως τις 11/09 οι αιτήσεις για προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα

    5 shares
    Share 2 Tweet 1
  • ΔΥΠΑ: Οι ανακοινώσεις που έρχονται στη ΔΕΘ

    5 shares
    Share 2 Tweet 1

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.