Καταστήματα: Σχέδιο για άνοιγμα μετά την Καθαρά Δευτέρα

Καταστήματα: Σχέδιο για άνοιγμα μετά την Καθαρά Δευτέρα

1 Μαρτίου 2021

Με το βλέμμα στραμμένο στη 16η Μαρτίου, ημερομηνία κατά την οποία εφόσον έχει αρχίσει να επιπεδώνεται η καμπύλη κρουσμάτων κορωνοϊού και διασωληνωμένων, θεωρείται η πιο πιθανή για άνοιγμα καταστημάτων στο λιανεμπόριο, βρίσκονται κυβέρνηση και έμποροι

Στόχος της κυβέρνησης είναι τα εμπορικά καταστήματα να ανοίξουν κανονικά μετά τις 15 Μαρτίου -αμέσως μετά την Καθαρά Δευτέρα- ώστε να έχει και νόημα η παράταση των εκπτώσεων έως το τέλος του μήνα.

Στις προθέσεις είναι οι επισκέψεις στα καταστήματα να γίνονται χωρίς ραντεβού, αλλά με απόλυτη τήρηση των υπόλοιπων μέτρων προστασίας όπως η χρήση μάσκας και η τήρηση αποστάσεων. Ωστόσο για να γίνει αυτό, θα πρέπει να έχει υπάρξει οριστική απόφαση της επιτροπής επιδημιολόγων, η οποία θα έχει ανάψει το πράσινο φως για το επόμενο βήμα. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, όποτε και με όποιο τρόπο επανεκκινήσει η λειτουργία της αγοράς, για τους καταναλωτές θα είναι απαραίτητη η αποστολή γραπτού μηνύματος SMS στον νέο πενταψήφιο αριθμό, το 13032.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<