Ηράκλειο: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων

Ηράκλειο: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων

20 Απριλίου 2021

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το παρατεταμένο lockdown στον κλάδο θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων στο Ηράκλειο.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Ελευθερίας, με τους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων να διαμαρτύρονται για την καθυστέρηση στο άνοιγμα των επιχειρήσεωών τους η οποία τους έχει οδηγήσει σε δεινή οικονομική θέση.

Σύμφωνα με τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Ηρακλείου, τα γυμναστήρια παραμένουν κλειστά, «βυθίζοντας στην ανέχεια τους επιχειρηματίες του κλάδου αλλά και στερώντας από τους αθλούμενους το δικαίωμα στην οργανωμένη και με επίβλεψη άσκηση, με τα αδιαμφισβήτητα σωματικά αλλά και ψυχικά οφέλη».


Παράλληλα μιλούν και για την ανεπαρκή οικονομικής τους στήριξη από την πολιτεία κατά τη διάρκεια τους προηγούμενου έτους τονίζοντας πως η διαμαρτυρία θα είναι ειρηνική και θα τηρηθούν οι αποστάσεις και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<